גירושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים
    sharon
    05/12/2009

השמח לקבל עזרה שמי שרון אני התגרשתי לפני חודשים וחצי לאחר שחמתי התעבה וגם נודע לי שאישתי בגדה בי ולא חשדתי בא האיתי מאוהב בא מעל הרואש היא אכזבה אותי מאוד בנוסף לכך הוגש נגדי כתב אישום לאחר שאשתי שיקרה שדיברתי איתה שהיה צו ההגנה שנה וחצי של סכסוך גירושים אני לא יודע עם אישתי הפסיקה לאהוב אותי או זות אמא שלה שעשתה לה שטיפת מוח
    היא לא מדברת על זה שהיא רוצה לחזור יכול להיות שהיא בקשר אחר לאחר ששנים שאינו יחד
    ואני עדין ישן כי אני עדין אוהב אותה
    מבקש תשובה

לשאלה
    והענין הוא שאין לי ולגרושתי הסכם גירושים והיא ממשיכה להשתמש נגדי דרך הילד ולעשות לי צרות ולא רוצה לסיים בדרך טובה היא נתקה איתי את הקשר ומיתיחסת אלי כה זר
    לא יודע מה לעשות אין יל כוח למאבק המישפטי היא ממש שואנת אותי ואני לא מבין למה
    מה לעשות
    מבקש תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושים

הוספת תגובה

• גירושים

דליה שוורץ
    05/12/2009

sharon שלום,
    אם המצב הוא באמת כ"כ קיצוני ואשתך אינה מעוניית לשקם את מערכת היחסים, אתה חושד שהיא בקשר עם גבר אחר והיא משתמשת בילדים נגדך אז אולי באמת כדאי שתסיימו את הקשר.
    מערכת יחסים זוגית צריכה להתאים לשני בני הזוג. אם לאשתך מאוד ברור שהיא אינה מעוניינת בקשר אז תנסו לסיים את זה כמה שיותר מהר וכמה שיותר יפה.....
    כמובן שכדאי קודם כל לדבר איתה ולנסות להבין מה הסיבות לרצון שלה להפרד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו