יודעת שזה לא בסדר אבל משהו מושך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יודעת שזה לא בסדר אבל משהו מושך...
    תמר
    22/11/2009

הי
    רציתי לבקש עזרה,אני מאוד מבולבלת.
    התחתנתי צעירה מאוד ואני נשואה כבר חמש שנים,לי ולבעלי יש 2 בנות.
    בחודש האחרון אני מחוזרת על ידי גבר שנמצא בסביבתי,גבר מאוד סוחף ושולט
    זה מאוד עושה לי את זה במיוחד כשזוהי התכונה שהיא מאוד חסרה אצל בעלי.
    קרה מה שקרה ושכבתי איתו פעם אחת,לא היה מדהים במיוחד ובכל זאת אני נמשכת אליו.
    אני מאוד מיוסרת מזה, בעלי הוא בחור מדהים,מתחשב,עדין,פתוח,עוזר......כל מה שיכולתי לבקש
    מבן זוג.הוא הכי מפרגן לי בהכל ונותן לי להיות מי שאני.גם יחסי המין שלנו מצוינים.
    לכן ,אני כלכך לא מבינה למה? למה אני נמשכת למשהו שרק יהרוס לי את חיי המשפחה
    המצוינים שיש לי ואת האהבה והחברות עם בעלי?
    יש איזה משהו בגבר הזה וביחסים האסורים האלה שזה מרגש אותי וחדש לי, אני חושבת
    שאולי מכיון שהתחתנתי מוקדם ולא הספקתי לחוות הרבה מערכות יחסים עם גברים
    אני נמשכת לזה עכשיו. ואולי לא...וזה פשוט האופי הבוגדני שלי........
    אולי למשהו יש תשובה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמר

אסף
    23/11/2009

מה שאת מרגישה עם הגבר הזה זה מאד טבעי. כולנו,נשים וגברים, נמשכים לבני המין השני במהלך חיי הנישואין. מה את חושבת? שאני לא נדלק למראה אישה יפיפיה שאני פוגש בעבודה? זה את פגשת גבר כריזמטי ואת נמשכת אליו זה בסדר וטבעי. אבל זה שהלכת ושכבת איתו זה כבר סיפור אחר. פה את עברת את הגבול. את ידעת שזה לא בסדר ובכל זאת היית מספיק חלשת אופי כדי ליפול לזרועותיו. אז מה את רוצה שנגיד לך? רוצה נחמה? לא תקבלי. רוצה יד מלטפת? גם לא תקבלי. לפחות לא ממני. ואם יש לך אופי בוגדני או לא זה רק את יודעת.

לעזאזל למה כל הגברים הנחמדים והמדהימים בסוף נבגדים על ידי האישה. ועוד עם מי? עם איזה בן זונה. לא עם עוד גבר מדהים.
    נראה לי שיותר טוב להיות בן זונה מנוול מאשר להיות בן זוג מדהים. מנחמדות יוצא רק כאב לב. יותר פשוט להיות חתיכת חרא מאשר בן זוג נחמד ומתחשב. אז אם אתה נבגד לפחות אתה יודע שמגיע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בושה

אורן
    23/11/2009

לפי דעתי מעשה שפל.
    אבל אם בעלך עדיין לא יודע כדאי מאוד שתעזבי את הבחור הזה ותתרכזי איך את לא הורסת את המשפחה שלך.
    ולאט לאט תנסי להתגבר על זה ותנסי להתאהב מחדש בבעלך שאני בטוח שאוהב אותך ואולי לא יסלח לך על הבגידה הזו.
    אז קדימה לעבודה להודות בטעות שעשית רק בפניך ולעבור לדרך חדשה של פיצוי על הסטיה הנוראית הזו מהדרך הטובה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו מושך

תמי אורן
    24/11/2009

תמר שלום,
    מאחר והנושא מורכב כי מחד יש לך כל מה שאת רוצה וצריכה ומנגד משהו סוחף והרסני עלייך לבחון בטיפול ממה נובעת המשיכה שלך לחלק ההרסני , מה הוא משרת בחייך ואיפה עוד בא לידי ביטוי. ובנוסף האם זה גם פועל יוצא של צורך בריגושים והעדר ריגושים בנישואין והשאלה מה בכם הרדים את הריגושים אם זה הצורך שלך.ברור מדברייך שיש לך הרבה מה להפסיד אבל ראי זאת כהזדמנות להכיר את עצמך יותר ואת צרכייך שמשום מה לא באים לידי ביטוי בנישואין ואם תחשפי אליהם ותהיי מודעת עם בעל אוהב תצליחי ליישם גם בנישואין.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו