שברון לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שברון לב
    רונית
    17/12/2009

בעלי נסע מטעם העבודה לטיול גיבוש באילת שכלל גברים בלבד ניהלתי בחיי המון מערכות
    יחסים לפני שהתחתנתי איתו אבל אפשר להגיד שעליו אף פעם לא סמכתי בעינים עצומות
    וזה נבע מזה שלדעתי יש לו עינים גדולות אפילו שאנחנו יוצאים לבלות ביחד העיניים שלו כל הזמן
    מתרוצצות ממקום למקום ושעוברת בחורה באזור אין פעם שהוא מפספס כל הזמן הערתי לו על זה
    והוא טען שאני מדמיינת, בשבוע שעבר שהוא חזר מאילת הרגשתי קצת לא טוב בהרגשה שלי אין לי משהו להצביע עליו לא יודעת להסביר נכנסתי לאתר גלריית תמונות במקום בילוי שהוא היה
    וראיתי תמונה שלו מחזיק בחורה על הידים וכולו מחוייך באותה רגע לא הצלחתי לשלוט בעצמי
    כל הגוף שלי רעד הרגשתי שאני מאבדת את ההכרה
    אחרי שהוכחתי לו שראיתי מה נעשה טענתו היא שהוא ממש לא זוכר מה היה כנראה שהיה
    שיכור מידי והוא לא זוכר בכלל שהרים אותו הוא כמובן מאוד מאוד הצטער אני לא יודעת מה
    לעשות אני גמורה נפשית לא חושבת שאוכל להאמין לו אנחנו עם 2 ילדים אני מפחדת לאבד
    הכל אבל מצד שני מאוד כואבת ושבורה בבקשה אשמח לשמוע דעה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שברון לב

הוספת תגובה

• שלום רונית

אני
    18/12/2009

לדעתי, את צריכה להרפות
    בן זוגך נסע עם חברים, כמ פעמים יש לו הזדמנויות להתרחק מכל מה שקורה כל יום?
    אז הוא נהנה, בואי תסתכלי על זה הפוך, האם את לא זקוקה קצת
    לחופש מהמשפחה מהחיים היומיומיים??? אני בטוחה שכן.

לכן תרפי, תשחררי, גם אם היה משהו וקשה לי להאמין תנסי לשים את זה מאחורייך
    תהני מהעובדה שהוא חזר אליך הביתה ולילדים ושבסופו של יום הוא אוהב אותך ונשאר איתך.

אולי אין בזה הרבה נחמה אבל עדיף מלשבת בדיכאון.בשבילך ובשביל משפחתך תהי עם היד על הדופק אבל אל תגררי את המשפחה למקומות לא טובים בגלל טיול עם החברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה???

דליה שוורץ
    19/12/2009

רונית שלום,
    בעלך נסע לטיול עם החברה בה הוא עובד ונהנה ובילה ואולי אפילו הרים משיהי על היידים. האם זה אומר שהוא בגד בך? האם זה אומר שהוא לא אוהב אותך? האם זה אומר שהוא רוצה לעזוב אותך.
    את מתארת פחד שאת לא מסוגלת לשלוט בו שגורם לך לרעידות והרגשה של התעלפות.... קחי את הפחד ותשלטי בו במקום שהפחד ישלוט בך.את מחפשת הוכחות שהוא בוגד בך במקום להנות מהמשפחה שלך וממה שיש לך. שאלת את עצמך מדוע את כ"כ לא בטוחה בעצמך שאת כל הזמן חושבת שאת לא מספיקה לו? שאלת את עצמך מה גורם לך לחשוב שהוא לא מסתפק בך?
    את יכולה לבחור לנהל את חייך בפחד תמידי השאלה אם את רוצה לחיות כך את חייך ולהפוך את המשפחה שלך למשרד בילוש. לעומת זאת את יכולה לחיות מתוך כבוד ואמון ואני בטוחה שכך חייך יהיו נעים הרבה יותר.
    אני ממליצה על אימון אישי כדי לנסות לפתור את עניין הפחד שלך מבגידה.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו