יחס החוק לבגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחס החוק לבגידה
    דניאל
    19/12/2009

שלום,

אני רוצה לשאול מה היחס מבחינת החוק לאישה שבוגדת בבעלה (בעת הנישואין)
    ומה היחס לגבר שבגד יחס עם האישה ??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחס החוק לבגידה

הוספת תגובה

• בגידה והחוק

דליה שוורץ
    19/12/2009

דניאל שלום,
    שאלות שנוגעות לחוק עליך להפנות לפרומים שמתעסקים בחוקים. כאן אנחנו עונים על שאלות שקשורות ביחסים בין אנשים ולא בשאלות משפטיות. נסה פורום משפטי או פשוט לפנות לעו"ד שמתמחה בנושא.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום התייחסות בחוק

טל
    20/12/2009

זה לא מעניין את החוק משום שזו אינה עבירה פלילית. לטעמי זו צריכה להיות עבירה פלילית משום שהנזק הנגרם לצד הנבגד הוא מדיד וניתן לכימות. למה אם מישהו נותן לי סטירה אני יכול להתלונן עליו אבל אם אשתי גורמת לי לשקול התאבדות כדי להפסיק את הכאב זה לא נחשב?

בקיצור - החיים קשים ואכזריים והחוק לא יסייע למי שנפגע במקרה כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות שאינני עו"ד

אורה
    24/12/2009

אני מאמינה שדרך עו"ד אזרחי אפשר לתבוע את הבן זוג הבוגד לפחות על עוגמת נפש,הפרת הבטחה ולא חסר עוד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על הזמן ועל הכסף

טל
    24/12/2009

בזמנו עלתה לי מחשבה לתבוע את המאהב של אשתי על הנזקים (המדידים בהחלט) שנגרמו לי מאז הפרידה. אבל זה עבר לי. ישנם דברים שפשוט אין מה להתעסק בהם וההתעסקות מובילה דווקא לתוצאה ההפוכה מן הרצויה, היינו היתקעות במצב משברי במקום יציאה והחלמה.
    לתבוע תביעות אזרחיות תמיד אפשר, אבל מה התועלת בכך? אפילו אם זוכים, האם זה באמת מקנה את שלוות הנפש?
    תשובתי לגבי חוסר-ההתייחסות בחוק כיוונה אל חלוקת הרכוש ומשמורת על ילדים, כחלק מהסכם גירושים. העובדה שאשתי בגדה, לא מביאה לכך שהיא תקבל פחות מ-50% מכלל הרכוש שנצבר, אלא אם הוסכם אחרת בינינו, כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו