צריך עצה ודחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עצה ודחוף !
    נתי
    21/12/2009

כבר תקופה ארוכה חשדתי באבי שהוא בוגד באימי, במקום ללכת לחוקרים פרטיים פשוט חקרתי את הנושא בעצמי לעומק בעזרת קישורים טכנולוגיים שרכשתי במהלך השנים והגעתי לפיסת מידע נוראית אשר עלולה למוטט את כל התא המשפחתי שלנו, השגתי כמות תמונות מאסיבית וסרט שכאשר לפני מספר דקות צפיתי בו וראיתי את הדבר הנורא מכל(ממש רציתי להקיא ). אני עדיין לא יודע איך לעכל את זה (לא בכל יום אתה רואה את אבא שלך מזיין איזו פיליפינית(סליחה על הכתיבה אבל זה מה שראיתי) ), אני אובד עצות, לא יודע איך בכלל להוציא את האמת הזו לאור, ואולי להשתמש במידע כדי לנסות ולהציל את המצב (למרות שאני יודע שאין לי זכות לא לשתף את אימי וזה משהו שהם צריכים להתמודד איתו ביחד) אני פוחד שזה ימוטט אותה פשוט. ולא יודע איך חשיפה תשפיע על אבי (למרות שהוא בוגד ובא לי לקרוע אותו לגזרים הוא עדיין אבא שלי) מבקש רק תגובות ממומחים או מי שיודע על מה הוא מדבר , זו פצצה מתקתקת.

אודה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עצה ודחוף !

הוספת תגובה

• לא הבנתי אותך

לילילי
    21/12/2009

אם היית רואה את אבא שלך עם איזו שוודית אז זיה לוהט???? ובגלל שזו סתם פיליפינית אז בא לך להקיא?
    אני בכל אופן ממליצה לא לספר אתה מעונין שאימא שלך תתמוטט???.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא העניין

נתי
    21/12/2009

מה הקשר פיליפינית או שוודית זה לא העניין, בגלל זה ביקשתי לא לקבל תגובות שטותיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה נכנס למקומות כאלו?

איל
    21/12/2009

עם כל הכבוד, זה לא מתפקידך לטפל בחיי הנישואים של הוריך, כמו שזה לא תפקידם לטפל בחיי נישואיך, אם וכאשר יהיו לך כאלו.
    אתה יכול לקחת את אביך לשיחה בארבע עיניים, להגיד לו שאתה יודע על מעלליו, ולבקש ממנו לחדול, שום דבר מעבר לזה.
    יש לקוות שהוא יבהל, ויחזור לתלם.
    חוץ מזה, אולי אמך יודעת על כך, אולי יש הסכמה בשתיקה, אולי לא, אבל חוץ מלידע את אביך, איני חושב שעליך לעשות כלום, הם ילדים גדולים, ואתה לא אמור להכנס ביניהם, ולעשות סדר, לדעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שכתבתי

נתי
    21/12/2009

אני יודע שזה משהו בין הורי, לגבי השיחה עם אבי אולי אעשה זאת, הייתי שמח לעוד כיוונים, בלי לזלזל כבר חשבתי על זה אבל אני מעדיף לשמוע כיוון אחר. קל לומר כך אותו לשיחה, אתה לא פסיכולוג למיטב ידיעתי ולא מכיר את הבנאדם.
    אימי בטוח לא יודעת מזה.

זה עוד יותר קשה לי כי בתקופה זו התחלתי לחשוב על אירוסין לחברה שלי והמרצע יצא מהשק בתקופה הכי גרועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחופה

תמי אורן
    22/12/2009

נתי שלום,
    נכנסת מתוך סקרנות, דאגה , איכפתיות לתחום שלדעתי הוא בעייתי מאוד ואחרי התפכחות כואבת כזו קשה מאוד לעצום עיניים ולהגיד לא היה ולא נברא. כמו כן אין ספק שמצב זה מעורר כעת קונפליקט נאמנות. למי תיהיה נאמן יותר לאמא שנתפסת בעיניך קורבן או לאבא שיתכן שהוא קורבן של נסיבות שאינך יודע ומכיר בדינמיקה בין ההורים. אני ממליצה לך לפנות לטיפול כדי ללמוד להתמודד עם השבר וכדי ללמוד לחיות עם המציאות הקשה שהתגלתה לעיניך ע"מ שתשפיע באופן שאינו הרסני ליחסים הזוגיים שלך ולתוכניות הזוגיות העתידיות שלך ובכלל. אין לדעתי גם מקום לשוחח עם אבא מאחר וזה עלול להפר את מאזן הכוחות ביניכם . אין לנו כילדים אף בוגרים מנדט להכנס לתא הזוגי של ההורים אינך יודע את הדינמיקה את ההסכמות הסמויות .
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על העצה

נתי
    23/12/2009

קיבלתי אותה,

ושוב תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו