בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    רן
    21/11/2009

שלום, רציתי לספר חוויה על קשר לא כל כך נעימה ועל מה ניתן וכדאי לעשות.
    אני עם חברה שלי כ-4 שנים, בתקופה האחרונה הקשר שלנו נורא הדרדר אנחנו בני זוג צעירים בנשות העשרים המוקדמות ואנחנו הראשונים אחד של השני בהכל.לאחרונה לחברה שלי זה נורא הפריע והיא הרגישה החמצה שהיא רק עם גבר אחד, אך עקב האהבה היא החליטה שזה לא שווה את זה, אבל כמו שכולנו יודעים הגוף מוצף ברגשות ללא שליטה על הרגש, אך השאלה מה עושים עם זה בסופו של דבר.כמובן שהקשר הדרדר פסק הסקס היציאות החברותה שהייתה עד שהגעתי למצב שהחלטתי להיפרד כי אני לא יכול להמשיך לסבול זאת עם כל מה שאני אוהב אותה. כבר תקופה של כמה חדושים שאני בקשר עם משהי שרוצה אותי ואני מסרב לה עקב נאמנותי לחברה למרות שאני כבר תקופה ללא מעורבות מינית ורק הרגשת דחייה כל הזמן, אז החלטתי שהגיע הזמן להיפרד יום לפני שאמרתי לה שאני רוצה שניפרד אז נפגשתי עם האישה הזו והתנשקנו לא מעבר, אמרתי גם ככה אני נפרד מחברה שלי למחרת אז למה לדחות. אי אפשר להציל את זה שכל הזמן היא חושבת על גבר ספציפי וכל מגע שלי היא נזכרת באותו אדם, זה לא הוגן ונראה כי לא ניתן להצלה בייחוד שזה קשר ראשוני.למחרת היום בו התנשקתי עם הרומן שניהלתי אמרתי לה שזה לא יכול להמשך ככה והיגע הזמן להפירד.ברגע ששמעה זאת היא החלה לפרוץ בבכי והתחננה שלא אעזוב אותה היא חשפה את הרגשות שלה והיבע סופסוף הערכה אמיתית ולא התייחסות כמובן מאילו, באותו רגע הבעתי חרטה על כך שבגדתי בה כי לא ידעתי מה היא מרגישה באמת למרות שדיברתי איתה, אבל ככה זה מעריכים מישהו כשיודעים שהולכים לאבד אותו.מכאן עברה לה תקופה של חודשיים לאחר שהלבנו את הדברים (לא סיפרתי לה שבגדתי בה) תקופה בה יצאנו בילינו טיילנו וממש אהבנו כמו בהתחלה, עד לרגע בו היא יצאה למסיבה של חברות שלא מחכתי בה כי אני לא מכיר אף אחד וסמכתי עליה אמרתי לה שתשמור על עצמה, למחרת היא מדברת איתי (לפי הטון דיבור הבנתי שקרה משהו) ומספרת לי כי היא שתתה והייתה באווירה אופורית והתנשקה עם הגבר המיתולוגי (קודם כל אני נורא מעריך את האומץ שהיא סיםרה ולא העלימה בניגוד אליי) והיא לא יודעת למה היא עשתה זאת ונורא מצטערת על כך...עם כל הצער שבדבר לא אמרתי דבר עליי רק האשמתי אותה וכעסתי על מה שקרה.הבגידה שלי לכאורה לא הייתה בגידה כי כבר ראיתי את הסוף שנינו ידענו שדי זה נגמר ודיברנו לא מעט םעמים על זה וידענו שזה יקרה, עד ליום שהחלטתי שזה יהיה והכל השתנה לטובה, לעומת זאת היא בשיא הפריחה של הקשר שלנו בתקופה האחרנוה עד שהכל נראה טוב עשתה את מה שעשתה מבלי לעצור שנייה לחשוב על כך...אני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות, אני לא חפישתי לבגוד בה בכלל כל הזמן הזה גם לי היו רצונות אך בחרתי לדכא אותם כי אני רוצה אישה אמיתית בלי לפזול הצידה. לעומת זאת היא המשיכה בשלה ויחד עם כל השיפור שהיה עשתה את המעשה. נכון שלא היה סקס מעבר לנשיקה אבל אם זה קרה זה יקרה שוב, שאלתי אלייך היא מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה

דליה שוורץ
    21/11/2009

שלום שי,
    אני חייבת להודות שקצת איבדתי אותך בתוך ריבוי הפרטים שכתבת ויחד עם זאת לא ציינת את הגיל שלכם ולא כתבת אם אתם גרים יחד או לא ... אבל בכל זאת אנסה לענות... אם אתה מרגיש שהיא האשה שאתה אתה רוצה להיות והיא חשובה לך אני מציעה שתנהל איתה שיחה ונסה להסביר לה מה מטריד אותך ומה גורם לך לחששות מפני הקשר הזה. שתף אותה בפחד שלך שאם זה קרה פעם אחת זה אולי יקרה שוב. תסביר לה שאתה סומך עליה אך אם היא מפרה את האמון הזה יהיה קשה לנהל מערכת יחסים שמבוססת על אמון. שמע מה שיש לה להגיד ואלי תדע מה מטריד אותה ומה החששות שלה. אני בטוחה שבשיחה איתה תוכל להעביר את רגשותיך והיא את שלה וזאת הדרך לנהל מערכת יחסים...

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

רן
    21/11/2009

תודה על המענה, שנינו בתחילת שנות ה20 אני 23 היא 21, לא גרים יחד כרגע ומעוניינים לעבור,
    כרנאה לא אקווטאלי כי נפרדתי ממנה.
    הסברתי לה לגבי החששות שלי והיא על שלה והיא הבטיחה לי שלא תבגוד בי וזה קרה, שום דבר לא בטוח בקשר כשבת הזוג נמשכת למשהו אחר והסקס כבר לא אותו סקס והקשר כבר לא אותו קשר.
    היא עשתה את שלה והתנשקה עם אחר בשיא התקופה בה השלמנו ואיחנו את השברים.
    לא משהו שיכול להיסלח כי אחרת מה יקרה הלאה?
    איך אני יכול לסמוך עליה עם כל הצער שבדבר ועם כל הבכי שעובר עלינו והרצון להיות ביחד.
    אנחנו ממש ראינו את עצמנו חיים ביחד ומתחתנים אנחנו ממש משלימים אחד את השני מעבר לזה שאנחנו בני זוג אנחנו מן שותפים עושים הכל ביחד, כאילו איבדתי נפש תאומה...
    אני לפעמים חושב שטוב וזה נגמר כי אין מה לעשות והיא לא תצליח לדכא את היצר שלה ברצון לאחר, ומה היה קורה לו היינו נשואים עם משפחה והיצר היה ממשיך? (מן הסתם) היינו עכשיו אמורים להיות גרושים חלילה.
    במידה ויש עוד דעה כלשהי שנוגדת את ההחלטה שלי או שטעיתי אשמח לשמוע, אני מאוד רוצה לחיות איתה, אבל אני לא יכול לצערי, אשמח לעצות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעת להפרד

דליה שוורץ
    22/11/2009

שי שלום,
    אתה מתאר רצון עז לחיות יחד והפוך את החיים שלכם לזוגיים, אך האם גם היא חשה כך ? אתם מגיל צעיר יחד והיא חשה צורך לפגוש עוד גברים ואתה אינך חש כנראה באותו הצורך. אולי נכון לך כרגע לשחרר את הקשר הזה ולנסות את החיים בלעדיה. היא תנסה את החיים בלעדיך ואם תחליטו בשלב מאוחר יותר שאתם רוצים להיות יחד אז זה כנראה יקרה. אתה לא יכול כמובן לכפות עליה את הרצון שלך בזוגיות בזמן שהיא מראה ולא מסתירה את הצורך שלה להיות עם בחורים אחרים.
    אולי כדאי שתפנה לאמון אישי כדי לחזק את הדרך החדשה שאתה נכנס אליה עכשיו.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך חסרה

רן
    24/11/2009

שלום, לאחר שיחה עם בת הזוג חשבנו כי היא צריכה ללכת לייעוץ אישי אצל פסיכולוג בעניין המבין בענייני זוגיות.
    האם דבר זה מומלץ? האם בעקבות כך היא תוכל לקבל מענה מהצורך הרגשי להיות עם גבר אחר כשתוך תוכה היא לא רוצה ולא מוכנה לוותר עלי?
    או שמא אין דרך חזרה ועם כל הכאב מומלץ וכדאי להמשיך הלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחינו

רואי
    25/11/2009

היבטת לאחרונה במראה? אם כן מה ראית? באיזה צבע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודי

אסף
    25/11/2009

אתה סלחת לעצמך על הנשיקה ההיא. כבר שכחת מזה. אני די בטוח שאתה רוצה וגם תהיה נאמן לחברה שלך. אז למה אתה חושב שאצלה נפרץ הסכר והיא תלך לשכב עם כל מי שיבוא לה? למה אתה מתייחס לנשיקה שלך כמעידה ולנשיקה שלה כבגידה? תעצור רגע חמוד. אתה התנשקת עם ההיא למרות שאתה מצהיר שאתה אהבת באותו זמן את החברה שלך.מה גם שלא היית שתוי או תחת השפעה של משהו נרקוטי והיא כן. אם אתה סומך על עצמך שלא תבגוד בה למרות המעידה שלך אז תסמוך עליה שהיא לא תבגוד בך למרות המעידה שלה. אל תבוא אליה בטענות ואל תשלח אותה לפסיכולוג כי אם היא זקוקה לזה אז גם אתה. ולא פחות ממנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו