דיכאון אחרי בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון אחרי בגידה
    דיקלה
    20/10/2009

לפני כשלושה שבועות בעלי סיפר לי שהוא בגד בי, פעם אחת לא משהו רציני כלשונו. אני אוהבת את בעלי מאד וסומכת עליו וגם איפשהו מודה לו שהוא היה כנה וסיפר לי, אבל מאז באמת שאני מרגישה נורא, אני מרגישה ממש בדאון וממש לא נהנית מכלום..ממש דיכאון..
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון אחרי בגידה

הוספת תגובה

• דכאון אחרי בגידה

תמי אורן
    20/10/2009

דיקלה שלום,
    בצד זה שאת מוקירה תודה לבעלך על כנותו אני לא מבינה איפה ואם בכלל נתת מקום לכעס, אכזבה, כאב וכו'. נשמע שבמקום לתקןף את בעלך בחרת כדי לא לפרק את המערכת לתקוף את עצמך ולכן נתקפת בדיכאון. החלטת להקהות את רגשותייך כדי לא להרגיש את כל הרגשות הקשים ומה לעשות איבדת גם את ההנאות וחדוות החיים. נשמע מכאן שאת נבהלת מכעס ובכלל מרגשות שליליים לכן ממליצה לך לספר לבעלך את העובר עלייך ולבקש לפנות לטיפול זוגי בו תוכלי בעזרת המטפל לתת לגיטימציה לרגשות השליליים ותאפשרי לעצמך בעזרת המטפל לבטאם בנוכחות בעלך באופן שלא יאיים עלייך , עליו על היחסים.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן
    מטפלת זוגית מוסמכת 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו