מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    דלפין
    25/10/2009

שלום, שמי דלפין, בת 28 נשואה כ 4 שנים אם לילד , אני ובעלי פרודים מזה כמה חודשים הנישואים כבר לא מה שהיו פעם, הקסם פג, הרגשתי שאני לא אוהבת אותו כמו פעם, לא נמשכת אליו, תק' ארוכה חיינו כמו שני שותפים לדירה, אין תקשורת, אין יחסי מין, אין בילויים משותפים, פשוט כלום, עד שיום אחד נשברתי וביקשתי להפרד,חייבת לציין שבעלי איש מקסים ולא ארחיב יותר מזה, הלואי שיכולתי להחזיר את הלהט והתשוקה אבל אני לא יודעת אם אפשר, בתק' שעוד חיינו יחד פגשתי בחור צעיר ממני והרגשתי שוב אוהבת ונאהבת, אנחנו בקשר והוא מבטיח לי הרים וגבעות יש בינינו קשר מדהים ותשוקה כמו שלא הייתה לי מעולם, ומצד שני יש את בעלי שאוהב אותי למרות ששנינו עשינו טעויות הוא מוכן לעבוד על הקשר ולנסות להציל הנישואים, אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• "הוא מבטיח לי הרים וגבעות" ,

איל
    26/10/2009

זה בדיוק ההבדל בין מי שיכול להבטיח, לבין מי שצריך גם לקיים.
    מאחר ויש לכם בת, ראוי יותר שתבדקו עם מישהו מקצועי, איך ניתן להחזיר את הקסם והמשיכה, מה תרומתך שלך להתרחקות, והאם יש מקום לתיקון, או שלא.
    גם אם נגזר עליכם להפרד, הרי את מספיק חכמה כדי להבין, שאותו בחור צעיר לא מציע לך כלום, מעבר לסטוץ מתמשך, ולהשוות את זה לחיי נישואים, זה ממש לא לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאייל

דלפין
    26/10/2009

צודק, בכל מילה, אני מודעת לכל העובדות, אבל מה לעשות אנחנו בני אדם אנחנו צריכים ריגושים, משיכה, חיי מין, ואת כל אלה אין לי כבר מזמן בחיי הנישואין, אני יודעת שהקשר עם הבחור יכול להסתיים בכל רגע וכל ההבטחות יתפוגגו בשניה אבל אני עייפה מלחיות לצד מישהו שלא מעיר בי שום רגש שאני אמורה להרגיש כבת זוגתו,אני מצטמררת מלדמיין אותו נוגע בי, אני מאוד מכבדת אותו הוא בן אדם מדהים, אבא נפלא, אבל הוא פשוט לא עושה לי את זה,אגב ניסינו ללכת לייעוץ וזה לא כל כך עזר.אם יכולתי לנטרל את הרגש ולפעול עפ"י ההיגיון הייתי חוזרת אליו כי זה מה שנכון לעשות, אבל מה אז???? נחכה עוד שנה או שנתיים עד שלא נוכל להסתכל אחד על השני?
    אני מתוסכלת ואני יודעת שאני פוגעת בבעלי ולא מגיע לו לספוג ממני השפלה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים פרידה היא פתרון טוב.

איל
    26/10/2009

לא אמרתי לך להשאר, בנישואים שהם מבחינתך בית קברות, רק אמרתי שגם אם נגזר עליכם להתגרש, כדאי לך להבין מה אותו בחור אחר מציע לך.
    אני חושב, שקודם כל ,תסיימי את הנישואים שלך, בצורה מכובדת, והוגנת ,רצוי שתקחי פסק זמן, תנסי לעכל ולהבין, מה קרה, ומה את את רוצה, ואחר כך להתחיל לחפש קשר רציני, אם זה מה שאת מחפשת, או שאת מחפשת רק לחגוג במיטה עם גברים, ללא מחוייבות שזה סיפור אחר, וזה גם בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

תמי אורן
    27/10/2009

דלפין שלום,
    כנראה שניכם ויתרתם על העבודה הזוגית הנדרשת ונדרשת עבודה לעיתים קשה כדי לשמר זוגיות לאורך זמן והגעתם כאמור למשבר. כמובן כשעל הדרך יש רומן הוא שוב מפיח רוח חיות של התאהבות אבל שוב ללא עבודה היא תפוג. אני ממליצה לך הן למענך והן למען הילד המשותף תפנו לטיפול זוגי כדי לבדוק אם יש סיכוי ולהבין אם כן מה עשיתם לא נכון שהביא לדעיכה בזוגיות.אני סמוכה ובטוחה שנישאתם מתוך אהבה התאמה אבל שכחתם להשקיע .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו