אני לא בוטחת בבעלי בכלל, לא תפסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא בוטחת בבעלי בכלל, לא תפסתי
    שני
    03/12/2009

לא תפסתי אותו אף פעם הוא אדם מאד ערמומי והוא טוב בלשקר, אבל כל נים בגופי מרגיש שמשהו לא כשר אצלו. ראיתי שאחת הכותבות הלכה לטיפול זוגי והמטפל שאל אותה אם היא היתה ממליצה לקנות מבעלה אוטו, אז זהו שאני לא בטוחה שהייתי ממליצה,
    אני לא יודעת מה לעשות, יש בינינו אהבה מאד גדולה, על פני השטח הכל טוב , אבל יש לי איתו בעית אמון רצינית,
    אני מרגישה שלא ככה צריכים לחיות ץ יש לנו 3 ילדים , הוא אבא ניפלא ואני מרגישה שהילדים ממש אבל ממש יפגעו אם אני אחליט לעזוב.
    האמת שבחרתי בו להתאהב כי הוא ידע לאהוב אותי, הוא תמיד החמיא לי ואמר לי כמה הוא אוהב ועכשיו אחרי בסהכ 3 שנים של נישואים הוא כבר לא מחמיא לי בכלל. דיברתי איתו על הנושא כמה פעמים , הוא אומר שזה שאני חברתו הטובה ביותר ושהוא מספר לי הכל זה מה שעושה את הקשר שלנו , אבל אני מרגישה שאני זקוקה ליותר, אני אוהבת לאהוב ואוהבת להרגיש נאהבת. הוא אומר שהוא לא בוגד בי אף פעם ואני מיסתכלת עליו ולא יודעת אם לצחוק או לבכות כי אני ממש לא מסוגלת להאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה
    מה לעשותתתתת???????????????????????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זו בדיחה או מה?

טל
    03/12/2009

את רצינית? את לא בוטחת בו?!
    האם את לא אותה שני שניהלה רומן כה ממושך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני המקורית :-))

שני
    03/12/2009

לא, אני שני "שניהלה רומן מומשך "...היא שני חדשה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בוטחת בבעלי בכלל

תמי אורן
    03/12/2009

שני שלום,
    על פניו נשמע שהיית אמורה להיות מאושרת אבל משהו בתוכך לא נותן מנוח , משהו באמון בינך לבין בעלך לדברייך אינו תקין .קשה מאוד לקיים מערכת יחסים ללא אמון בסיסי ומצב כזה עשוי לעורר פרנויות העשויות לחבל ביחסים. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להבין את מקור הבעיה. במידה ובעלך יסכים ניתן לצרפו כי גם לדברייך חל שינוי ביחסו כלפייך מה שלהערכתי מעצים את העדר האמון.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז את חושבת שהבעיה אצלי ולא אצלו?

שני
    04/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה באמון

תמי אורן
    10/12/2009

שלום לך,
    קשה להגיד אצל מי הבעיה לטנגו הזה צריך שניים. כדאי לבחון זאת לעומק ברור כאמור שמשהו ביחסים לא מעורר אמון ולא ברור מדברייך מה הביצה ומה התרנגולת.
    כאמור הכי נכון לבחון זאת בטיפול כי נושא אמון מכניס רעשים למערכת.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו