מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושב שאישתי מנהלת רומןפלוני15/11/2009
שלום
ניכנסתי לאתר לאחר חיפושים לפרוק את מחשבותי
אני גבר נשוי כ 3 שנים עם ילד בן שנה וחצי
לאחרונה החלו לצוץ בי מחשבות ותחושות שאישתי מנהלת רומן במקום העבודה
אני מוצא כל מיני סימנים קטנים לכך שיכולים להתפרש בהרבה מובנים
אני חושש שאולי חוסר הביטחון שלי גורם לי לפרש אותם בצורה כזו
ומצד שני הרצון להאמין שאין כלום גורם לי לפחד שאני הופך למטרה קלה
ככל שניסיתי אני לא מצליח להתנער מהתחושות הללו והדבר גורם לי לשינוי התנהגות
ומצבי רוח.
מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגרי? אגיד לך מה הייתי עושה,
איל15/11/2009פשוט פונה באופן דיסקרטי לחוקר פרטי, ומבקש ממנו לבדוק.
חוקר פרטי יתן לך תשובה מהימנה וסופית, לכאן או לכאן.
חבל על כל ההתלבטויות, וההתייסרות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשדות
דליה שוורץ15/11/2009פלוני שלום,
יש לך כרגע שתי אפשרויות,
הראשונה, לפתוח את הנושא לשיחה ולהגיד לה שכך אתה מרגיש / חושד וכו'.
האפשרות השניה היא לעזור את העניין הזה אם אין לך סימן אמיתי שמשהו כזה קורה.
אתה כמובן צריך לבחור את האופציה שמתאימה לך ושאיתה תוכל להתמודד.
אבל.... אני חושבת שרגע לפני שאתה בוחר את אחת האופציות כדי שתבדוק עם עצמך מדוע אתה חושד אם אין סימן אמיתי לכך. אם יש סימנים שיכולים להתפרש לכוונים רבים מדוע אתה בוחר דווקא באפשרות הזו?
\שאל את עצמך מה מביא אותך לחשדות האלה ואחרי שתתן לעצמך תשובות תוכל להתקדם הלאה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עזר פעם??
פלוני15/11/2009קראתי את הצעתך
לפי התפיסה שלי , להעלות את הנושא לדיון יכול לגרום לכמה תופעות מלבד זו הרצויה
הרי כמה בני זוג כבר יודו מיד בחשדות ? הרי הכחשה היא התגובה הבסיסית להאשמה
כך שגם אם יהיה דיון והכחשה הרי שהדבר לא אומר כלום עדיין יש את האי וודאות שהיה לפני כן
ובנוסף עכשיו בן הזוג יודע על חשדך וינסה להסוות את מהלכיו להבא כמובן במקרה שאכן היו כאלו למיכתחילה
ואם לא היו ירגיש בן הזוג שלא סומכים עליו וחשודים בו לשווא ואולי אז יעלה היצר לנקום על הפגיעה
וללכת ולבצע את המיוחס
אני בהחלט לא שלם עם העיניין של דיון
פשוט לא יודע איך להיפטר מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
דליה שוורץ02/05/2010ההודעה הזו עלתה שוב לראש הפורום ולכן אתייחס אליה שוב... כשובחרים בדרך לפעול צריך לחשוב על התוצאה כלומר לחשוב מה המטרה שלנו בכל הסוגיה הזו. אם תגלה שהיא בוגדת ותיהיה בטוח ב 100% מה יקרה אז? מה תעשה עם הגילוי הזה? אולי היא רוצה שתגלה כדי שתיהיה לכם סיבה להפרד? יש הרבה מאוד תוצאות ולכן חשוב לדעת מה המטרה שלך בגילוי ורק אחר כל לפעול. אם לאחר שתגלה בהיא בוגדת אתה מתגרש... אז קח בלש ותוודא את העניין. אם הידיע השהיא בוגדת תגרום לך תיסכול והרגשה שאתה לא מספיק טוב אז בעצם אין הרבה שינוי מהמצב כרגע ואולי כדי שתפנה לאימון אישי כדי לטפלל בהרגשה הזו ורק אחרכך תחליט מה אתה עושה אתה. אין נוסחה אחת שאומרת מה לעשות. אתה קובע לך את המטרה ואז בוחר את הדרך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי "ההצעות" של ה"מומחית"
איל16/11/2009שוות אתה יודע לאן.
