מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתמודדים עם האשמה?joejoe14/11/2009
שלום לכולם, אני בת 30,חיה בנפרד מבעלי כבר חודשיים. יש לנו ילד מדהים בן שנתיים ותינוקת קטנה כבת 3 חודשים. החלטנו להתגרש ופתחנו בתהליך גישור. היינו בייעוץ זוגי כשנה שבמהלך הטיפול הובהר לבעלי שהוא מתנהג כלפיי באלימות מילולית ומתעלל בי נפשית ובמריבה האחרונה לפני שעזב את הבית הגיע גם לאלימות גופנית.בעלי מובטל כרגע (הוא מהנדס ולא מוכן לעבוד בכל עבודה...).הוא ומשפחתו מתקשרים אליי יום יום וטוענים שאם הוא יצטרך לשלם לי מזונות כפי שביקשתי (ביקשתי רק את המינימום עקב היותו מובטל...) הוא יגיע לפת לחם ושזה יהיה על מצפוני.
הוא לא יכול אפילו לשכור דירה וכו'...אני חשה אשמה כל הזמן, כנראה שעדיין מפחדת ממנו ומלעשות לו משהו "רע".למישהו יש עצה?
תודה ושבוע מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום
אורן14/11/2009תנסי לשקם את הדברים בשביל שניכם בצורה הטובה ביותר והכי חשוב למען הילדים המקסימים
חבל לפרק סתם את המשפחה תאמיני לי שאני באותו מצב עם אישתי והיא לא כל כך רחמנית כמוך.
אנחנו נכנס השבוע לטיפול זוגי בתקווה שהדברים ישתפרו ונוכל לחיות שוב ביחד אם תרצי לדבר איתי עוד בפורום אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא רוצה לתקן
joejoe15/11/2009ניסיתי לשקם- בעלי החליט שהוא לא הבעיה אלא אני- הוא אמר:אני לא בן אדם עצבני, את פשוט מעצבנת אותי...הוא לא מוכן לקחת רחריות על כלום ולא מוכן לעבוד על עצמו.הוא לא מוכן שאני אלמד ואתפתח, כל דקה פנויה שיש לי אני מחויבת להקדיש אך ורק לו. למרות כל זאת ולמרות ההשפלות שאני עוברת איתו, פניתי אליו בבקשה שננסה שוב. לטענתו, עד שאני לא אקריב את כל חיי בשבילו, אין לנו מה לעשות ביחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגשות אשמה
דליה שוורץ15/11/2009שלום לך,
בנוגע לנושא של המזונות אני מציעה שתתיעצי עם עורך דין שמתמחה בנושא ותוכלי לקבל תשובות טובות יותר בנוגע להתנהלות מזומנות כשהגרוש אינו עובד.
לגבי ההתלבטות הנוספת שלך - אשמה מופיעה כשאת יודעת בתוך תוכך שאת לא בסדר כלפי מישהו. האם את מרגישה שאת לא בסדר כלפיו? האם את מרגישה שעשית משהו שאת לא באמת חושבת שצריך היה לעשות? אם כן תבודידי את הדברים האלה ותתמודי איתם.
אם את חושבת שאת עשית מהשצריך היהי לעשות אז קבלי את ההחלטות הנכונות לך ושיש בהן את טובתך ואת טובת הילדים שלך, אף פעם לא תוכלי להיות בסדר גם עם עצמך גם עם ילדים וגם איתו לכן הבחירה למי לדאוג בידייך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?