מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר פרוד עם ילדיםרויטל20/11/2009
שלום,
הכרתי בחור שנמצא בהליכי גירושים עם 2 ילדים.
הוא פנוי רגשית, מנטלית ונפשית.
כמו-כן אין בינו לבין אשתו לשעבר קשר רגשי ופיזי כבר כמה שנים.
יחד עם זאת, הוא נמצא עדיין בהליכי גירושין והאשה מערימה קשיים, בעיקר בכל הנוגע לכסף ורכוש וכן בנוגע למשמורת על הילדים (הוא מתעקש על משמורת משותפת).
אנו מאוד אוהבים אחד את השניה ולשנינו יש התחושה כי זהו חיבור מאוד מיוחד ביננו וברור לנו כי אנו רואים אחד את השניה בעתיד המשותף יחד וכן מעוניינים להקים משפחה, להתחתן ולהביא יחד ילדים.
שאלתי היא, מה ההשלכות של העיכוב בגירושין מבחינתי?
אם המצב הקיים יתארך גם למשך שנים האם נוכל להביא ילדים בינתיים, יש לציין כי אני רווקה וכבר לא כל-כך צעירה (בת 38). האם אוכל לחיות איתו באותו בית מבחינה חוקית, גם אם הוא עדיין לא גרוש?
וכמה זמן יכול לקחת עד שהוא יקבל את הגט?
אודה לתשובתכן המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר פרוד
דליה שוורץ20/11/2009רויטל שלום,
מדבריך ניתן להבין שאתם מאוד אוהבים ומאוד רוצים להקים משפחה יחד.
שאלותייך מתייחסות לנושאים משפטיים שאין לי את הסמכות והידע לענות עליהם.
אני מציעה לך לפנות לייעוץ משפטי, שם בוודאי ידעו לתת לך תשובות מדוייקות ולכוון אותך בהמדך הדרך עם בן הזוג שלך.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"חבר פרוד" זה כינוי לנשוי מתפרפר.
איל23/11/2009יש גברים רבים שמשתמשים בסטטוס הזה של פרודים, שמאפשר להם לנהל מערכות יחסים אחרות, מבלי הצורך לעמוד בלחץ למסד ולקדם את הקשר האחר.
אם הוא באמת מעוניין בך, הוא יתגרש די מהר.
יש גם "פרודים" שניהלו קשר אחר שנים, ולבסוף החליטו לחזור לאשה החוקית, "בגלל הילדים" כמובן.
קצת חומר למחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?