מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא בוטחת בבעלי בכלל, לא תפסתישני03/12/2009
לא תפסתי אותו אף פעם הוא אדם מאד ערמומי והוא טוב בלשקר, אבל כל נים בגופי מרגיש שמשהו לא כשר אצלו. ראיתי שאחת הכותבות הלכה לטיפול זוגי והמטפל שאל אותה אם היא היתה ממליצה לקנות מבעלה אוטו, אז זהו שאני לא בטוחה שהייתי ממליצה,
אני לא יודעת מה לעשות, יש בינינו אהבה מאד גדולה, על פני השטח הכל טוב , אבל יש לי איתו בעית אמון רצינית,
אני מרגישה שלא ככה צריכים לחיות ץ יש לנו 3 ילדים , הוא אבא ניפלא ואני מרגישה שהילדים ממש אבל ממש יפגעו אם אני אחליט לעזוב.
האמת שבחרתי בו להתאהב כי הוא ידע לאהוב אותי, הוא תמיד החמיא לי ואמר לי כמה הוא אוהב ועכשיו אחרי בסהכ 3 שנים של נישואים הוא כבר לא מחמיא לי בכלל. דיברתי איתו על הנושא כמה פעמים , הוא אומר שזה שאני חברתו הטובה ביותר ושהוא מספר לי הכל זה מה שעושה את הקשר שלנו , אבל אני מרגישה שאני זקוקה ליותר, אני אוהבת לאהוב ואוהבת להרגיש נאהבת. הוא אומר שהוא לא בוגד בי אף פעם ואני מיסתכלת עליו ולא יודעת אם לצחוק או לבכות כי אני ממש לא מסוגלת להאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה
מה לעשותתתתת???????????????????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בדיחה או מה?
טל03/12/2009את רצינית? את לא בוטחת בו?!
האם את לא אותה שני שניהלה רומן כה ממושך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני המקורית :-))
שני03/12/2009לא, אני שני "שניהלה רומן מומשך "...היא שני חדשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בוטחת בבעלי בכלל
תמי אורן03/12/2009שני שלום,
על פניו נשמע שהיית אמורה להיות מאושרת אבל משהו בתוכך לא נותן מנוח , משהו באמון בינך לבין בעלך לדברייך אינו תקין .קשה מאוד לקיים מערכת יחסים ללא אמון בסיסי ומצב כזה עשוי לעורר פרנויות העשויות לחבל ביחסים. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להבין את מקור הבעיה. במידה ובעלך יסכים ניתן לצרפו כי גם לדברייך חל שינוי ביחסו כלפייך מה שלהערכתי מעצים את העדר האמון.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את חושבת שהבעיה אצלי ולא אצלו?
שני04/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה באמון
תמי אורן10/12/2009שלום לך,
קשה להגיד אצל מי הבעיה לטנגו הזה צריך שניים. כדאי לבחון זאת לעומק ברור כאמור שמשהו ביחסים לא מעורר אמון ולא ברור מדברייך מה הביצה ומה התרנגולת.
כאמור הכי נכון לבחון זאת בטיפול כי נושא אמון מכניס רעשים למערכת.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?