מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתאהב בזמן הגירושיןמיכל23/11/2009
אני נשואה+1 כבר חמש שנים, ולפני כחודש התחלתי הליכי גירושין. ההחלטה להתגרש היתה שלי אחרי שניהלתי רומן מחוץ לנישואין במשך כשנה (בעלי לא יודע) ואחרי שיעוץ זוגי לא עזר ולא ראיתי דרך לשקם את מה שאין כבר בלב כלפי בעלי.
במהלך החודש האחרון התאהבתי עמוקות בגבר מהעבודה שלי, הוא כרגע מלווה אותי בכל התהליך וחבר ממש קרוב שלי, ומבחינתי אני רק מחכה לסיים את הגירושין כדי להיות איתו (אני גם מרגישה שהוא לא יתנגד לכל מהלך מצידי..)
חברות שלי שמכירות את הסיפור אומרות לי שלא כדאי לי לקפוץ מהר מדי למערכת הזו, שההתאהבות שלי באה מסיבות שקשורות בבלגאן הרגשי של הגירושי והפחד להיות פתאום לבד, ושכדאי לי טיפה לייצב את החיים לפני שאני נכנסת לתוך מערכת יחסים חדשה.
אני מצד אחד לא רוצה לפספס את הגבר הזה, אבל מצד שני שואלת את עצמי האם באמת ההתאהבות שלי אולי קשורה בצורך אחר וכל התקופה הזו מדי טעונה כדי להיכנס באופן מודע למערכת יחסים חדשה
לא יודעת מה לעשות, אשמח לכל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחכות
אורן23/11/2009שלום מיכל
לפי דעתי את עושה מעשים פזיזים שאת תשלמי עליהם מחיר כבד בעתיד.
מה ת לא יכולה לחכות שתתגרשו?
לפי דעתי זה מעשה שפל ואולי בלתי נסלח כלפי בעלך.
ותחשבי איזה חינוך הילד שלך יקבל כשהוא יראה אותך כל פעם עם גבר אחר?
אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה .
תמשיכי לחשוב אבל אני חושב שאם תגיעי למסקנה כלשהי בעניין אז קודם תזכרי שהכי קל לפרק ואף אחד לא ייתייחס לילדים שלך כמו שאבא שלהם מתייחס
באיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתאהב בזמן גירושים
תמי אורן24/11/2009מיכל שלום,
מדברייך אני מבינה שאת כבר שנה לפחות בתחושה שאינך מרגישה כל רגש כלפי בעלך. אני מבינה שהיה ניסיון לטיפול זוגי שלא צלח כי אם נגמרה האהבה אין סובלנות וטעם לתהליך. מכאן שההתאהבות שלך להערכתי לא באה ממקום של חשש מהלבד . וגם אם כן אי אפשר כרגע לטפל בזה. אני ממליצה לבחון זאת בטיפול כדי להיות מודעת יותר לדפוסי ההתמודדות שלך כדי שבעתיד לא יישנו ואחרי משבר זוגי זו הזדמנות בנוסף במידה ותחליטי להמשיך ביחסים חשוב שתהיי זהירה, דיסקרטית מתוך התחשבות בילדייך הם עדיין מידי כואבים בכדי להצליח לשמוח בשבילך ולקבל דמות חדשה לעולמם המפורק.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?