להגיד לה שאתה חושד בה, תגרום לה דבר אחד ,לרדת למחתרת, ולהציע לך לשכוח מזה, זה כמו להציע לאדם עם משקל יתר לעשות דיאטה, אם היית יכול "לשים את זה בצד" ,יש להניח שהיית עושה את זה ולא היית פונה לכאן, ועוד משהו, אני די נוטה לסמוך על האינטואיציה ותחושות הבטן.
או שתברר את זה עם משיהו מקצועי, או שאתה עצמך תהיה עירני, ותעשה את הבדיקות שאתה יכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לקבל תגובתך
פלוני16/11/2009שלום דליה
אני יודע שאת יועצת והתשובות שנתת הן מקצועיות ורלוונטיות
אבל אם אפשר באמת לקבל תגובה לנקודות שהעליתי
בבקשה
אני באמת צריך עזרה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטואיציה
מיכאלה16/11/2009זה לא טעות להאמין לעצמך, לא סתם אתה מרגיש מה שאתה מרגיש, צודק זה שהציע לקחת בלש ולבדוק.. היא לא תדע מעולם אם טעית, אבל אתה לא תתעורר פתאום בעוד שנה שנתיים ותגלה שהיית טיפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך לשכור בלש
ציפי28/04/2010מה איכפת לך תשים על אשתך בלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מניסיון
שמחה29/04/2010שלום רב
ניסיוני לימד אותי שחששות כלפי בן/ת הזוג לא באות סתם.
חשוב לזכור שקרים צפים בסוף ואנשים עושים טעויות
שיחה גלויה עלולה להסתים בהכחשה וזהירות רבה יותר בהמשך כמו כן תלוי עד כמה שקר יכביד על אישתך.
זו לא בושה לבדוק בשקט לא כל אחד יכול לשלם לבלש אבל כל אחד יכול להיות בלש במעט הכלים שיש לו נסה להיכנס למייל שלה נסה למצוא סימנים בכל מקום אפשרי וזכור אנחנו בדרך כלל מתרצים לעצמינו סוגים שונים של תרוצים כדי לא להתמודד עם הדברים אבל אני מאמין שאין עשן בליט אש
ואם אשתי בגדה זה יכול לקרות לכל אחד
בהצלחה והלוואי ואתה טועה במחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון....
מלי30/04/2010תקשיב לאינטואיציות הפנימיות שלך, מנסיון שלי, הרגשתי חודשים שמשהו לא בסדר ובכל פעם הדחקתי את זה בטענה ש"איך אני חושבת עליו שטויות כאלה,הוא בחיים לא יעשה לי את זה", ואחרי שנה נודע לי ממקור אחר וזה נורא מכל, הצטערתי שלא הקשבתי לעצמי ועקבתי ובדקתי ,ככה אם הייתי מגלה מוקדם היה נחסך ממני הרבה צער, במקרה שלי זה היה כל כך פשוט, אם רק הייתי שולפת פרוט שיחות מטלפון הנייד שלו הייתי רואה בשנייה שיחות ארוכות ולא מזוהות, לא הייתי צריכה ללכת רחוק, אבל לצערי רק אחרי שנודע לי ונכנסתי לראות את הפרוט במחשב הזדעזעתי לראות איך כל יום כל היום הם היו מדברים יחד שעות על גבי שעות בעוד שהשיחות איתי היו דקות ספורות ביום.....עצוב
לדעתי האישית אל תקל ראש בתחושות שלך, אל תתקוף כמובן, תבדוק לאט בעדינות ובאלגנטיות בלי שירגישו....מקווה שבע"ה תגלה שהכל היה סתם
בהצלחה,מכל הלב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
אני02/05/2010אני יודע בוודאות שאשתי מנהלת רומן אז מה? נניח שתגלה שכן, מה בדיוק אתההולך לעשות עם האינפורמציה? אני החלטתי לא לעשות עם זה כלום ולהמשיך בשגרה כרגיל ונראה לי שזו היתה ההחלטה הכי טובה שיכולתי לקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל תומכי החוקר הפרטי
אסף02/05/2010חברים אתם יודעים כמה עולה חוקר פרטי? בין אלפים רבים לעשרות אלפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?