חסר אחריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסר אחריות
    אמלה
    29/11/2009

בוקר טוב
    התגרשתי לפני יותר משנתיים, יש לנו תאומות בנות 5.
    אני מוצאת את עצמי כל הזמן צריכה להתמודד עם מצבים מתישים,מכעיסים,מפחידים ולא נעימים.
    בפעם הקודמת שדרשתי הסדרי ראייה מסודרים לאחר סדרת הברזות ואיחורים מטורפים - הוא פשוט נעלם לחודשיים ולא הגיע לבנות עד שנשברתי ועשיתי איתו הסדר בעל פה.
    עכשיו ובעצם מאז שהתגרשנו אני מנסה להתמודד עם נושא חסר אחריות, הוא לא חוגר להן חגורות בטיחות ואין לו בוסטרים עבורן. לרוב הוא מוציא אותן מהגן עם רכב אספנות יש שאין בו אפילו חגורות בטיחות מאחור והדלתות בקושי נסגרות.אתמול הן סיפרו לי שהוא הושיב אחת מהן במושב הקידמי של הרכב כיוון שנולדה לו תינוקת חדשה ואשתו צריכה לשבת איתה מאחור.
    מה עליי לעשות כדי שהוא יבין את חשיבות השימוש במושב וחגורת בטיחות ? מבחינתי זה קריטי.
    אני פוחדת שאם אציב לו שוב תנאים הוא לא יגיע לקחת אותן.
    המצב היום אפילו יותר רגיש בגלל שנולדה לו תינוקת והבנות מרגישות הזנחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסר אחריות

הוספת תגובה

• חוסר אחריות

דליה שוורץ
    29/11/2009

אמלה שלום,
    קראתי את דברייך ואני מקבלת רושם שאת די אובדת עיצות ובצדק. אבא של הבנות שלא מבין את החשיבות של בטיחות שלהן זה בהחלט לא פשוט. לצערי אין לי הרבה עצות לתת לך בעניין פרט לכך שכדאי שתנהלי איתו שיחה שלווה בלי כעס אלא ממקום של דאגה. אני מבינה את הצורך שלך שהוא יהיה שותף בגידול הבנות (גם עבורך וגם עבורן) ומצד שני את לא יכולה להיות שקטה שהוא איתן.
    אני לא מכירה את הסכם הגירושים שלכם ומה אומר ההסכם בע"פ אבל אולי כדאי לפתוח את העניין ולדון שוב בהסכם שלכם בע"פ, אולי לא בטוח שזה הסכם כ"כ טוב. אץ צריכה להחליט מה יותר דחוף לך הנושא של חגורות הבטיחות או שהוא יגיע בזמן. בכל מקרה אין ספק שבכל אחד מהמקרים הוא נוהג בחוסר אחריות כלפי הבנות שלו ובזה אין לי דרך לתת עיצה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו