מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נמשכת לבעליבי05/11/2009
שלום, אני נשואה כ 4 שנים עם ילד, אני ובעלי יחד מהתיכון, הייתה בינינו אהבה גדולה, והיום אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו יותר, אני נקרעת בפנים, כי הוא בן אדם מדהים, אוהב, מכבד, אבא נפלא וחייבת לציין שהוא גם נראה טוב, משכיל ובקיצור חלומה של כל אישה, אבל משהו כנראה דפוק אצלי שהפסקתי להמשך אליו, יותר מזה הוא מעורר בי סלידה כשהוא נוגע בי, אני אוהבת לדבר איתו, לטייל איתו, הוא מאוד מעניין, אבל ברגע שהעניינים מגיעים לסקס פשוט בא לי למות, אנחנו לא שוכבים חודשים כי אני פשוט לא מסוגלת, בעקבות המצב החלטנו להפרד ואנחנו בטיפול אבל אני לא מרגישה שזה עוזר, אני מתגעגעת אליו מאוד אליו כאישיות אך לא מעבר לזה, אני מבובלת, כי הוא והמטפל שלי דורשים תשובות האם אני מעוניינת להשאר איתו או שאני רוצה להתגרש, ואני פשוט לא יודעת!!! מצד אחד לא נמשכת אליו, איך אפשר לחיות ככה? ומצד שני אני מפחדת להפסיד אותו ומה יקרה אם פתאום אתחרט וארגיש שאני כן נמשכת אליו? אני לא יכולה לשחק בו, הוא פשוט מסכן הוא אמר לי תחליטי כן או לא, ובצדק הוא רוצה להמשיך לחיות איתי או בלעדיי. מה לעשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משני
שני05/11/2009קחי קצת את הזמן לעצמך
לפעמים לומדים להעריך מישהו רק כשהוא לא נמצא שם....
תנסי לברר עם עצמך מה הסיבות שאת פתאם לא נמשכת אליו מינית - זו לא בושה לפנות לטיפול( האם את נמשכת לגברים אחרים....?)
בכל מקרה חבל להרוס כל כך מהר משפחה במיוחד כשיש ילדים בתמונה
אחרי שנים של נישואים נשארים בסוף עם אותם הדברים שציינת כי קיימים בבעלך
המשיכה דועכת עם הזמן...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שונונה
אסף05/11/2009מה קורה יקירתי. האמת?רציתי לכתוב לך אבל לא יכולתי ואחרי זה את נעלמת מהאופק.
מה איתך? מה חדש?
תאמיני או לא אבל ישנם המון סדקים בחומת הכעסים שלי והיא די מתפוררת. לא יודע למה אבל די נמאס לי . כעסתי. שנאתי. נקמתי. התעללתי. ובסוף אני רואה שזה לא ממש עוזר. אמנם זה הכהה קצת את תחושת ההשפלה אבל בסוף אני מרגיש שזה שאב ממני יותר מדי אנרגיות. הרגשתי די על פרשת דרכים והבנתי שאני חייב להחליט או ככה או ככה. או לזרוק הכל או לנסות ולתקן. אני מנסה להתרומם מחדש. תאמיני או לא ברגע שאת מחליטה לראות בבן הזוג שלך מאהב הוא הופך לכזה.
אני מנסה להסתכל על אשתי לא כנואפת אלא כאישה . תנסי את זה על בעלך. הרי הרגשת אליו משהו מיני כשהתחתנתם.לא?תני לו הזדמנות להיות לך למאהב. אם תגידי לעצמך כל הזמן שהוא לא יקח אותך למעמקי תשוקה זה בחיים לא יקרה. תנסי להתחיל מכאן. אולי הוא לא ממש יודע איך להגיע אלייך. תנסי את. תשתמשי בנשיות שלך. זה הכלי החזק ביותר בזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה
אורן05/11/2009סוף סוף משהי מעריכה את בעלה
ונראה לי שאת צריכה לעבוד על עצמך והכל יהיה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בי
אסף05/11/2009תראי. מה שאת עוברת עוברים המון אנשים. נשים וגברים כאחד.אמרת שהיתה בינכם אהבה גדולה. היתה? ומה עכשיו? את עוד אוהבת אותו או שהוא לכל היותר ידיד טוב?
שאלה נוספת ותסלחי לי שהיא קצת חודרנית. לא בא לך סקס בכלל או שפשוט לא בא לך על בעלך? יש לך פנטזיות על גברים אחרים או שפשוט סקס לא מעניין אותך?
התשובות לשאלות האלה יקבעו איפה את עומדת. את חייבת לענות בכנות . חוסר חשק מיני תוקף הרבה אנשים נשואים והסיבות לכך מגוונות. אבל מענין אותי מה בדיוק את מרגישה בחיי הנישואין שלך.
תראי. יכול להיות שבעלך אדם נפלא אבל לא ממש רומנטי. אולי הוא ידיד מדהים אבל לא מאהב שיענה על הצרכים המיניים שלך.
כך או כך את חייבת להחליט. זה לא יכול להימשך ככה. אני לא מכיר אותו אבל אני לא חושב שזה מגיע לו. סביר להניח שאם תיפרדו את תפסידי ידיד טוב אבל אל תשכחי שגם לך וגם לו מגיע להנות לא רק מזוגיות טובה אלא גם מחיי מין מספקים.
תעני על השאלות ואני מאמין שהרבה אנשים ינסו לעזור לך עד כמה שאפשר. תשמעי דעות ותחליטי מה נכון לגבייך.
דרך אגב אמרת שאתם יחד מהתיכון. בני כמה אתם? היו לך חברים קודמים או שבעלך הוא הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק משני
לק משני05/11/2009היי ק
אצלי הכל כרגיל.. ממשיכים לחיות ואין ספק כי הזמן יעשה/עושה את שלו.
ממשיכים בשגרת הילדים, עבודה בילויים, טיולים, הכל תקין.
אבל, חסר לי , כואב לי, עדין קשה לי
מתה לדעת מה עובר עליו, להבין איך הכל נגמר כאילו כלום לא היה. מעסיקה את עצמי בכל השאלות האילו כמעט על בסיס יום יומי. מקווה לטוב, משתדלת..
יחד עם זאת אני יודעת שהוא לא יגרום לי לאושר שאני מחפשת
אני מאד מאד שמחה שהחלטת לשנות את הגישה. מקווה בשבילך שתוכל למצוא את האושר עם אשתך ולהבין שלכל אחת/ד צריך לתת הזדמנות שנייה (עם על הקושי שבדבר..).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ק
בי08/11/2009היי, שאלת בני כמה אנחנו, אני בת 28 ובעלי בן 27, וכמו שציינתי קודם אנחנו יחד מהתיכון, לא היו לי ממש חברים לפנין כנ"ל לגביו, לפעמים אנחנו מרגישים תחושת פספוס שלא התנסינו מספיק לא נהנינו צללנו יחד לחיי נישואים ולמרות שלא תכננו להיות הורים כל כך מהר, רצינו לטייל, לבלות ולהנות אחד מהשני, אבל התוכניות השתנו,
אני לא נמשכת לבעלי, ומוצאת את עצמי נמשכת לגברים אחרים, מה שמאוד מפחיד אותי, קשה לי, קשה לי כל כך, לאחרונה גם אין לנו כל כך על מה לדבר בגלל המתח שנוצר סביב כל עניין הסקס איבדנו גם את החברות שהייתה בינינו, הסיבה שביקשתי להפרד כי בשלב מסויים הפכנו להיות שותפים לדירה ולא יותר, אני באמת מנסה, מנסה להרגיש משהו אליו, אבל ככל שאני חופרת עמוק יותר אני מוצאת חלל ענק ומגלה שאין בי אהבה לתת לו,כל יום שעובר אני משתכנעת יותר ויותר שאנחנו לא מתאימים, יחד עם כל ההערכה שיש לי אליו אני חושבת שהוא לו יודע לגשת אלי ולתת לי את מה שאני צריכה, אוהבת או לא אוהבת???? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
נו מה....08/11/2009למה הוא צריך לגשת ולתת(אקטיבי) ואת תישארי לעמוד במקום- במקום שזה יהיה הדדי?
אם באמת היית רוצה היית את מנסה לשנות ולעשות משהו ולא מחכה שזה יבוא ממנו כי יכול להיות שזה מה שהוא אומר לעצמו-אין בושה בלהיות הראשון שעושה את הצעד בונה האמון.
אני חושב שאת כבר החלטת מה את רוצה פשוט מאוד את מפחדת מהלא נודע-מפחדת לעשות את הצעד-את בעצמך אמרת שאין לך כבר מה לתת לו-
חמודה עם כל הרצון הטוב את חייבת לשבת עם עצמך, להתנתק ולתת למח לפעול-בלי עצות של אחרים ורק אז אולי תגיעי למסקנה המושכלת האם יש עתיד למה שיש לכם ביד או לא.
אגב אני לא מנסה לעקוץ ולפגוע אני פשוט חושב שכיום,זוגות לא מוכנים להתפשר ולבוא אחד אל השני אלא יוצאים מהנחה ש-"אם הוא רוצה שהוא יעשה"(אגב כנ"ל לגבי בעלך)
בכל אופן מקווה שיסתדרו הדברים ושניכם צאו מאושרים ומחוזקים מהסיפור.
והכי חשוב צריך לזכור שהכל בראש-אם נמשכת אליו פעם אין שום סיבה שזה לא יקרה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמשכת לבעלי
דליה שוורץ08/11/2009בי שלום,
את מתארת מצב של חוסר משיכה שגורם לך לבלבול בין האהבה שלך אליו כחבר לבין החיים בזוגיות.
אני לא יודעת באיזה טיפול אתם נמצאים אבל יכול להיות שזה לא הטיפול המתאים. עליכם לשקול לפנות לסקסולוג/ית שמשלבים גם תהליך של ייעוץ זוגי וגם ייעוץ סקסולוגי.
קשה מדברייך להבין יותר איפה הבעיה כי את מתארת את האדם שהוא ולא סיטואציות מחיי הזוגיות, לא סיפרת האם את מרגישה משיכה לגברים אחרים (בעבודה למשל). אני חושבת ושייעוץ מתאים יוכל מאוד לעזור.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?