מהפח אל הפחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהפח אל הפחת
    אבוד
    08/12/2009

הזוגיות המבותרת שלי עם אישתי הובילה אותי במשעול מפותל אל זרועותיה של אישה אחרת, נשואה גם היא.

אולי רציתי שוב לאהוב ולהרגיש נאהב. אולי רציתי לדעת שוב תשוקה. אולי רציתי להרגיש נשימה רכה על עורי, ולהביט אל תוך עיניים אוהבות.

במבט לאחור - אכן זכיתי לכל זה. אבל עם כל הרגשות החזקים שהתעוררו פתאום, התעורר רגש נורא שאני לא מצליח להתגבר עליו: אובדן.

אני מרגיש שאיבדתי את אישתי, ושלעולם לא אזכה לחוויה אמיתית ומלאה עם האישה האחרת. אני מקנא בבעלה של האחרת, ומיואש ממה שיש לי בבית. אני מרגיש שאיבדתי בעצם הכל. את האהבה, את התמימות, ואת שלוות הנפש. אני נע בין תחושת התעלות לסוג של דכאון, ולא יודע איך לצאת מהמצב הארור הזה.

האישה לא יודעת כלום כמובן (למרות שהיא מרגישה שיש משהו), והאחרת מנסה לתמוך, אבל לא יודעת איך (היא גם כנראה עוברת את אותו תהליך נפשי, למרות שהיא חזקה ממני).

אני צעיר (30+), נשוי, עם ילדים, מאהבת וזוגיות במשבר עמוק.

הצילו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהפח אל הפחת

הוספת תגובה

• אולי תתחיל בזה שתחליט מה אתה רוצה

טל
    08/12/2009

מה אתה רוצה?
    אתה רוצה אהבה? ריגוש? מה? ועם מי אתה רוצה את זה? עם אשתך או המאהבת? או שמא עם כל מי שתאהב אותך כפי שאתה רוצה?

אחרי שתענה על השאלות האלו, אפשר יהיה להתחיל לייעץ לך על כיוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיב לי אבוד.

איל
    09/12/2009

הטעות שלך היא בנקודת המוצא.
    אתה עושה השוואות בין הנישואים שלך לבין הרומן שלך.
    זה בערך כמו להשוות בין שולחן לבין כסא.
    לחיות עם בן אדם, להתמודד עם בעיות כלכליות, משפחתיות, גידול ילדים, משכנתא, פרנסה, התמודדות עם משפחה מורחבת, להתעורר עם בן אדם בבוקר, לראות אותו גם כועס, עצבני, נסגר, מאכזב לפעמים, לא תומך לפעמים, וכך הלאה והלאה, זה בכלל, בכלל לא דומה לפגישות של שעה ,שעתיים שהם מוקדשים נטו לתשוקה, הערצה, מילות אהבה, ליחשושים רכים על האוזן וכך הלאה והלאה.
    יותר מזה, אני מוכן להתערב איתך, שבעלה של אותה אשה, שאתה מקנא בו כל כך, לו היה מנהל רומן עם אשתך, היה באופוריה כמוך, ואפילו היה מקנא בך.
    מקווה שהבנת את הפואנטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהפח אל הפחת

תמי אורן
    10/12/2009

שלום,
    לחיות בזוגיות רבת שנים ובהורות תובענית בוודאי אינה משחזרת את החוויה הראשונית של ההתאהבות כי לתוך השניים נכנסו דיירים נוספים- הילדים. אם לא דואגים לשמור על אי השפיות של הזוגיות כדי להרגיש אהובים , נחשקים ואוהבים מתחילים להרגיש את שציינת שהנך חי בזוגיות מבותרת ולא ירחק היום ואכן קרה שלתוך הסדק נכנסת צלע שלישית שמזכירה את שאבד ומעוררת שוב את שנרדם. אין זה אומר שלא ניתן לתקן נהפוך הוא אולי זה הזכיר את מה שהנך רוצה עד מאוד רק שכחת לבקש שכחת למסד ולקיים באופן רציף ביום יום העמוס. בהתאהבות הכל נראה על פניו יפה כי המציאות אינה נכנסת ואינה מתקיימת ניתן לעשות זאת גם עם האשה אם תדאגו לשחזר את שהיה אני נוטה להאמין שנישאתם מאהבה רק שכחתם שצריך לשמרה ולעבוד על כך קשה לא פחות מגידול ילדים. יש לנו נטייה להשקיע בילדים ופחות ביחסים כי מה הם ברורים מאליהם. אנחנו גדולים אז נסתדר עם מה שיש. לא כך !!!!!!1 המסע הזוגי לא הסתיים עם הנישואין הוא רק החל. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להחזיר עטרה ליושנה .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחמד מה שכתבו לך אבל זה בטח לא מנחם

אני
    14/12/2009

רק אנשים שנמצאים בזה באמת מסוגלים להיות אמפטיים לרגשות שלך.
    מאד קשה ההתמודדות ולכן הפורום הזה כלכך חשוב וטוב.
    לא כדי להעביר עליך ביקורת, אלא כדי לתמוך בך ולהוביל אותך לצעד הנכון.
    גם אני כמוך במערכת אסורה, והתחושות אותן תחושות - אז נכון צרת רבים נחמת טיפשים
    אבל בכל זאת קל יותר להתמודד כשמוציאים את הרגש.

אנחנו חייבים להיות חזקים ולעשות את הדבר הנכון, לחזור הביתה לבעל או לאישה ולנסות
    לפתור את הבעיה, הרי פעם גם שם היתה התלהבות, רגשות תאווה ובטוח שאפשר להחזיר אותה.

עכשיו נשארת השאלה איך????

כל רעיון יתקבל בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו