רוצה עזרה בהחלטה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עזרה בהחלטה קשה
    המבולבל
    19/12/2009

שלום אני חייב עזרה אני נשוי 12 שנים +2 ילדים כל חיי הנשואים שלי היו מלאה עליות וירידות גרושים עלו על הפרק לא פעם רק הפחד מהלא נודע זה שעצר כמובן חוץ מהילדים שזה בעיה בפני עצמה אני ואשתי אין בנינו לא התאמה מינית ולא קשר חברי אני מרגיש שכל אחד חיי את חייו שלעצמו יש לציין שאת הסיפוק המיני תמיד ידעתי למלאות בחוץ לאחרונה אני בקשר של שנה וחצי אם משהי ממקום עבדתי צעירה ממני ב10 שנים אני בן 38 והיא נשואה +1 כבר 4 שנים לאחרונה אנחנו מדברים על זה שנתגרש ונחיי יחד היא כל הזמן אמרת לי תעשה משהו אני כבר לא יכולה האמת שהיא יודעת שאני לא מלקק דבש בבית הפחד שלי שאם אני יתגרש היא תקבל רגלים קרות ותחליט שהיא נשארת אם בן זוגה אני ישאר לבד למרות שאנחנו מאוהבים בטירוף והתקשורת בנינו נהדרת ואנחנו רוב הזמן חושבים אחד על השני יש לציין שהתקשורת בנינו ברמות כאילו שאני יכול לחשוב עליה ולהגיד בראש תתקשרי או תשלכי איזה SMS שנראה ונשמע מה איתך וזה קורה לא פעם אחת זה כראה עשרות פעמים גם לי וגם לה שאנחנו שנינו הינו באלם הטלפטיה בניניו מטריפה בקיצור אני לא יודע מה לעשות אני בבילבול אני מפחד לעשות צעד כמו גירושים למרות שחשבתי להתגרש המון פעמים לפני הקשר רק ממחשבה שהפעם אני עושה את זה בגלל שאני בקשר אם אחרת שנותן לי אומץ שאני לא היה לא בעבר ולמרות שאני יודע שהיא לא שלי כרגע רק אם היא באמת תתגרש אחרי ה צ י ל ו תעשו לי סדר בראש ובמחשבה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עזרה בהחלטה קשה

הוספת תגובה

• זוגיות במשבר

דליה שוורץ
    19/12/2009

מבולבל שלום,
    אתה מספר על 12 שנות נישואים לא פשוטות, גדושות בגידות וחסרות קשר בינכם.
    החלטה לפרק מערכת יחסים צריכה להיות החלטה נקייה מגורמים נלווים, כוונתי היא שאם אתה רוצה להתגרש קח בחשבון שיכול להיות שתשאר לבד בהתחלה. מחינתך משמעות הגרושין הם חיים עם מישהי אחרת אבל זה לא כך. גירושין הם פרידה מאשתך הסדרי ראייה של הילדים וחלוקת רכוש. אחר כך תוכל לבנות את חייך עם אישה אחרת אך הזהר מלקבל החלטה בגלל אישה אחרת שנמצאת כרגע בחייך כי אז ההחלטה מתקבלת לא מהסיבות הנכונות. רוצה להתגרש עשה זאת, אבל , אם לא כ"כ רע לך ואתה רוצה לנסות לשקם את יחסייך עם אשתך אז טפל בזה רח אחריות וגש ליעוץ זוגי.
    מה שחשוב זה שתבין עם עצמך האם אתה מעוניין לשמר את הזוגיות או שהיא הגיעה לסופה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו