עשר שנים עם גבר לא פנוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשר שנים עם גבר לא פנוי
    ari
    17/10/2009

אני מנהלת קשר כעשר שנים עם גבר לא פנוי און אן אוף בכל פעם שאני עוזבת אותו ותמיד כשהוא אינו עונה לציפיות שלי , איננו מתראים חודש חודשיים ושוב הוא חוזר בדלת האחורית. בשנים הראשונות שברי את לבי לא פעם. לאחרונה התרגלתי למצב והדפוס החוזר. איני מבינה מדוע הוא חוזר תמיד. כן אני אוהבת אותו ויודעת את החולשה שלי. אבל השאלה הנשאלת מדוע הדפוס חוזר. נכון שטוב לנו מאוד בסקס וגם בתקשורת והוא תמך בי ,בעבודה שלי ובקידום שלי. איני מבינה מדוע אינו מרפה ממני. האם הוא אוהב אותי? או מחזיק אותי על אש קטנה? כך אני חושבת. אגב בת זוגתו יודעת עלי הוא מספר לה.נכון שגם אני איני פנויה ואולי אנו משקפים מראה האחד לשנייה. אשמח לקבל ניתוח לגבי המצב בו אני נמצאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשר שנים עם גבר לא פנוי

הוספת תגובה

• זוגיות עם גבר לא פנוי

דליה שוורץ
    17/10/2009

ari שלום,
    ניתוח לגבי המצב שלך בוודאי שלא ניתן לתת בפורום אבל אני מציעה לך לשאול את עצמך מדוע את אינך מצליחה להרפות ממנו ותמיד מוכנה לחזור לקשר כשהו מתקשר? את כותבת שאת יודעת מה החולשה שלך.. אם כך הפכי חולשה זו לחוזקה. את כנראה מחכה שהוא יוותר עליך ולא יצור את הקשר מחדש אבל זה לא קורה והוא חוזר שוב ושוב. אם את לא מעוניינת להמשיך כך עצרי זאת ואל תאפשרי לו לחזור שוב. את כותבת שיש גם לך קשר אחר, נסי להשקיע את המאמצים בקשר הקיים והפכי אותו לכזה שלא תירצי להכניס אדם נוסף.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו