מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהאחריאושר28/10/2009
שלום לכולם, אני פעם ראשונה כותבת בפורום אז אני לא כל כך יודעת איך להתחיל לכתוב . בכל אופן מה עושים עם הפחד הזה של האחרי הגירושים איך מתמודדים כלכלית -אני ללא ילדים(לא שזה מנחם אותי.....) איך עוברים לחיים לגמרי עצמאיים?
יש מישהו שמבין למה אני מתכוונת פחות או יותר.......?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה
אורן28/10/2009למה התגרשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא
אושר29/10/2009עדיין לא התגרשתי אבל כנראה שלשם מועדות פנינו......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתמודדים
טל28/10/2009הי,
אני עוד לא גרוש רשמית אבל בדרך לשם. גם לי אין ילדים והרכוש המשותף עם אשתי הוא די דל. אפשר לומר שמבחינה מסוימת אני חוזר מעט אחורה בזמן לתקופה של לפני הקשר בינינו.
אבל יש לי עבודה, ומאז שהיא עזבה ההוצאות ירדו קצת (אין לי תאבון אז אני לא אוכל הרבה אז אני לא עושה קניות...).
אם יש בעיה של שכ"ד, אפשר לעבור לדירה קטנה יותר שמתאימה לאחד - אשתי למשל עברה ליחידת דיור.
בקיצור, שיקולים כלכליים במקרה כזה אינם רלבנטיים לעניין הפרידה, אם כבר נפלה ההחלטה הרגשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק
אושר29/10/2009הגדרת נכון -לחזור אחורה בזמן, גם אני חיה בדירה שכורה עם בן זוגי ואין הרבה רכוש משותף וגם אני אצטרך להתחיל הכל מההתחלה,ראה תגובתי מטה ותבין פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצאים עבודה קודם כל.
איל29/10/2009לפי רוח הפנייה, אני מנחש שאת אשה שבתקופת נישואיה לא עבדה, והסתמכה על משכורת הבעל.
תלוי מאוד גם כמה שנים היית נשואה, ומה גילך, ככל שהיית מחוץ למעגל העבודה יותר שנים, כך הקושי יהיה גדול יותר, אבל כאשה ללא ילדים מצבך ההתחלתי עדיף, את יכולה לעבוד יותר שעות, ויש פחות מחויביות.
מאחר ואת לא הראשונה ולא האחרונה שמתגרשת, וכולם מסתדרים בסוף, אז אל פחד.
נשיא מריקני בשם רוזוולט אמר פעם "אין לנו ממה לפחד, אלא מפני הפחד עצמו", אז תאספי את עצמך, מהר מאוד תצחקי על כל החששות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא לא
אושר29/10/2009אני ברוך השם עובדת ויחסית בחורה עצמאית אבל אם אני אגיד שזה לא משחק משחק אני אשקר-בעיקר לעצמי אף לא גרתי לבד ולפני הנישואים גרתי בעיר אחרת וכשהתחנתי עברתי למקום מגורי של בן זוגי וזה לא היה קל לעזוב חיים ולבנות אחרים כולל עבודה חברים וכו' אז עד שפחות או יותר הסתדרתי ובניתי לעצמי חיים -יחסית מאד קשה לחשוב על לעבור זאת שוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
דליה שוורץ31/10/2009אושר שלום,
האם לפני שהתחתנת היית עצמאית? האם לפני שהתחתנת הסתדרת כלכלית לבד?
אם כן איך עשית זאת?
את פוחדת מהכתיבה בפעם הראשונה בפורום ואת פוחדת שאולי לא הבינו מה כתבת, את פוחדת להיות עצמאית ולהסתדר בלי בעל את פוחדת לצאת לחיים עצמאיים, אני בהחלט חושבת שהפחד הוא זה שמוביל את החיים שלך ואת נותנת לפחד להשתלט ולהכתיב לך מה לעשות.
אני מציעה שבמקום להשקיע מאמצים בלפחד פשוט תעזי לעשות וכך תשתקי את הפחד.
במקביל נסי לפנות לאימון אישי כדי שתוכלי לקבל שיטות למיגור הפחד.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?