אני עצובה ונגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני עצובה ונגדת
    מרגישה נבגדת
    27/10/2009

לפני מס' ימים גיליתי כי בעלי כתב מייל למישהי מאוד איך אני יגדיר את המילה הזו מייל של צפייה להיפגש כששאלתי אותו מה זה טען סתם זה רק באינטרנט וכי אני לא עושה כלום מעבר למסך? מה אני אמורה לעשות ? מרגישה מאוד נפגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני עצובה ונגדת

הוספת תגובה

• מרגישה נבגדת

תמי אורן
    27/10/2009

שלום לך,
    תמיד עולה השאלה האם הקשר באמצעות אינטרנט נחשב בגידה או לאו. ואכן נשאלת השאלה מדוע בעלך מחפש קשרים באינטרנט? יתכן ויש מקום לעשות בדק בית לבדוק מה חסר בתוך היחסים שהנו מחפש בחוץ. לכן ממליצה לדבר לא רק על הפגיעות שלך אלא גם לברר למה עולה אצלו הצורך . האם מדובר בצורך אישי אישיותי או לחילופין מעיד על קשיים, חסרים בזוגיות. אני יכולה להבין שיש מחד צורך לכנות את זה מעידה חד פעמית כדי להתכחש לקורה ומנגד התעסקות בלתי פוסקת ללא דיאלוג עשוייה להיות הרסנית לא פחות.
    לכן ממליצה מחד לשתפו בתחושותייך ומנגד לברר האם מעיד על קשיים לא מדוברים בזוגיות.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תמי --תודה

מרגישה נבגדת
    27/10/2009

תמי, האמת שזו לא הפעם הראשונה שלו - ואנחנו נשואים פחות משנה - ואני יודעת שאני אשת בית - חיי המין שלנו מדהימים בכנות והוא מראה לי תמיד אהבה ענקית/עצומה - בגלל זה אני חושבת כי זה אכן זה רק וירטואלי - השאלה היא האם בעצם אני אמורה להשאיר את זה כך כל עוד זה אחרי מסך או שאני אמורה להתחיל עכשיו לעקוב ולראות האם ישנם גם מפגשים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה נבגדת

תמי אורן
    27/10/2009

שלום לך,
    אני ממליצה לא להכנס לפרנויות . ההתעסקות בזה עשוייה להרוס יותר מלהועיל. אבל חשוב שתבהירי לעצמך ומכאן גם לו מה המשמעות של קשר וירטואלי במערכת יחסים איך עשוי להשפיע על האמון?. איך תדעו מה הוא הגבול?. מי צריך לשמור על הגבול?וכן לברר ממה נבע הצורך. אולי סקרנות גרידא ואולי.... זו הזדמנות להכיר חלקים לא מדוברים בד"כ בבן זוגך.והזדמנות לדבר על איך עומדים מול פיתויים המאיימים על מערכת יחסים.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פחות סבלני וסלחני.

איל
    28/10/2009

עם כל הכבוד הראוי, אם גילית מייל שלו על ציפיה למפגש, מה בדיוק את מצפה שהוא יגיד לך, פרט למדובר רק בעניין וירטואלי, ולא בפגישות ממש?
    מה שמדליק אור אדום, זה העובדה שאתם נשואים פחות משנה, אם הייתם נשואים עשר שנים ויותר, הייתי עוד מקבל את העניין שהוא מחפש קצת ריגושים למרחוק, אבל בשלב כזה?
    העובדה שיש לכם חיי מין טובים, לא כל כך רלוונטית, כי מה שמניע אותו, זה כיבוש של נשים אחרות, הדשא הירוק של השכנים, לא חוסר במין, לדעתי, הבחור רציני לגמרי, ולא כדאי לך להקל ראש, ולנסות להבין אותו.
    בינינו, גם רומן וירטואלי לגמרי, זאת בגידה, כאן מדובר ביותר מזה לדעתי.
    תשאלי אותו אם יש לו התנגדות שאת תשוחחי בצ'אט ןתחליפי מיילים עם גברים, וירוטאלי כמובן, האם זה בסדר מבחינתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו