ק' ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ק' ?
    M
    02/12/2009

משום מה,התגובות שלך משכו לי את העין ואני עוקבת אחרי כל מה שאתה כותב.

אתה באמת אחלה :)

אבל מה עם הגיהנום שאתה עושה לאשתך?למרות שהיא עשתה משהו מאוד אבל מאוד לא בסדר...ניאוף...

הלב שלי יוצא אלייה.

יודעת שזה לא עינייני ואתה באמת לא חייב לענות,כמו שאתה יודע.

האם המצב בניכם השתפר למרות שאתה לא חושב שתאהב אותה כמו בעבר?

לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ק' ?

הוספת תגובה

• איזו חמודה את...(-:

אסף
    03/12/2009

לא מתוקה. אני כבר לא ממר לה את החיים. נמאס לי כבר. היא הבינה את הפואנטה. וחוצמזה אני חושב שאיבדתי את הזכות להמשיך להיות רע אליה. היא פגעה בי קשה מאד אבל דווקא דרך הפגישות שלי עם נשים אחרות הבנתי מה עבר עליה. עכשיו אנחנו בסדר.
    את חדשה כאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק'

M
    04/12/2009

היי לך(-:

חדשה?ממ...האמת שעדיין לא יצא לי לכתוב כאן,אבל אני נהנית להיכנס לכאן ולקרוא.

אני באמת שמחה בשבילך וגם בשבילה כמובן.

דרך נשים אחרות?למה אתה מתכוון?
    אתה מבין למה היא עשתה את זה או אתה מבין את הכאב שלה?

לילה טוב(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי,שכחתי עוד משהו...

M
    04/12/2009

"אני חושב שאיבדתי את הזכות להמשיך להיות רע אליה"?

לא הייתי מצפה לשמוע את זה ממך.(לקרוא יותר נכון...)

יש משהו ספציפי שגרם לך להתרכך?
    ואני לא מדברת על בדין... (-:

שאלה טיפשית,אבל זה מעניין אותי

לפי מה שהבנתי ממך היית ממש קרח אלייה.
    עכשיו,כשהיא בוכה או רע לה זה עושה לך משהו בלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב M

אסף
    04/12/2009

האמת היא שההיכרות שלי עם נשים אחרות וגם קריאת הסיפורים והתגובות למה שכתבתי בפורום גרמו לי להתחיל לראות את הכל מזוית קצת שונה. לא עוד מחשבות של" איזו זונה.איך היא עשתה לי את זה" אלא למה. פשוט עשית סטופ וניסיתי לחשוב דרך הראש שלה.
    תראי. התחלתי להגיב כאן לכל הנשים שבוגדות למרות שיש להן בעלים "מדהימים". ואני מאמין ששמת לב שהגבתי בכעס. יריתי חצים מלאי רעל על המגיבים שלא תמיד הגיע להם. הכל היה מתסכול ומחוסר הבנה. אבל המגיבים גרמו לי לחשוב קצת אחרת. אחרי ששפכתי את כל הרעל אני מסוגל עכשיו להבין מה גרם לה לבגוד. כששכבתי במיטה,אחרי סקס, עם נשים אחרות, התחלתי לשאול למה הן עושות את זה. תאמיני לי או לא אל רובן אוהבות את הבעל. טוב להן איתו. הבעיה העיקרית שלהן שבכל השגרה היומיומית של בעל, עבודה,גידול ילדים ,התמודדות עם בעיות יומיומיות והשחיקה שבעקבות כל זה גרם להן לאבד את ה"אני" שלהן. הן רוצות להרגיש " אישה". לא "אישתו של". לא "אמא של". אלא כל אחת כאידבידואל. כאישה .שלא קשורה לאף אחד.שאף אחד לא תלוי בה. ואת זה הן השיגו ומשיגות דרך פגישות עם מאהב. גם אם זה לזמן קצוב. גם אם זה לרגע קסום. הרי באותו רגע מחוץ לחדר לקיים איש. רק היא והוא. זה גורם לאדם שוב להרגיש אדם.
    אני די מבין שלאמשנה מה אני אעשה מילותיי לא יוכלו להשפיע על אישתי כמו מילותיו של אדם אחר. המחמאות שלי ,מקוריות ככל שתהיינה, לא יגרמו לה לפרפרים בבטן. הפרח שאני אקנה ינבול מיד ליד הפרח שהוא יקנה.
    אני יודע.קל מאד להבין את זה . אבל קשה מאד לקבל את זה באמת. אבל ברגע שמקבלים את זה מבינים שזה דרך העולם. שאתה נבגד לא תמיד בגללך. אתה יכול להיות הכי הכי בעולם. אבל לא יעזור לך.אתה תהיה שגרתי ולא יעזור לך כלום. הבנתי את זה עם המון ייסורים אבל עכשיו אני מקבל את זה. החבר'ה כאן ,התומכים והמבקרים כאן ,כאחד, גרמו לי להבין את הדברים קצת אחרת.

וחוצמזה. אני בוגד בעצמי. אם זה דרך העולם אז ,סליחה, גם אני רוצה להרגיש "גבר" .לא אבא של. ולא בעלה של. גם אני רוצה לשבור את השגרה. אז איזו זכות נשארה לי לבוא אליה בטענות?

בוקר טוב ויום מקסים וסופ"ש מדליק לך יקירתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק'

M
    15/12/2009

היי ק',מה שלומך?
    נכנסתי לקרוא מה שכתבת אך לא היה לי זמן להגיב.
    קצת באיחור...

אז בהחלט שמתי לב לתגובות שלך.
    אי אפשר היה שלא לשים לב ;)
    אבל למען האמת?הסכמתי איתך בכל מילה שלך.
    אני בתור אישה,חושבת שלהרגיש שוב אישה נחשקת זה לא ללכת ולשכב עם גבר אחר.
    מה מרגש בזה בכלל?אתה חיי בשביל המשפחה שלך.בחיים לא אעשה את זה.זה מגוחך אפילו
    מי שאוהב אותך באמת זה לא מי שמזייין אותך מהצד,וסליחה על הביטוי.
    טוב...רק נשים מטומטמות לא מבינות אתזה.אוח זה מרגיז אותי

"אני די מבין שלא משנה מה אני אעשה מילותיי לא יוכלו להשפיע על אישתי כמו מילותיו של אדם אחר. המחמאות שלי ,מקוריות ככל שתהיינה, לא יגרמו לה לפרפרים בבטן. הפרח שאני אקנה ינבול מיד ליד הפרח שהוא יקנה. "

אופ,זה כ"כ עצוב מה שרשמת...
    אבל אני חושבת שבמקרה לך זה לא ככה.
    הרי אשתך התחננה שתאהב אותה שוב.
    היא בטוח מעריכה הרבה יותר כל דבר שאתה עושה בשבילה...(אתה עושה?)
    כי זה בא לה בהרבה קושי.אתה לא חושב?

לפי המילים שלך אני מבינה...שאתה ממשיך להתראות עם נשים?
    אז איך אתם חיים ככה בעצם כזוג נשוי?

מחכה להודעה שלך...
    לילה מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• M

אורה
    15/12/2009

אני חייבת להגיד משהו לאור התגובה של ק'.

אני עצרתי את עצמי מלבגוד בבן זוגי מספר פעמים,לא כי חשבתי שזה יפגע בו,אלא כי התחייבתי ומילה שלי היא מילה.

אם תשאלי אותי מה גרם לי לרצות לבגוד בו אני אענה לך בכנות והתשובה היא שרוב הזמן אני מרגישה לבד,הוא לא מיני(לפחות לא איתי) וחסר לי החיזור,המגע התשוקתי,החיבוק והנשיקה הצרפתית-ממש ככה!

הוא לא מחסיר ממני כלום במובנים חומרניים-מה שצריך יש בבית,אם בא לי בגדים-הוא שולח אותי לזארה. אגב,אני פשוט לא טיפוס בזבזן ומותגי אז אני לא הולכת וקונה רק אם צריך-לא בשביל השופינג.

יש לי עוד הרבה סיבות,אבל לצורך מה שק' כתב-אני מסכימה. אני מרגישה שכל יעודי בחיים הזוגיים האלה זה לדאוג לבית נקי ואוכל על השולחן.

מה עם קצת להרגיש אישה?להרגיש מושכת?להרגיש נשית,להתפנק ולא בקניות כי יש דברים שאי אפשר למצוא להם תחליף.

אז כל אישה עם סיבותיה-אבל אני אישית לא אבגוד בבן זוגי לעולם,ושוב,רק בגלל שהתחייבתי.

עכשיו שאני בהריון,אני עוד יותר משתגעת,כי כל התחושות שציינתי קודם(הלבד וכו') תמחזקות אצלי נורא.

בקיצור M,איפשהו גם בפורום הזה,אל לנו לשפוט אדם נבגד,פגוע גם אם אני לא מסכימה עם דרכו של ק'..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורה, האם סיפרת לבעלך מה חסר לך?

איל
    15/12/2009

תיארת כאן כל כך יפה, מה את מרגישה, ומה חסר לך הזוגיות, השאלה היא, האם בעלך יודע באמת, את כל זה?
    אגיד למה אני שואל.
    כי רבים מאלה הבוגדים, לא ממש טורחים לידע את בן/בת הזוג במצוקות שלהם, וישר קופצים על ההזדמנות הראשונה, לעשות "השלמות" וזה לא הוגן ולא הגון.
    וגם רבים מאלה שמידעים, עושים את זה, רק בשביל הפרוטקול ,ורק בשביל להשקיט את רגשות האשם שלהם, ולא ממש משתדלים להשקיע בתוך הזוגיות.
    ויש גם כאלה ,שנזכרים לבגוד מה חסר להם בדיעבד, אחרי הבגידה
    אני ממש מעריך את, העמדה שלך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל

אורה
    15/12/2009

אני מניחה שקראת את הפוסט שפירסמתי.

והתשובה שלי היא כן.חד משמעית.

הוא יודע איך אני מרגישה,אבל זה בן אדם שלא יודע להביע רגש. הוא ושב שאם הוא יקנה לי מתנה זה יגיד את מה שהוא לא מסוגל.

הוא יודע הכל.כל מה שכתבתי כאן,אפילו פעם אחת לפחות כשדיברנו על זה אמרתי לו בסוף הוא ידחוף אותי לזרועות גבר אחר.

הבעייה שהוא יודע שאני לא אבגוד בו,ככה שזה לא ממש נתן לו "סטירת השכמה".

כמו שרשמתי בתגובה האחרונה בפוסט שלי...אני מיואשת....אבל פה אנחנו מדברים על ק' ואישתו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורה

M
    15/12/2009

אורה שלום,
    מה שאמרתי בכלל לא נוגע אלייך.יש גברים טובים,מפנקים עושים הכל בשביל שהאישה תרגיש טוב.בדיוק כמו ק' ובכל זאת היא בוגדת.אני מדברת על נשים כאלה.
    שטוענות שיש להן גברים מדהימים ובכל זאת הולכות ושוכבות עם מישהו אחר.
    לא מדברת עלייך.
    אצלך המקרה הוא שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו