מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה או שתייםאורה17/10/2009
מתי נזק הופך לבלתי הפיך במערכת זוגית? מה צריך להשבר סופית כדי להבין שהקשר לא בריא/נכון?
שאלה נוספת...
מה דעתכם על מערכת זוגית שבה יש חילופי זוגות או שלישיות? יכול לתרום או להרוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות
דליה שוורץ18/10/2009שלום לך אני,
נזק הופך להיות בלתי הפיך כאשר אחד מבני הזוג אינו מעוניין לעשות מאמץ כדי לשפר ולשקם. ברגע שאחד מבני הזוג מוותר על הזוגיות, זה הרגע שבו הזוגיות נגמרה.
לגבי שאלתך השנייה - ישנם סוגים שונים של שבירת שיגרה בזוגיות וחילפוי זוגות או שלישיות זה אחת הדרכים. כמו בכל דבר שקשור בבני אדם אין כאן חוקיות. יש זוגיות שזה מפשר את הנישואים שלהם ויש זוגיות שזה מחסל את הזוגיות באופן סופי. השאלה היא מדוע אתם לא מצליחים לשבור את השיגרה בכוחות עצמכם. נסי/ה לברר זאת. בכל מקרה, אם אתם מחליטים ללכת על חילופי זוגות או שלישיות חשוב ששני בני הזוג יהיו שלמים עם ההחלטה ושאף אחד מהשניים לא יכפה על השני לחוויה זו אם הוא לא ממש מעוניין.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא חושבים על זה
אורה18/10/2009כתבתי באופן פרטי ולא זוגיי כי הבעייה שלי היא אחרת.
אני פשוט מרגישה שמה שאני לא עושה,הוא ממשיך לפגוע בי,בבחירת מילים "לא מוצלחת",באופן מעליב,כל פעם מחדש כמובן זה בלי כוונה לפגוע.
אבל בשורה התחתונה בשנה וחצי שאנחנו יחד הוא האדם שפגע בי הכי הרבה בזמ ן כל כך קצר.
ישתנה?יפנים?יש על מה להאבק? אני חייבת לציין שמלבד זה,הזוגיות שלנו נבנית בצורה טובה,אנחנו גרים ביחד כמעט כל הזוגיות שלנו ומנהלים משק בית משותף.
איפה עובר הגבול בין הרצון להשקיע ולהלחם על הקשר ללהיות ה"סמרטוט"? אולי זווית ראייה מצד שלישי תיתן לי קצת פרופורציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזוגיות
דליה שוורץ18/10/2009שלום אני,
את מתארת מצב בו את מנסה להשקיע בקשר ולפתח אותו ומצד שני את מרגישה סמרטוט. יכול להיות שזו רק הרגשה שלך ויכול להיות שהוא באמת מתיחס אליך לא כ"כ יפה. בכל מקרה חשוב לדבר איתו על זה ולהבהיר לו מה את מרגישה ואיך ההית רוצה להרגיש ומה הוא יכול לעשות כדי לעזור לך. בנוסף אני מציעה לך לבחון את הדרך שבה את מסתכלת על הדברים ולנסות להבין מדוע את מרגישה סמרטוט ומדוע את נעלבת.
כמה פגישות של אימון זוגי יכולות מאוד לעזור לכם.
אשמח לעזור,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שהוא לא ירצה ולכן....
אורה18/10/2009אנ י שואלת,כי חשבתי ללכת לבד.
האם זה יותר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?