מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף דחוףאתינקה05/11/2009
כבר כמה ימים שאנ ימתייסרת עם עצמי מאד, הבן שלי בן 20 יצא עם בחורה כ 3 חודשים הוא עזב אותה כי חשב שאינה מתאימה לו, הבחורה התאהבה בו מאד מאד וכעת היא בדיכאון, בני משרת רחוק ובא הביתה לעיתים רחוקות, אני מרגישה רחמים אל הבחורה וממש כואבת את כאבה, החלטתי לעזור לה בשיחות דרך המחשב ולחזק אותה, בדרכים של עידוד, לחזק את הבטחון העצמי שלה\ לתת לה תשומת לב ופרגון\ היא נהנתה מזה ואהבה לדבר איתי עד שהיום בלילה היא אמרה שקשה לה לדבר איתי כי זה מזכיר לה את בני אמרתי לה שאני מכבדת את החלטתה ומוכנה לנתק את הקשר והיא אמרה שהיא לא רוצה אני מוצאת את עצמי ממש כואבת את כאבה ולא יודעת איך לעזור לה מה לעשות תכתבו לי מהר זה די דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי שתכנסי לפרופורציות,
איל05/11/2009בחור בן 20 יוצא עם נערה בגילו שלושה חודשים, והם נפרדים. מה קרה?
זה כל כך שכיח, יהיו לה עוד מספיק בחורים, וגם לו יהיו מספיק חברות עד שיתמסדו.
לגמרי לא ברור מה הניע אותך להתערב, יש לה חברות, יש לה ידידים, יש לה אמא, אבל עזרת (או לא),כרגע היא רוצה להמשיך את חייה, כי מדובר בבחורה נורמלית, מה בדיוק את רוצה, ומה הלחץ שלך, לא הצלחתי להבין.
תעברי הלאה, כמו שהבחורה והבן שלך עשו, ותתעסקי בענייניך, עזרת, כרגע אין צורך, חלאס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
נו מה....05/11/2009אולי כדאי שאתה תיכנס לפרופורציות- היא רק רצתה לעזור לבחורה,אז יכול להיות שהיא טעתה פה אבל זה נבע ממקום טוב זה לא אומר שאתה צריך לקטול אותה ואפשר להגיד את כל מה שניסיתה להעביר בצורה יפה.
גבירתי-כל אחד עובר את ההתנסויות שלו בחיים וזה מה שהופך אותנו לבוגרים-הידיעה להתמודד(עם רוב הבעיות לא כולן),יכול להיות שמה שעשית בא ממקום טוב אבל עדיין כמו שאייל אמר את זה לא המוצא שלהויש לה חברות ומשפחה שיעודדו אותה ויתמכו בה ובנוסף-כל זמן שהיא בקשר איתך-היא מרגישה שהיא בסוג של עדיין קשר עם בנך מה שאומר שבשביל לעבור שלב-נתקי קשר ותני לה להמשיך בחיים בעצמה ובקצב שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתינקה06/11/2009במקביל לתשובה של אייל גם דברייך היו לי לעזר, תודה לך אכן התנתקתי, ואמשיך בחיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
אתינקה06/11/2009למרות שענית קצת בקשיחות, בעצם אמרת את האמת והאמת.......אתה צודק לפעמים צריכים להפריד את הרגש מההגיון, זה קשה, במיוחד לנו האמהות, בגלל זה חשוב לבקש עיצה, כי אנו זקוקים לעיתים שמישהו ינער אותנו תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדהות
דליה שוורץ07/11/2009אתינקה שלום,
את מתארת מצב של הזדהות עם הבחורה ובמקרים של הזדהות קשה לפעמים להפריד בין ההגיון לבין הרגש. הבחירה שלך ליצור איתה קשר באה מהמקום המזדהה עם הכאב. את מזדהה עם הכאב שלה וחשבת שתוכלי לעזור בגלל שאת ממש מבינה מה היא מרגישה. אבל כל אחד צריך ללמוד להתמודד עם הכאב בעצמו ולהזדהות שלך אין מקום בכאב שלה למרות שכוונותייך היו טובות.
כאמא עלייך להבין שאין ביכולתך לקחת אחריות על מעשיו והחלטותיו של בנך. אם הוא בחר לעזוב אותה זו החלטה שלו ואין מקום להתערבות שלך בכל דרך שהיא. למדי מהמקרה הזה והביני שאת צריכה לתת לבנך לנהל את חייו בדרך שטובה לו בלי להתערב.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתינקה08/11/2009תודה על התגובה, באמת התנתקתי והוקל לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?