נזרקתי מהבית והכול בגללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזרקתי מהבית והכול בגללי
    סקרן
    15/11/2009

אז ככה. אני ואשתי ביחד כשמונה שנים סה"כ מתוכם נשואים כשבע שנים, לפני מספר חודשים ניהלתי רומן בעבודה שנחשף ע"י אישתי, הדבר גרם לפיצוץ חזק מאוד במערכת היחסים שלנו לשמחתי אז אשתי הסכימה לגשת ליעוץ זוגי, התחלנו תהליך של יעוץ אך אני זה שרצה לשקם כול כך לא עשיתי כלום והמשכתי לשקר ולהסתיר דברים חמורים ונוראים שעשיתי, לאחר כחודש אשתי גילתה כי הייתי חבר פעיל מאוד במשך כשלוש שנים באחד הפורומים המובילים באינטרנט בנושא בגידות, לאחר כחודש נוסף גילתה כי כי שכבתי אם שש נשים נוספות כאשר הראשונה הייתה ממש בתחילת דרכנו כאשר היינו יחדיו כשבוע ימים בערך, שכבתי אם נשים באחרות בזמן שאשתי הייתה בחופשת לעדה וגם לאחרי ממש גבר לדוגמה רק חבל שדפקתי את החיים של כולנו, במהלך השנים אשתי ילדה לנו שני ילדים מקסימים, אני פשוט מטורף עליהם ולא יכול לחיות בלעדיהם או בלעדיה, אתמול סיפרתי לאשתי כי בתחילת הקשר שלנו נפגשתי אם איזו בחורה שלא היה ביננו כלום אפילו לא נשיקה על הלכי, אני יכול להבין מאוד את אשתי שלא רוצה אותי בחזרה, אתמול הלכתי אם הילדים לטיול, צלצלה ושאלה איפה אני אמרתי לה איפה אמר ה לי תחכה שם אני בא, אני מחכה והיא הגיע אם התיק ואמרה לי תשאר כאן כמה ימים, הסכמתי לזה בצער רב אבל כבר הבנתי שלבית שלנו אני לא חוזר, אני מבין את זה שאשתי לא יכולה לחיות אם אדם בוגדני ושקרן כמוני כי תמיד הסתרתי דברים רבים ולא תמיד ספרתי את כול האמת, אני יודע שבחיים אני לא הבגוד שוב מכיוון שראיתי והבנתי למה דבר כזה גורם ריסוק המשפחה ריסוק בעבודה (אני על סף פיטורים ממקום העבודה) נישול מכול החברים המשוטפים כי לצערי כולם יודעים את רוב הפרטים. אני ממש לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך הלאה בחיים שלי אני ממש רוצה להיות ליד אשתי כאשר הילדים יתחילו ללכת כאשר ילכו לבית הספר מתחת לחופה כאשר יתחתנו ובבר המצווה של הילדים. אני ממש מחפש את הדרך חזרה אך מאבד אותה בכול פעם מחדש.
    היום בשיחה שערכתי איתה אמרתי לה את הדבר הכי פוגע. : "איך תתמודדי אם זה שהילד יבוא ויגיד לך איפה אבא אני מתגעגע אליו נורא" התשובה הייתה "אתה בן זונה שעירבת את הילדים"
    אין לי כלים למלחמה אני ממש לא רוצה להלחם בא, אני באמת שאוהב אותה ורוצה לחיות איתה.
    אם זה יגמר בסופו של דבר אני מקווה שנגמור את זה יפה ושנשאר לפחות חברים, כי תמי ד נצתרך להיות בקשר בגלל הילדים.
    רק רציתי לשתף אחד שפ גע ולא יודע אי ך לבקש סליחה
    אחד שפגע ולא מוצא את הדרך חזרה
    אחד שפגע ושבאמת מצטער
    אחד שפגע ושלא יפגע שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזרקתי מהבית והכול בגללי

הוספת תגובה

• סקרן. זה אתה?

אסף
    16/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "אחד שפגע ולא יפגע יותר" פחחחחח...

איל
    17/11/2009

המצב שלך באמת על הפנים, כי אתה חי בתוך בועה, ולא מבין שאתה צריך טיפול פסיכולוגי רציני.
    אתה מתאר בוגד סדרתי שבגד מהתחתלת הנישואים, כל הזמן ובכל הזדמנות, נתפסת, קיבלת הזדמנות, אבל כמו כל נרקומן חזרת לסם שלך, ושוב אתה אומר "זהו, לא עוד".
    אז זה נכון, באשתך לא תפגע יותר כצו שכתבת, כי נפל לה האסימון, קצת באיחור אמנם, טבל בזאת האומללה חסרת המזל שתבוא אחריה תפגע כמו גדול, שוב, ושוב ושוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שמענין

אסף
    18/11/2009

איך אישתך גילת,בפרק זמן קצר כל כך,כל כך הרבה פרטים על הבגידות שלך. מה אתה סיפרת לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו