פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    אורן
    13/11/2009

שלום אני ואשתי לא גרים ביחד כרגע מיכוון שאשתי הוציאה נגדי צו הרחקה ל3 חודשים
    ביינתים הוסכם ביננו על הסדרי ראייה והתחלת טיפול זוגי
    שאלתי כרגע מה להגיד לילדים בנות 4 וחצי ו2 וחצי הקטנה לא שואלת כל כך שאלות אבל הגדולה כל הזמן שואלת אותי -אבא למה אתה לא בא לבית?
    אבא למה אתה ואימא לא עושים שולם?
    למה פירקת את המשפחה?
    אני אומר לה שרבנו כמו שילדים רבים ושאנחנו כועסים אחד על השני וביינתים אנחנו לא גרים יחד.
    האם להגיד לה שיש סיכוי שנחזור או לא לפתח ציפיות אצלה?
    איך מסבירים מצב כזה שהוא עדיין לא גירושין?
    כי אני לא יודע מה יקרה בפגישה הזוגית אצל המטפלתאני מבחינתי מאוד רוצה לשקם אבל מהצד של אשתי לא נראה שיש התלהבות לבוא לפגישה הזאת ולהתאמץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה

דליה שוורץ
    14/11/2009

אורן שלום,
    אתה מדוע לכך שהסיכוי שתחזרו הוא 50% ולכן מדוע דחוף לך להגיד לילדה בת 4 וחצי שאולי תחזור הביתה. גם כך לילדה יש שאלות ותהיות לגבי המצב אז לגרום לה לצפות ולאחר מכן לאכזב אותה שוב זה מיותר לחלוטין. אני מציעה לתשב איתה ותגיד לה את האמת היא אולי רק בת 4 וחצי אך תיהיה מופתע מהיכולת של הילדים להבין כשמסבירים להם. דבר איתה בשפה שהיא יכולה להבין, לה זה ממש לא משנה אם אלה גרושין או פרדה מבחינתה אתם לא יחד בבית וזה מה שחשוב לה. תסביר לה כמה אתה אוהב אותה ואת אחותה ותסביר לך שתמיד תיהיה אבא שלהן ושתמיד תבוא לראות אותן ושהקשר נגמר בין אמא שלה ובינך אינו משפיע את הקשר שלך איתה. היא תיהיה עצובה בהתחלה אך יחד עם זאת אם תקפיד להיגע לראות אותן ותתן את כל האהבה שיש לך אליהן היא תתרגל ותחיה עם הפרדה הזאת כמציאות.

בהצלחה,
    דליה שוורץ- יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה

אורן
    14/11/2009

תודה רבה על ההקשבה
    אבל כרגע אני רוצה לראות אותן יותר ממה שהקצו לי האם כדאי לפגוש אותן כמה שאני רוצה?
    ואם בפגישה הראשונה שלי ושל אשתי נראה שמתחיל לו סיכוי קטן לשיקום הנישואין האם כדאי לשאול את אשתי אם צריך שאני אחזור הביתה?
    או שאפשר להמשיך את הפרידה כרגע כרצונה ובד ובד לקיים מפגשים אצל המטפלת הזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורן

מיכל
    14/11/2009

למה היא הוציאה נגדך צו הרחקה? איך? זה לא פשוט, האם היא שיקרה? ואם כן, נראה לך שתוכלו להסתדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צו הרחקה

אורן
    15/11/2009

היא הוציאה צו הרחקה בטענה שאיימתי עליה
    אני לא יודע בברור אם היא שיקרה אבל בטוח שהיא עשתה מזבוב פיל
    אני לא יודע אם נסתדר אבל עוד לא ניסנו כלום היא עוד לא נתנה הזדמנות נוספת
    אבל אני בטוח שהדברים ברי תיקון ואפשר להגיע לעמק השווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו