מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכה מיניתאוהבת ופגועה16/11/2009
בעלי אמר לי שלעיתים הוא נמשך מינית לנשים אחרות, ידידות או מכרות, או סתם כאלו שיוצא לו לפגוש.
הוא לא עושה עם זה שום דבר, אך עדיין נמשך מינית. מוזר לו שנאי לא נמשכת מינית לגברים אחרים. האם זה באמת מוזר? האם זה כל כך ברור שגברים ימשכו מינית לנשים אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה מינית
מיכל פאטל16/11/2009למתפוצצת בפנים שלום,
זה לא מוזר שבעלך נמשך מינית (אגב, אינני יודעת כמה שנים אתם נשואים) לנשים אחרות ושאת לא. אצל גברים המשיכה המינית מתרחשת ללא קשר להיותה או היעדרה של מערכת רגשית ,בעוש שאצל הנשים קודמת בדרך כלל עוררות רגשית לפני הפיזית.העניין הוא לא עצם הימשכותו אליהן, אלא מה הוא עושה עם זה? לפי דברייך הוא לא עושה עם זה שום דבר.אני מאוד מעריכה את כנותו של בעלך, אך הייתי מציעה לך לנהל עימו שיחה רגועה באוירה טובה ולברר האם הוא רוצה לומר לך משהו כשהוא מספר לך זאת, ואולי הוא רוצה להעביר לך מסר לגבי : אופן לבושך, טיפוח השיער,הופעתך הכללית,או כל דבר אחר ביחס לקשר שלכם וכד'.הרבה פעמים אנו לא מוצאים את הדרך להעביר את מחשבותינו ,רצונינו, הרגשותינו וכו' ביחס לבני זוגינו, ואנו מעבירים זאת באמצעות דרכים עקיפות.
עדיף לנהל שיחה בהירה וברורה. במידה ולא תוכלו לעשות זאת לבד, כדאי לפנות ליועצת זוגיות מיקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?