מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני זקוק לעזרהנתי31/10/2009
היי שמי נתי בן 43.
אני נשוי 4 שנים ועם אשתי 10 שנים אשתי בת 30ויש לנו ילד בן 3 מדהים.אשתי ואני לא מסתדרים אני תולה את זה באנורקסיה בולמיה שבה אשתי לוקה.ויזואלית היא נראית בריאה וללא בעיה .אבל הנכות הנפשית המתלווה לזה הורגת אותי.אשתי אובססיבית לגבי שליטה .מכל סוג. לדוגמא רגשית היא אף פעם לא אומרת מילה טובה וכל פמייה אליי נפתחת בהתקפה מילולית.למה..ולמה
היא מגיע הביתה אין שלום. בבוקר אף פעם איו בוקר טוב..אין חיבוק אין לטיפה אין אהבה.היא כמו רופא עושה קניות ומבשלת ומנקה אז מבחינתה היא מושלמת.אבל אין העברה רגשית משום סוג חוץ מכעס.
עזבתי את הבית מספר פעמים אבל תמיד חזרתי אחרי תקופה קצרה.בזמן האחרון היא אומרת שהיא רוצה להתגרש. מאחר ואני לא מספק אותה.היא פשוט מוציאה ממני כל חשק להתקרב אליה כי היא אלימה ואגרסיבית.
אין לי אומץ ללכת להיות לבד כי גם ככה היתה לי ילדות קשה ללא משפחה [אני יתום]
מצבי הכללי והכלכלי בנוני הייתי עצמאי שאיבד הכל מאחר וכל האנרגיות שלי הלכו לכוון שמירת העצמי שלי .היום אני מגיב או בסבלנות או בהתעלמות כי אין תקשורת חוץ מצעקות שלה.
בעצם זו פנייה ראשונה שלי באיזשהו פורום.וסתם רציתי לדבר עם אנשים ושאתם תדברו איתי
תודה נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לעזרה
דליה שוורץ31/10/2009נתי שלום,
אני קוראת את דבריך ומבינה שאתה אכן זקוק לעזרה, לאוזן קשבת.
אני רוצה להתייחס קודם כל לדברים שכתבת על אישתך, אתה מתאר מצב של אנורקסיה או בולמיה וצריך להבין שזו מחלה שדורשת טיפול. ולכן חשוב לפנות לייעוץ רפואי ובעניין הזה לא אוכל לעזור.
מאוד יכול להיות שהתופעות הנוספות של הכעס שלה נובעות מתסכול שלה וקשורות גם הן לאותן תופעות שגורמות לאנורסיה / שלה, ושוב אני מציעה לפנות לייעוץ רפואי בעניין.
לגבי הדברים שאתה כותב על עצמך כמו פחד להיות לבד והכישלון שלך כעצמאי, יש לי תחושה שאתה נותן לפחד ולחוויות העבר לנהל אותך ואתה מקבל החלטות על סמך דברים שקרו בעבר,
אני מציעה לך לפנות לאימון אישי שיעזור לך לקחת את הכוון קדימה בחיים ולאפשר לעצמך לצמוח.
אשמח לעזור יותר,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי בעיות קשות.
איל01/11/2009אשה אנורקטית ובולימית, זאת אשה שזקוקה לטיפול רפואי , זאת מחלה מקצרת חיים, לא שייך לכאן.
הבעיה השנייה היא, הנישואים שלכם, שהם גם חולים מאוד, וכדי לטפל בהם צריך טיפול אחר.
מה שאתה כותב כאן, זה בטח רק צד אחד של המטבע, אשתך לו היתה כותבת כאן, היתה מספרת סיפור אחר לגמרי, אולי הפוך, היא אגב גם לפי דבריך, אומרת שהיא מעוניינת להתגרש, ושאתה לא מספק אותה, לא ברור אם הכוונה לסקס, או בתור בן זוג.
בכל אופן, הנישואים שלכם, בכיוון ברור של התרסקות, וזה לא משהו שניתן לפתור בפנייה לפורום, עדיף לך, שתבדוק אם יש מצב ויש רצון מצדה לתקן, בכל זאת יש גם ילד באמצע, ואם כן כדאי שתמצאו גורם שלישי שיוכל לייצר קוי תקשורת ביניכם, ותוכלו לשתף את הצד השני בכל המועקות, באופן בונה וחיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)