מבוי סתום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוי סתום
    מרב
    22/10/2009

אני נשואה 5.5 שנים. יש לי 2 ילדים נפלאים. ובעל אדיוט!
    כשבגדתי בחבר הראשון שלי, תרצתי את זה לעצמי כ: התנהגות של מתבגרת.
    כשהתחלתי לצאת עם בעלי לעתיד, סיכמתי עם עצמי שברגע שארגיש צורך לבגוד - אפרד ממנו.
    כי זה אומר שאנחנו לא מתאימים ושזה לא ימשיך.
    אמנם לא נשארתי נאמנה עד לחתונה, אבל עדיין אהבתי את בעלי והרגשתי שיש לנו עתיד ביחד.
    טעות!!!
    כבת להורים גרושים, רציתי משפחה ובית בכל מחיר.
    עכשו אני אומללה, מחפשת דרכים לבגוד בבעלי ולמצוא טיפות של אושר.
    (ייאמר לזכותי, שבעלי הוא אגואיסט, לא בוגר, שובינסט, אנוכי, ועוד ועוד)
    חבל שהגעתי למסקנה שאני לא בנויה לנישואין מאוחר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוי סתום

הוספת תגובה

• על מי בדיוק את עובדת?

איל
    22/10/2009

על עצמך?
    אם לא היית נאמנה גם לפני החתונה, אז יש לך בעיה חמורה עם עניין הנאמנות בעיה שבינך לבין עצמך, ואת לא בנויה לקשר מונוגמי ,אז אם יש בך טיפת כבוד, (ספק רב) קומי ,תפרדי מבעלך, ותתחילי לממש את נטיותייך להשתרלל.
    יכול להיות שבעלך אידיוט, ויכול להיות שאת עושה רציונליזציה לבעיה האישית שלך, גם כך וגם כך, תתגרשי, ואל תתחילי לספר פה, שיש קושי כלכלי, ומה יהיה עם הילדים ?וכל הבולשיט שבוגדים בפוטנציה ובפועל אוהבים לתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבוי סתום

תמי אורן
    22/10/2009

מרב שלום,
    נשמע מדברייך שאת מגובשת לגבי עתיד יחסייך עם בעלך. נראה שאינך מעריכה , אוהבת ורואה בו שובניסט ואנוכי. אם כך מה השאלה? האם את מחפשת אישור להתגרש ? האם את תוהה איך נכנסת למערכת נישואין כשאינך מאמינה בה ובמחוייבות שנדרשת לאור ניסיונך כילדה להורים גרושים? להערכתי חשוב בפרט לאור העובדה שיש לך 2 ילדים נפלאים ומתוך ידיעתך מה המחיר שילדים משלמים בגין גירושי ההורים, לפנות לטיפול פרטני או זוגי ע"מ לבחון את טיב ועתיד היחסים ולראות האם את עושה השלכות ודבלואציה על בעלך כדי להצדיק את התנהגותך הלא נאמנה ורואה אותו כפי שאת רואה כדי לא לראות את עצמך ככזו.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו