מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבדתי את עצמילי23/12/2009
שלום, במהלך החודשים האחרונים אני נכנסת מדי יום וקוראת את המתחולל בליבכם ובחייכם, מהרגע הראשון רציתי לשתף וגם להתייעץ אך לא היה לי האומץ, ראיתי את התגובות החריפות,את ההאשמות,ופחדתי שגם אני אזכה באין ספור הטפות מוסר, גינויים, והאשמות, אז הנה אזרתי אומץ ואני שופכת את ליבי בפניכם ואם מישהו כאן יכול לעזור ולייעץ, אני אשמח, ואת אלה שירצו לגנות אותי אקבל בהבנה.אני בת 28 נשואה עם ילד בן 3, נפרדנו לפני כ 4 חודשים ע"מ להחליט איך להמשיך הלאה, ניסינו טיפול זוגי לפני כשנה וחצי ,לא עזר, לפני שנפרדנו ניסינו שוב טיפול ארוך וקשה, בזבזנו המון כסף וזמן וגם זה לא עזר, במהלך הטיפול המליץ לנו היועץ להפרד ומאז אנחנו לא חיים יחד,אני חייבת לציין שהבעיה היא אצלי, מאז שנולד בני הפסקתי להמשך לבעלי, הגענו למצב שהיינו שוכבים אחת לכמה חודשים, פשוט לא הייתי מסוגלת לגעת בו, אני מאוד אוהבת אותו כבן אדם אך הפסקתי להמשך אליו לחלוטין, בימים שהיינו מקיימים יחסי מין הייתי מסתגרת במקלחת ובוכה כאילו עברתי אונס, הוא אף פעם לא פגע בי וכמה שידוע לי גם לא בגד בי, ריחמתי עליו שהיה צריך להשאר בלי סקס חודשים ארוכים.אף פעם לא תיכננתי לבגוד בו, הייתי מתעבת את מי שהיה מעז להסכים או להבין את הבוגדים, מאז שהיינו יחד ( מהתיכון) ידעתי שהוא האחד בשבילי ולא רציתי אף אחד אחר. התאהבתי בבחור שהכרתי בעבודה , חודשים ארוכים היינו רק עמיתים לעבודה, הוא בחור טוב לא מאלה שמחפשים לדפוק ולזרוק, ותאמינו לי שאני יודעת כי הוא עובר איתי ימים לא קלים, לא התנפלנו אחד על השני בפעם הראשונה שנפגשנו, פשוט התאהבנו,ולא, אני לא מטומטמת ולא תמימה אני יודעת שהוא אוהב אותי ורוצה אותי. אני יודעת שאם היחסים ביני ובין בעלי היו תקינים לא הייתי מגיעה למקום הזה, כי כשיש לנו בבית את מה שאנחנו צריכים ספק אם נחפש בחוץ, ואני בזה לאותם אנשים שאומרים טוב בלי בבית, יש לי הכל, ובכל זאת בוגדים.היה לי רע, היה לי מאוד רע בבית, סבלתי, ועכשיו אני חצויה, יש לי המון רגשות אשם, מצד אחד אני מאוהבת וטוב לי ומצד שני בעלי רוצה שנחזור אומר שהוא מאוד אוהב ורוצה רק אותי,אני מפחדת לטעות, לקחת החלטה כזו שתשפיע על כולנו בייחוד על הבן המקסים שלי שכל כך קשור לאבא שלו,מה לעשות?? אולי אתם מניסיונכם העשיר בחיים תוכלו לייעץ לי, לעזור לי, תשתדלו לא לשפוט אותי, תשתדלו להבין ולהכנס לרגע לנעליים שלי, מה הייתם עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה סיטואציה
רן23/12/2009היי לי
קראתי את המקרה שלך.אני מבין אותך כל כך כי אני נמצא היום באותה סיטואציה.
אני בן 28, נשוי +2 והתאהבתי באישה מדהימה, עמיתה לעבודה.
לא חיפשתי את זה וגם היא לא פשוט התאהבנו אחד בשניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מאמין לך
טל23/12/2009לא מאמין לך ולא לזו שמעליך. לא חיפשת את זה? מה אתה אומר... סתם כך פתאום התאהבת לך במישהי מהעבודה....
קשקוש מקושקש.
אין קו אדום אחד שאותו חוצים בדרך לבגידה. ישנם הרבה מאוד קווים אדומים. אולי זה מתחיל בפלרטוט לא-מזיק, אולי זה מתחיל בשיתוף קולגה מהעבודה בקשיים עם הבעל. זה בכלל לא משנה. זה לא משהו שקורה סתם כך ולהגיד שלא חיפשתם את זה זו היתממות, בריחה מאחריות והתקרבנות.
לפחות לזו שמעליך הייתה ההגינות לומר שידעה שרע לה. אבל פה בדיוק נגמרה ההגינות. אם רע - עוזבים! או מנסים לתקן ואז עוזבים!
לא בוגדים!!!!!!!!!!!! יא אללה שלכם.
אוף! נמאס לי כבר להיכנס לפורום הזה, בחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים אחרי הריון
אורה24/12/2009בדרך כלל....קורה משהו ....בזמן הריון גם יש נשים שלא מסוגלות להסתכל על הבעל שלהן/או לגעת בו.
זה גם עלול לקרות אחרי ההריון,ויש לזה הסברים ביולוגים( איזון הורמונלי) ומה לא.
במקרה שלך...התאהבת בגבר אחר
אבל אני לא רואה למעשה כמעט שום דבר רע במה שכתבת מלבד דבר אחד.
למה את לא מתגרשת? אם טובת הילד עומדת לפנייך-עדיף שהילד לא יחיה במסגרת משפחתית שבה לאם לא טוב בה והיא מצוייה במתחים .
ניסיתם,אפילו היועץ כבר הציע חיים בנפרד. מתי לומדים להרפות?????
לי נראה שאת מוכנה להמשיך הלאה בחייך,כי אם התאהבת-את היית פנוייה ריגשית.תדאגי להיות גם פנוייה מוסרית ומצפונית-ז"א תדאגי לגט!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל, נמאס לך??
לי24/12/2009נמאס לך להכנס לפורום הזה, כך רשמת, אז מה בעצם גורם לך להכנס לקרוא ואפילו להגיב,אם שכחת אז אני מזכירה לך שהפורום הזה מיועד לאנשים כמונו, רק במקום הזה אנחנו יכולים להביע את עצמנו, את הרגשות הכמוסים שלא מעיזים לספר לאף אחד, פה יש לנו מקום להתבטא ואולי גם לבקש עזרה. אף אחד לא יכול להבין מה אנחנו עוברים, כן אנחנו הבוגדים הרעים, חסרי הלב, אמרתי ואני אומרת שוב שאני לא מחפשת תירוצים ולא מנסה להצדיק את מה שעשיתי, היה לי רע בבית ואת המפלט מצאתי בעבודה, ולא כדי לפלרטט עם אנשים או לשתף זרים במה שעובר עלי, פשוט לא רציתי לחזור הביתה אז הייתי עובדת כמו חמור, שעות על גבי שעות, ימי שישי ומוצשים רק לא להיות שם במקום הקר הזה שנקרא הבית שלי, להיות ליד האיש המקסים הזה שלא מזיז לי והוא בעלי, האיש שמהיום שהתחתנו חשב שמתחתנים כדי לחסוך כסף ולבנות בית גדול ולקנות אוטו יקר,שכח שאישה צריך לאהוב ולפנק, ואם ביקשתי לצאת לנופש כדי לצאת מהשגרה ולהיות קצת ביחד קצת חיבוקים ונשיקות וטיולים ומסעדות, הוא תמיד אמר לי איך נחסוך כסף עם כל הטיולים שיש לך בראש, ואם ביקשתי שנצא יחד לשתות קפה אמר לי " למה אי אפשר לשתות קפה בבית, זה הרבה יותר זול" ובשבתות הולכים לישון כדי שיהיה כח לעבוד, כך התנהלו החיים שלי עד הרגע שהחלטתי לעזוב, ורק אז הוא הבין שעשה טעות,אלוהים עדי שניסיתי, דיברתי, הסברתי לו שרע לי, הוא חיבק אמר שיהיה בסדר ולמחרת כאילו כלום,אם הוא היה שומע אותי בוכה אף לא ניגש לשאול מה קרה? הוא לא בן אדם רע, בכלל לא, להיפך הוא איש מקסים ויש לו תכונות נפלאות,אבל הוא שכח אותי, שכח לאהוב אותי, לקח אותי כמובן מאליו,והוא יודע את זה, נכון שיכולתי לעזוב ולא להפוך להיות בוגדת אבל קרה שבכל השעות שביליתי בעבודה נקשרתי לבחור והוא אלי, ולא ,לא, לא תיכננתי לבגוד,לא היה בינינו מגע פיזי חודשים התנהגנו כמו עמיתים לעבודה שנינו מנסים להדחיק את הרגשות שפיתחנו אחד לשני, בסופו של דבר הוא עזב, התפטר, אמר שלא יכול להיות יותר בקירבתי,אמר שהוא אוהב אבל הוא יודע שלא יהיה בינינו כלום, שנינו לא היינו מוכנים לפתח מערכת יחסים ידענו שזה לא בסדר,נפגשנו שוב במקרה ואז זה כבר היה גדול מאיתנו, אני אוהבת אותו, הוא עושה לי טוב, כמו שלא היה לי אף פעם, אבל אני מפחדת כל כך מפחדת לעשות טעות, בעלי אומר שהוא השתנה ומבקש שנחזור ואני לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה גורם לי להמשיך ולהיכנס לפורום
טל24/12/2009לא יודע. באמת.
אולי זה כוח ההרגל. אבל כיום, כשאני מרגיש חזק בהרבה, אני לא צריך אותו כדי לחזק את עצמי. אני כן נהנה לחוות דעתי בפני אחרים ואולי לעזור לאחרים לראות זווית ראייה אחרת. אבל לפעמים האמירות של הבוגדים עוד מצליחות לדרוך על היבלת הפרטית שלי ולהקפיץ אותי.
לגבי הסיפור האישי שלך, הוא מאוד מזכיר לי את אשתי ומה שהיא חוותה. היום, אני חושב שאני מבין אותה טוב יותר ולכן אני יכול להזדהות עם מה שכתבת. אני מעוניין להגיב לדברים - אך אאלץ לשבת ולחשוב עליהם יותר לעומק, כי הנושא ראוי להתייחסות רצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רן
לי24/12/2009היי רן, אם תוכל לפרט קצת, מה קורה בבית עם אשתך, איך היחסים ביניכם, מה גרם לך להתאהב במישהי אחרת, האם אתה שוקל לעזוב?? אני אמנם מאוהבת אבל מרגישה שאני עוברת עשרה מדורי גהנום,ולפעמים לשתף אנשים אחרים שמבינים אותך, את מה שאתה עובר,יכול לעזור.
אז תשתף אותי.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבדתי את עצמי
תמי אורן24/12/2009לי שלום,
לדעתי לענות על שאלה כ"כ גורלית לכם יהיה מאוד לא אחראי. כמו כן לשמוע דיעות של אחרים נותן פעם מענה לקול שאומר בעד ופעם לקול שאומר נגד. מדובר כאן בקונפליקט לא פשוט שלהערכתי נכון להביאו לטיפול כדי שאת תבחני מתוכך את כל ההיבטים ואז תצליחי לקחת החלטה בוגרת. ולידיעה כל בחירה שלא תיהיה יהיה בה ויתור והפסד של האחר וצריך להיות מאוד מגובש כדי להצליח אח"כ לעמוד במחיר הבחירה.
בהצלחה רבה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתגרשי, נקודה.
איל27/12/2009בשביל מה כל הסיפורים המסובכים?
את חייבת להבין, ששניכם אחראיים ביחד למצב הנישואים שלכם, את ובעלך, ואם הנישואים במצב כזה, שאת לא מסוגלת לגעת בבעלך, והטיפול הזוגי הארוך והיקר לא הביא לשינוי, להיפך אפילו היועץ המליץ על פירוד, אז מה את עושה?
נשארת בנישואים "כי בעלך אומר שהוא אוהב" ,ובמקביל מנהלת רומן אסור?
התחתנתם צעירים, עם החבר/ה הראשון/ה, אינכם מנוסים, אינכם יודעים כיצד לתקן ולהשקיע, אין ביניכם כלום, אז קחי את הילד ולכי להורים שלך, תפתחי תיק גירושים, ואל תבגדי, ותבואי לחפש פה הבנה וסימפטיה, כי את את "בוכה ומרגישה אונס" עם בעלך.
את בזה למי שבוגד "למרות שאין לו בעיות", אבל אצלך זה כמובן בסדר, כי לך יש בעיות, (זה שאת אחראית להן, זה לא חשוב), יש לך בעיות, את לא נמשכת לבעלך, הוא לא משקיע מספיק, אז את בוגדת.
נו באמת, זה נראה לך לעניין?
האם פתרת איזו בעיה?
האם מצבך היום, השתפר במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?