מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרסום מודעה במדור הכרויותמירי24/10/2009
שלום רב,
אני פרודה כשלושה חודשים, בעלי עזב את הבית בעקבות מצב כלכלי שנוצר עקב אבטלתו ועקב מריבות רבות שהיו ביננו, לפי בקשה שלי ובהסכמה.
כיום הוא מסרב לתת גט, בלי סיבה... למרות שברור לו שאנחנו לא נחזור בעתיד.
הגשתי תביעות שקשורות לילדה, אך טרם הגשתי תביעת גירושין, ואני מתלבטת מה עדיף לעשות
להמתין עד שיסכים או שכבר להגיש...
בינתיים, אני מחפשת בן זוג לעתיד, במטרה להתחתן שנית מתישהו ולהביא עוד ילדים לעולם.
פרסמתי מודעה עם תמונה במספר אתרים. בינתיים, לא נפגשתי עם אף אחד, ואני גם לא ממהרת...
ממש אין לי כוונה לחפש סטוץ או מערכת יחסים שטחית...
שמעתי שפרסום מודעה במדור הכרויות יכולה לפגוע בי, אם הדבר יתגלה ע"י בעלי לשעבר.
האם זה כך?
אם כן, במה זה יכול לפגוע?
אני עובדת, הוא מובטל ולא יציב תעסוקתית.
אין לנו הלוואות ומשכנתאות, אך יש חובות ע"ס כ - 30,000 ש"ח ורכב בבעלות שנינו באותו סכום.
בעלי לא משלם מזונות כי אין לו כסף...
מקווה לקבל תשובה מקצועית.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך גירושין
דליה שוורץ25/10/2009מירי שלום,
שאלתך מתייחסת משפטיים שאינם מתחום התמחותי, גם חלוקת הרכוש והחובות וגם נושא ההכרויות אינם קשורים לייעוץ זוגי אלא משפטי.
אשמח להפנות אותך לייעוץ משפטי / מגשר שיוכל לעזור לך יותר.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית 054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?