לא נמשכת לבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת לבעלי
    לי
    13/11/2009

אני נשואה 4 שנים ויש לי ילד בן שנה, הבעיה היא שאני ממש לא נמשכת לבעלי ואני מרגישה לא מאושרת בחיי הנישואין מאז החתונה הוא השמין ומטפח את עצמו הרבה פחות למרות שאני מבהירה לו שיש לכך חלק מאוד מרכזי בזה שאני כבר לא נמשכת אליו אני מוצאת את עצמי נרגשת ונהלבת מכך שגברים אחרים מתחילים איתי ולפעמים חושבת על אחרים אני לא יודעת מה לעשות ואני פוחדת להתגרש במיוחד בגלל שיש לנו ילד. ופוחדת להיות לבד מה עליי לעשות? חייבת עזרה דחוף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת לבעלי

הוספת תגובה

• ללכת...

ענבר חן
    13/11/2009

זה נורא לחיות עם גבר שלא נמשכים אליו ואפילו בלתי אפשרי, וזה כרטיס לכיוון אחד.... לכיוון זרועותיו המסוקסות של החתיך הראשון שיעשה לך את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה

אורן
    13/11/2009

שטויות במיץ
    איך נמשכת אליו לפני החתונה?
    תעבדי ביחד איתו על המראה החיצוני שלו ותחשבי מה גרם לך להתאהב בו פעם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן זה לא שטויות במיץ...

אסף
    19/11/2009

זה קיים. יש המון נשים וגם גברים שברגע שהם מתחתנים פשוט מסיקים את המסקנה שזהו זה. אין כבר צורך לשמור על חיצוניות. כבר אין את מי להרשים ואין בשביל מה לשמור על חזות יפה או לפחות אסתטית. אני יודע שאתה כרגע בבעיה אבל תנסה לדמיין לך שאתה מתחתן עם אישה סקסית ומושכת ואחרי החתונה היא מפסיקה להתאפר ומפסיקה לשמור על תזונה מאוזנת ותוך שנה שנתיים היא הופכת להיות פרה שמנה ומוזנחת. תסלחו לי בנות אני לא שובניסט. זה קורה גם לגברים. סביר מאד להניח שכשהם התחתנו הוא היה נראה טוב. אבל כנראה שאחרי החתונה הוא התחיל לכרסם מנות שווארמה וסטייקים בלי מעצורים ועכשיו יש לה בבית לא גבר מושך אלא קרנף ששוכב על הספה. איך אתה מצפה ממנה להימשך לאחד כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות ללא משיכה

דליה שוורץ
    14/11/2009

לי שלום,
    היום את לא נמשכת לבעלך אך לא סיפרת איך היה לפני החתונה או בשנה שנתיים הראשונות של הנישואים? האם גם את לא נמשכת אליו אבל התגברת? האם חוסר המשיכה אליו נובע ממשיכה למישהו אחר? לא כתבת אם את עברת שינוי לטובה כלומר רזית מאוד או משהו מהסוג הזה ולפתאום את מקבלת מחמאות ופתאום את ערה לכך שבעלך עם כרס? חוסר משיכה אינו נובע רק מהמארה הפיזי, אם היתה שם משיכה קודם והיום אין יכול להיות שיש לכך גורמים נוספים. בדקי אם יש דברים נוספים שקשה לך איתם בזוגיות כמו, מריבות רבות או חוסר פירגון וקינאה? אם יש כאלה אז הבעיה היא לא המראה החיצוני. מעבר לזה אני מציעה שתשבי איתו ותסבירי שזה מפריע לך וחזוב לך שהוא יטפח את עצמו.
    אני מציעה לך לפנות לאימון אישי כדי לנסות להבין מה מפריע לך בזוגיות ואם הזוגיות אינה טובה לך מדוע את מפחדת לעזוב.

אשמח לסייע באופן אישי,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו