משבר אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר אימון
    אחת העם
    06/12/2009

ביני לבין בעלי היה משבר אימון. מאז שגילתי הודעת אס אם אס לבחורה שלא הייתה לטעמי ואשר הדליקה אצלי נורה אדומה אני לא מצליחה לחזור ולהאמין בו כבעבר. הבעיה שאני לא מצליחה להרפות ובכל הזדמנות מעלה את הנושא. הוא מצידו מתעקש שלא היה כלום וכשיהיה הוא יודיע לי. 'הכשהיה' הזה מרתיח ובועט אולי יותר מבגידה. כשהערתי לו על כל הוא אמר שמדובר בעיית ההתנסחות שאיננה הצד החזק שלו. להאמין לו? איך לעזאזאל אפשר להרפות ולצאת ממחול השדים הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר אימון

הוספת תגובה

• משבר אמון

דליה שוורץ
    06/12/2009

רונית שלום,
    ההחלטה לא להאמין נמצאת אצלך כמו גם ההחלטה כן להאמין. טעות לחשוב שאת תוכלי להאמין רק שהוא יוכיח. עלייך לקבל עם עצמך החלטה שאת מפסיקה לבדוק ולחשוד ולהעלות את הנושא ושאת באמת נותנת בו אימון. רק אם תחליטי כך תוכלי ליישם זאת. נכון זה לא קל והפחד מהבגידה עולה שוב ושוב אבל אותו פחד משתק אותך ומנהל לך את החיים. במקום שאת תשלטי בפחד הפחד שולט בך. קחי אחריות על עצמך ועל הזוגיות שלך ותני לו הזדמנות. את ההזדמנות הזאת ניתן לתת רק אם נותנים אימון. אני ממליצה לכם לפנות לייעוץ זוגי יכול מאוד לעזור לבניית האימון שלכם מחדש.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו