מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבוי סתוםמרב22/10/2009
אני נשואה 5.5 שנים. יש לי 2 ילדים נפלאים. ובעל אדיוט!
כשבגדתי בחבר הראשון שלי, תרצתי את זה לעצמי כ: התנהגות של מתבגרת.
כשהתחלתי לצאת עם בעלי לעתיד, סיכמתי עם עצמי שברגע שארגיש צורך לבגוד - אפרד ממנו.
כי זה אומר שאנחנו לא מתאימים ושזה לא ימשיך.
אמנם לא נשארתי נאמנה עד לחתונה, אבל עדיין אהבתי את בעלי והרגשתי שיש לנו עתיד ביחד.
טעות!!!
כבת להורים גרושים, רציתי משפחה ובית בכל מחיר.
עכשו אני אומללה, מחפשת דרכים לבגוד בבעלי ולמצוא טיפות של אושר.
(ייאמר לזכותי, שבעלי הוא אגואיסט, לא בוגר, שובינסט, אנוכי, ועוד ועוד)
חבל שהגעתי למסקנה שאני לא בנויה לנישואין מאוחר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מי בדיוק את עובדת?
איל22/10/2009על עצמך?
אם לא היית נאמנה גם לפני החתונה, אז יש לך בעיה חמורה עם עניין הנאמנות בעיה שבינך לבין עצמך, ואת לא בנויה לקשר מונוגמי ,אז אם יש בך טיפת כבוד, (ספק רב) קומי ,תפרדי מבעלך, ותתחילי לממש את נטיותייך להשתרלל.
יכול להיות שבעלך אידיוט, ויכול להיות שאת עושה רציונליזציה לבעיה האישית שלך, גם כך וגם כך, תתגרשי, ואל תתחילי לספר פה, שיש קושי כלכלי, ומה יהיה עם הילדים ?וכל הבולשיט שבוגדים בפוטנציה ובפועל אוהבים לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבוי סתום
תמי אורן22/10/2009מרב שלום,
נשמע מדברייך שאת מגובשת לגבי עתיד יחסייך עם בעלך. נראה שאינך מעריכה , אוהבת ורואה בו שובניסט ואנוכי. אם כך מה השאלה? האם את מחפשת אישור להתגרש ? האם את תוהה איך נכנסת למערכת נישואין כשאינך מאמינה בה ובמחוייבות שנדרשת לאור ניסיונך כילדה להורים גרושים? להערכתי חשוב בפרט לאור העובדה שיש לך 2 ילדים נפלאים ומתוך ידיעתך מה המחיר שילדים משלמים בגין גירושי ההורים, לפנות לטיפול פרטני או זוגי ע"מ לבחון את טיב ועתיד היחסים ולראות האם את עושה השלכות ודבלואציה על בעלך כדי להצדיק את התנהגותך הלא נאמנה ורואה אותו כפי שאת רואה כדי לא לראות את עצמך ככזו.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?