מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון אחרי בגידהדיקלה20/10/2009
לפני כשלושה שבועות בעלי סיפר לי שהוא בגד בי, פעם אחת לא משהו רציני כלשונו. אני אוהבת את בעלי מאד וסומכת עליו וגם איפשהו מודה לו שהוא היה כנה וסיפר לי, אבל מאז באמת שאני מרגישה נורא, אני מרגישה ממש בדאון וממש לא נהנית מכלום..ממש דיכאון..
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון אחרי בגידה
תמי אורן20/10/2009דיקלה שלום,
בצד זה שאת מוקירה תודה לבעלך על כנותו אני לא מבינה איפה ואם בכלל נתת מקום לכעס, אכזבה, כאב וכו'. נשמע שבמקום לתקןף את בעלך בחרת כדי לא לפרק את המערכת לתקוף את עצמך ולכן נתקפת בדיכאון. החלטת להקהות את רגשותייך כדי לא להרגיש את כל הרגשות הקשים ומה לעשות איבדת גם את ההנאות וחדוות החיים. נשמע מכאן שאת נבהלת מכעס ובכלל מרגשות שליליים לכן ממליצה לך לספר לבעלך את העובר עלייך ולבקש לפנות לטיפול זוגי בו תוכלי בעזרת המטפל לתת לגיטימציה לרגשות השליליים ותאפשרי לעצמך בעזרת המטפל לבטאם בנוכחות בעלך באופן שלא יאיים עלייך , עליו על היחסים.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן
מטפלת זוגית מוסמכת 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?