נבגדת....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדת....
    דידי אברהם
    27/11/2009

שלום.
    אני נשואה 18 שנים אמא לשני ילדים 10 15 בעלי מזה 10 שנים הכיר בצט גרושה ומנהל איתה לעיתים סקס ורטואלי.
    מערכת היחסים בנינו נראתה לי יציבה ננוחה רבים פרגנו לנו.
    לאחרונה ראיתי שיחה והדבר הפריעה לי מאוד.
    כמו כל נבגדת גם אני מרגישה פגועה ,ריקנות כאב חזק בחזה.
    אני לא יודעת מה עלי לעשות?

דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת....

הוספת תגובה

• בגידה

אורית
    27/11/2009

הי, גם אני עברתי את הבגידה. הייתי נשואה ועברתי את התהליך המאוד מאוד כואב של הבגידה. בעלי בגד בי עם מישהי אחרת ולמרות שרצה לחזור ולתקן ואמר שאוהב לא סלחתי. עברתי תקופה מאוד קשה שפגעה בבריאות שלי כי הכאב הוא עצום. מעבר למעשה הבגידה היא באמון. יקירתי אין כאן נוסחת פלא וקסם שיעביר את הכאב ויחלוף כלא היה. אף אחד לא יכול להחליט בשבילך אם להישאר או לא. עלייך להתבונן עמוק עמוק בפנים ולקבל החלטות מה את רוצה? ראשית תני לעצמך זמן לעכל את החדשות. את עדיין בהלם ומרוסקת ולא יכולה לחשוב בהיגיון. אין באפשרותך לדעת ב100% מה היה שם באמת? האם רק צ'טים, האם פעם ראשונה? האם בגד בך כל הזמן? את יכולה לשאול אותו ורצוי שתשאלי אך עלייך לדעת שלעיתים האמת היא קשה וכואבת וגם יכול להיות שלא יאמר לך את כל האמת כי גם הוא מפחד. עכשיו הזמן לחשוב על עצמך ולהבין מה את רוצה בזוגיות הזו? האם את רוצה להישאר איתו ולהמשיך לחיות איתו? אם כן, עליכם לקיים שיחות בנושא ולדבר באופן גלוי על כל מה שקורה. לפנות לייעוץ זוגי ולעבד את הכל. קחי בחשבון שזהו תהליך ארוך ומייגע והתוצאות אינן מיידיות. עלייך גם לקחת אחריות על מעשייך ולהבין מה את עשית שהוביל אותו לחפש נחמה במקום אחר. כן, כמה שזה כואב. אם אין באפשרותך לחיות איתו בכלל בידיעה הזו. עם כל הכאב והקושי תניחי למה שהיה ותפרקי את החבילה. אמון הוא בסיס להצלחה בכל מערכת זוגית. לא ניתן לשקם זוגיות בתחושת קורבן. אבל אם שני בני הזוג באים ממקום אמיתי של רצון לתקן, את אולי תצחקי אבל בגידה יכולה לפעמים לשקם מערכת זוגית, לשפר את התקשורת בין בני הזוג ולהעריך מחדש את מה שהיה לנו כל הזמן מובן מאיליו.
    יקירתי, את אדון לעצמך והשליטה היא בידיים שלך. אל תשפטי בחומרה לא אותך ולא אותו. תבכי, תתאבלי, תתפרקי ותוציא את כל הרעל החוצה. אבל אח"כ תקומי עם הראש למעלה ותילחמי על הרצון שלך ועל החיים שלך ותיזכרי מי את. את בנאדם נפלא שהערך שלו אינו תלוי במעשיו של האחר. כולנו בני אדם וכולנו טועים ולפעמים משלמים על המעשים שלנו. מאחלת לך בהצלחה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו