מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמורתאורן11/11/2009
אני ושתי כנראה הולכים להתגרש מה הסיכוים שלי לזכות במשמורת על הילדים שתי בנות אחת בת 4וחצי והשניה בת שנתיים וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת
מיכל פאטל11/11/2009שלום אורן,
בדרך כלל בוחנים את הצרכים של כל המעורבים, קרי שלך ,של רעיתך ושל ילדיך.הדגש מושם על 'מה טובתם של הילדים דורשת'?. ישנם אופציות שונות למשמורת כמו: משמורת חלקית, משמורת משותפת וכד'. על מנת שתדע את מצבך באופן אישי, אתה וזוגתך צריכים להתיעץ עם עו"ד המתמחה באישות. אני ממליצה לך לפנות למגשר/ת ולהגיע להסכמים על בסיס הבנות הדדיות, ללא מלחמות
אשר מתנקמות לרוב לא רק בבני הזוג , אלא בעיקר בילדים.בכלל, טיפול זוגי ניסתם לפני כן?!
אם לא- תנסו זאת ותוודאו שניסיתם הכל לפני שאתם מתגרשים.
בהצלחה!
מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי
אורן12/11/2009תודה רבה מיכל על תשומת הלב
יש לנו תור למטפלת זוגית אבל הדבר בא רק מיוזמתי אשתי אמרה שלא אכפת לה לבוא והיא גמישה
השאלה היא אם היא תתן מעצמה להציל את הנישואים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמורת
תמי אורן12/11/2009אורן שלום,
להערכתי אין מה להפסיד כדאי לנסות בכל מקרה ובוודאי המטפלת הזוגית תדע לבחון את המוטיבציה והאם הנכונות אמיתית מצד אשתך.
בכל מקרה בהצלחה
תמי אורן
מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?