מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נלחמת כמו לביאה. על הגבר שלי ..א.א17/11/2009
שלום,
אני סטודנטית בת 25, היה לי חבר במשך כמעט 4 שנים ונפרדנו מיוזמתי. הקשר היה רציני מאד, אך בשנה האחרונה שלנו יחד היו עליות ומורדות בגללי, ורציתי להיפרד כיוון שהוא היה החבר הראשון שלי ורציתי להתנסות ולחוות אחרים....טסתי למזרח בחופשת הסמסטר... הפרידה היתה קשה מאד וטראומטית לחבר האקס....בכי...התחנויות..צעקות..כעסים....אך המשכתי בשלי ועזבתי. הוא נשאר פגוע ושבור.
לאחרונה, בכמה חודשים האחרונים החלטתי כי אני רוצה לחזור אליו. יצרתי עימו קשר ואנחנו נפגשים כבר חודש ימים בסתר, כיוון דהוא המשיך הלאה ויש לו חברה רצינית כבר מס' חודשים.
חברי האקס מעולם לא הפסיק לאהוב אותי....גם שהמשיך הלאה...תמיד חשב ורצה אותי...אך הוא מאד פגוע מהפרידה, פגוע מהסיבה לפרידה, מהדרך בה נפרדנו והכי הכי פגוע וכועס על זה שהיה לי תוך מס' שבועות חבר חדש.. והמשכתי הלאה....הוא לא מסוגל לסלוח, או לשים בצד את סיום הקשר..
הבעיה שבגלללה החלטתי להתייעץ היא כי חברי האקס מאד אמביוולנטי, לא החלטי, פוחד לאבד אותי, פוחד לנסות לחזור, אוהב מאד אבל כועס...כ ל כך הרבה מחשבות מתרוצצות לו בראש על שהייתי עם גברים אחרים- זה היה הקו האדום שלו.הוא לא מסוגל להמשיך ולהתבגר ומצד שני לא מסוגל לשחרר אותי שוב...
המצב הזה קורע אותי לגזרים,החוסר וודאות והחלטיות שוברת אותי.
אני פונה אליכם בשאלה, האם ניתן להתגבר על המשקעים? מה עליי לעשות? נראה לי שעשיתי הכל בחודש האחרון וזו החלטה שלו...איך אני אוכל לגרום לו להבין שהפעם זה לחזור לתמיד? איך יבטח בי?
חשוב לי לציין, כי סכה מאד טוב לו עם החברה חדשה, היא אוהבת מפנקת סקס מדהים ביניהם....קשה לו לוותר על זה בשבילי, כי אני פגעתי ושברתי אותו. מצד שני, הוא אוהב אותי הרבה הרבה יותר מאשר אותה לדבריו...קשה לו המחשבה רק להיפרד ממנה ובטח המעשה עצמו...
איך אצליח לגבור על המחשבות הנוראיות שמתרוצצות לו אל מול הרגשות והאהבה החזקה שלו אליי ושלי אליו?????
האם יש פתרון??????????????
אני ממש אובדת עצות, הלחץ הזה לא בריא לי וחוסר הוודאות מקשים עליי לתפקד ביומיום וגם לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסלחי לי מאד אבל
ק17/11/2009את נשמעת מה זה אנוכית, שקועה בעצמה ומענין אותך רק את. עם כל הקשקושים של אהבתך אליו בסך הכל מענין אותך רק מה שאת רוצה. תעזבי אותו בשקט. תני לו להמשיך את חייו. במילא את לא נשמעת לי מספיק בוגרת ויציבה וסביר מאד להניח שתפגעי בו שוב בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצאי מהסרטים שיש לך בראש.
איל18/11/2009אם הוא היה אוהב אותך הרבה יותר, כמו שאת חושבת, הוא היה חוזר לזרועותייך נקודה.
לי נראה שהוא מבין שהוא יכול לבחור לחזור או להשאר, והוא בחר להשאר היכן שהוא, כל היתר זה משחקי "נדמה לי".
את באמת חושבת שאת יכולה ליזום פרידה, וליזום חזרה לפי התזמון שלך, ולפי מה שנוח לך?
את בעצמך כותבת ששניכם המשכתם הלאה, אלא שלו יש זוגיות חדשה וטובה, ולך כנראה לא, אז את בטוחה שאם תסמני ביד, הוא יפרוש לפנייך שטיח אדום, יעיף את חברתו ויחזור אלייך, עד הקפריזה הבאה?
יש לי הרגשה שאם זה היה להיפך, כלומר לך חבר מגניב ומפנק, ולו לא, לא היית חוזרת, אז מספיק עם האנוכיות שלך.
שניכם צעירים מאוד, אין לכם ילדים, אין בית ומשכנתא, זה דווקא טוב שאם כבר נפרדתם, באמת תתנסו עם אחרים, אז קחי את הנסיון הזה כניסיון לחיים, תני לשניכם אפשרות להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?