מה קרה לזוגיות שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קרה לזוגיות שלי?
    מתלבט
    16/11/2009

לאחר 17 שנה שהיינו בטיפולי פוריות,נולד לנו בן, לפני שנה ושבעה חודשים,מאז אישתי עסוקה רק בו,מידי פעם נזכרת שאני שם,אני לא מתלונן הרבה בפנייה,מכיוון שהיא עמלה וסבלה ,רבות במהלך השנים,למרות שהבעיה של הפוריות היא שלי,ידוע שההכנה לטיפול יותר מרוכזת באישה על מנת להכין אותה לקראת ההפריה,אני עברתי רק כמה ניתוחים,ולקחתי הורמונים,היא עברה את רוב הטיפול הקשה.,אנחנו עדיין מתפקדים כבעל ואישה ובעיקר כהורים,אך חיי האישות והמין אינם קיימים,ניסינו לקיים יחסי מין פעמיים, מאז שהילד נולד,אך לא הצלחנו. היות והיא סובלת מיובש בנרתיק ,ואני לא לחצתי, להיפך ביקשתי ממנה לוותר,נראה כי היא מנסה לרצות אותי ,אך אינה מרוכזת באקט עצמו, ולכן הגוף שלה לא מייצר את תגובתו הטיבעית למצב יחסי המין,עובדה היא שכאשר הפסקנו היא מייד הלכה לבדוק מה עם הילד, למרות שלפני כמה דקות היא בדקה אותו,שאלתי היא האם זה טיבעי?והאם יש צורך להיוועץ עם מומחים בתחום?לי יש סבלנות לצרכים הגופניים שלי,ואעשה הכל על מנת לחזור לזוגיות שלי-מה גם שאינני מוכן להפסיד את אהוביי,ואני בחור עקשן שלא נכנע בקלות,אני חושב שלהתעקש 17 שנה,זה לא פשוט, עם כל הסבל הנפשי,והגופני,ואני לא מחשיב עדיין ,את הלחץ החברתי שעברנו,פעם אחת מהמשפחות,ופעם שניה מהחברים הקרובים!בתודה מראש על עזרתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה לזוגיות שלי?

הוספת תגובה

• ...כשתביני

מיכאלה
    16/11/2009

שני, אני מצערת על שאת כואבת למרות שאת, אני וכל השאר יודעים שאת הכאב הזה הבאת על עצמך. אני חושבת שאת צריכה לחשוב ולרדת לשורש מערכת היחסים שהיתה לך, כשתביני באמת שאת אמנם הרגשת ונסחפת ואהבת וחלמת, אבל הוא היה במקום אחר לגמרי, תוכלי להרפות באמת. אין גבר שתשוקתו בוערת שלא יאמר את כל מה שצריכה אישה נותנת לשמוע. אפילו אם דברים אלה הם חצאי אמיתות, שקרים, אילוזיות, וחמור מזה, דברים שהוא באמת מרגיש באותו הרגע, במימד הזמני והלא מציאותי בו נמצאתם ברגע נתון. כשהדברים עומדים אל מול המציאות, האשה החוקית (ולרוב אפילו אהובה באמת), הילדים, החיים האמיתיים, הוא לא ממש סופר אותך.
    אבקש כי תאמיני לי שאני מעיזה ומגיבה מתוך סיטואציה דומה להפליא. את חיית אותו ובנית עליו ואהבת באמת, אבל הוא היה בביקור בלונה-פארק רגשי, מלהיב ומרענן. אבל בסוף היום הוא רצה הביתה. את אהבת באמת ולכן את כואבת, אבל הוא, למרות שידע שאת רוצה וזמינה בחר את בחירתו. מותר לך לשנוא אותו על כך שהונה אותך ושיקר, אל תמשיכי לחלום, מי שאוהב באמת מקריב, הוא לא אהב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבט

מיכל פאטל
    16/11/2009

שלום למתלבט,
    לגבי שאלתך אם התופעה טיבעית התשובה היא כן.ידועשאם לאחר לידה, מרוכזת כל כולה בולד שנולד, ןגם תחושת הנזנחות שלך ידועה ומובנת. עם זאת, מתקבלת תמונה בה אתם הורים במישרה מלאה אך לגמרי שכחתם להיות זוג.אני הייתי מאוד מעודדת אתכם לחזור ולהיות זוג במלוא מובן המלה כולל חזרה לאינטמיות מינית המהווה חלק משמעותי בתקשורת ובחחי זוג. אני בהחלט מבינה את כל הקשיים שאישתך חוותה, זה לא פשוט, וכן את סבלנותך והבנתך אותה, אך כעת זה הזמן לגייס את כל המשאבים שלרשותך:סבלנות, עיקשות, עיקביות, הבנה, התחשבות ואהבה ועוד לטובת הזוגיות. לשם כך עליכם ללכת לייעוץ זוגי מיקצועי ,לטפל בצרכים, רצונות ,רגשות וציפיות של כל אחד מכם .אשמח להמליץ לכם על מטפלת זוגית.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית-050-5475155.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו