לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    ה
    27/11/2009

אני לא יודעת איך לפנות למי ומה.... אני מתביישת לרשום את הסיפור שלי

אני נשואה אימא לארבעה ילדים, בת 36 הכרתי בחור דרך המחשב, דיברנו גם בטלפון ונפגשנו מספר מפגשים שהיו מלווים בסקס, עכשיו אני מרגישה ממש אובססיבית לבחור, חושבת עליו כל היום, מחכה לשיחות ולמפגשים שלנו...יש לי בעל מדהים ומקסים הכל ביננו מושלם, לא השתנה כלום אפילו הסקס ביני ובין בעלי נעשה אפילו יותר טוב ,למרות שלא היו לנו בעיות בתחום הזה להפך, מושלם, אז למה בכל זאת זה קרה לי????אני כל הזמן מנסה לחשוב... מה אני אוכל לעשות כדי לצאת מתוך הסיפור הזה... ולשכוח את הבחור שלא יוצא לי מהראש, אני כל הזמן ליד המחשב אם חלילה זה יתגלה יש לי הרבה מה להפסיד אני חייבתלעצור את זה עכשיו אבל איך???. עם כל המחשבות עליו , נראה לי שאני מאוהבת בו מה אפשר לעשות כדי להתנתק בהקדם, אנחנו מכירים כבר ארבעה חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• מעידה

אורן
    27/11/2009

שלום לך
    אני רוצה להגיד לך שאני בשוק כשאני שומע את הסיפורים הללו
    כנראה זו מעידה חד פעמית שלך אבל תהיה בלתי נסלחת מצד בעלך אני לא מציע לך לספר לו אבל להתנתק דחוף מהבחור הזה ולהתייחס למקרה בסטוץ בלבד וגם חד פעמי בחיים
    תתמקדי בבעלך וכמובן בארבעת ילדיך שאני בטוח שאת אוהבת מאוד ותנסי לפצות אותו כמה שאפשר מבלי שירגיש כמובן במשהו חריג ותחזירי את חייך למסלול החיובי כי כרגע את עומדת על צוק

בהצלחה ומקווה בשבילך שאת מביעה חרטה עמוקה על המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן

דליה שוורץ
    28/11/2009

שלום לך ה.
    את מתארת מצב שבאמת יש לך מה להפסיד ולכן אני מציעה לך לפני הכל לשאול את עצמך את השאלה: האם את רוצה להיות עם בעלך? אם התשובה שלך היא כן נסי להבין מה נתן לך הבחור הזה שחסר לך בזוגיות שלך? כנראה שהוא עונה על צורך שלך ולכן כדי שתאתרי את הצורך. ברגע שתדעי מה חסר לך תוכלי לבקש את זה מבעלך ולגרום לו לתת לך את מה שחסר לך. גם את יכולה ליצור ריגושים עם בעלך כדי לעורר עניין בתוך השיגרה עם הילדים. אם תקבלי מבעלך את מה שחסר לך לא תצטרכי אף אחד אחר כדי שימלא את זה. וכמו שאמת יש לך מה להפסיד ולכן כדאי שתעשי את הברור עם עצמך כמה שיותר מהר.

דליה שוורץ- יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "הכרתי בחור דרך מחשב"

איל
    29/11/2009

אולי תסבירי לי פעם אחת ולתמיד, למה אשה שמעידה על נישואים טובים, ובעל מקסים, מתיישבת ליד מחשב ומחפשת בחורים? הרי את יזמת את ההיכרות, ופעלת כדי לממש אותה.
    לפעמים אני חושב שהמוסלמים צודקים, יש לסקול את הנואפים בככר העיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה גם לאייל...

אמא
    29/11/2009

לא תמיד הדברים שקורים לנו בחיים הם מתוכננים, ייתכן וישבה באינטרנט לא לשם חיפוש בחורים וזה פשוט קרה. לעניות דעתי המוסד הזה נישואים פשט רגל כבר מזמן. אני אישה נשואה חייה באושר וגם לא באושר לפעמים כמו כל זוג ממוצע ורגיל עם ילדים וגם לנו הנשים יש פנטזיות וחסך בריגושים.
    והיינו רוצות להתנסות ולא רק עם בן זוגנו. אז אני אף פעם לא מימשתי את הפנטזיות האלו מה זה אומר עלי? ומה זה עושה אותי יותר נאמנה? הרי בסופו של דבר אתה הופך להיות לא נאמן לעצמך. והבגידה מתחילה במחשבות ולא רק במעשים. כי ברגע שרוצים הדרך למעשים קלה מאוד.
    אז העצה היחידה שאני יכולה לייעץ היא שמאחר ויש לך הרבה מה להפסיד, תתנתקי מהבחור שהכרת, ונסי לשקם את נישואייך וכן להתייסר לפעמים (כי בנישואים לפעמים מתייסרים )כי עם כל זה שאת אומרת שהכל מושלם אין דבר כזה מושלם. והבגידה שלך נבעה מחסך בדברים מסויימים בזוגיות. נסי לעבוד על זה בעצמך.
    העולם מסובך לעיתים ומערכת יחסים זה דבר מורכב וקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך, בגידה במחשבות זה בסדר גמור,

איל
    29/11/2009

אפילו רצוי לפנטז על אחרים, ועל סיטואציות מיניות, זה יכול רק לתרום ולעורר.
    מי שמעביר את המחשבות שלו לעולם המציאות, בוגד ומסכן את כל היקר לו, וזה ממש לא כמו "לבגוד במחשבות".
    עוד משהו לילך, מעולם לא קרה לי שישבתי במחשב , ובלי כוונה יצרתי קשר עם נשים אחרות.
    יש הבדל בין מחשבות ופנטזיות, כניסה לאינטרנט כדי לשוחח עם אחרים או אחרות, בלי ידיעת בן/בת הזוג, ומאחורי גבו/גבה, ויש הבדל לא פחות קטן, מצאט, שהופך לשיחות טלפון, שהופכות לפגישה, שהופכות לפגישות לקיום יחסי מין, בקיצור יש שלבים ומדרגות, שכל אחד יכול לבחור היכן לעצור, אם בכלל, מספיק עם הסיפור הזה, על רומן שהתרחש בלי כוונה מראש, זה מעליב את האינטליגנציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה איתך..

אמא
    29/11/2009

אייל אני מסכימה עם כל מילה שלך, שכנעת אותי....יש מדרגות ולא מיד עוברים מדיבורים למעשים.
    צריך להיות רצון חזק מאוד בכדי להגיע לסיטואציות מסויימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו