משיכנ מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכנ מינית
    בעשט
    21/10/2009

אני בן 26 נשוי עם ילדה אחת בת שנה אישתי באותו הגיל שלי ואנחנו נשואים כשנתיים כשהתחלתי לצאת עם אישתי כשנה וחצי לפני . גיסתי {אחותה של אישתי} היא בת 23 תמיד הייתה דורשת תשומת לב ותמיד הביאה את הפנים שלה אליי עד ששאלתי אותה מה את רוצה ושאלתי אותה את רוצה נשיקה היא נענתה בכן ונתתי לה נשיקה בפה מאותו היום זה נהפף להרגל שרואים אחד תשני נותנים נשיקה בפה עד לפני כמה חודשים היחסים קצת התחממו התחלתי להרגיש ממנה משיכה מאוד חזקה וכשראיתי אותה נתתי לה נשיקה ואילו הנשיקה המשיכה לבד עם שפתיים ולשון והיא לא התנגדה ותמיד שאנחנו מוצאים את עצמנו אנחנו מתנשקים בלהיטות תפסתי אותה לדיבור והיא לא כלכך רצתה לדבר על זה אבל היא הסכימה שגם היא נמשכת אליי
    אם מותר לציין יש לה חבר כשנה וחצי
    שאני רואה אותה יש לי דפיקות לב מהירות אני מתרגש קצת
    וזה לפעמים משפיע עליי עם היחסים שלי עם אישתי
    מה אני יכול לעשות ???
    מצד אחד אני רוצה להפסיק כדי שזה לא ימשיך לבגידה במיטה
    ואילו התשוקה הזאת הרגשה הכי מדהימה בעולם
    מה עושים ????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכנ מינית

הוספת תגובה

• משיכה מינית

מיכל פאטל
    21/10/2009

שלום לך נתנאל,
    הכנסת את עצמך למצב מורכב ומיותר וטוב שאתה מודע לכך ופונה לייעוץ.ה'הרגל' ' שאתה מתאר עם גיסתך עלול לסבך את מערכת החיים הזוגית שבה אתה מצוי ולדרדר אותם.למעשה כבר עתה אתה מחבל באמון שנותנת בך אשתך.התנהגות אני חייבת לומר מוזרה ולא מקובלת מעין זו עם גיסתך מעוררת מספר תהיות שחשוב שאתה תברר אותן עם עצמך: מדוע בססת הרגל מעיין זה באופן קבוע?מה גרם לכך? מה חסר במערכת הזוגית הטריה עם רעייתך שאתה ניזקק לגירויים והתרגשויות עם אחות אשתך? האם אתה כן עם רעייתך? האם היא מודעת להתנהגותכם? מה תגובתה לכך? האם ניסית לשוחח על כך עמה? האם אתה יודע /אתם יודעים לשוחח גם על תיסכולים/בעיות/אי-הסכמות?האם יש ביניכם דיאלוג בכלל?- אתם זוג צעיר וחשוב שתקבלו עזרה חיצונית מיקצועית אם אינכם מסוגלים לדבר ןללבן ביות וכשלים לבד.
    כנות ואמון במערכת זוגית קשה לבנות, אך קל מאוד להרוס.אם המשפחה שבנית ויחסיך עם רעייתך חשובים לך, עליך להפסיק מייד את הקשר האינטימי עם גיסתך וליישב את הנושאים הבעייתיים עם רעייתך.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו