איך יודעים שבעל בוגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים שבעל בוגד
    פרגית
    23/12/2009

נשואה + 3 נמצאת בזוגיות מאוד טובה של 16 שנה.אוהבת מאוד את בעלי ואת הקשר החברי שיש לנו אבל לאחרונה התחלתי לחשוד שמשהו לא תקין .אולי זה בראש שלי אבל הענין הוא כזה: בעלי עובד עד מאוחר ולומד עד מאוחר פעמיים בשבוע.מעולם לא שאלתי שאלות וסמכתי על המילה שלו.לפני כשבוע התקשרתי אליו והוא אמר כי הוא נמצא בחניון של המשרד ומגיע הביתה בעוד 20 דקות. בד"כ כשהוא נמצא בחניון אין קליטה והפעם שמעתי אותו ממש בבירור ודבר שני הוא לא הגיע הביתה בזמן האמור. כששאלתי אותו הוא התכחש לכך ,צעק אותי וקילל בכל הקללות האפשריות.הייתי בשוק מהתגובה שלו.לא ציפיתי לשמוע כזה דבר מבן אדם שחושדים ממנו בבגידה ועצם התגובה שלו גרמה לי לחדוש שאולי עוררתי אצלו משהו. כמו כן,טבעת הנישואים שתמיד היה עונד ,הוסרה מידו כבר כמה ימים ואולי שבועות. משהו בתחושת הבטן לא עושה לי טוב בכלל.משבוע שעבר ועד היום לא דיברנו בכלל וההתנהגות שלו ממש מוזרה לי.
    אני רוצה לשמוע ממישהו עם ניסיון מה דעתו ואיך ייתכן שבמקום להסביר ולהוכיח ההיפך קיבלתי התקפה שלא ציפיתי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יודעים שבעל בוגד

הוספת תגובה

• לפרגית

דנה
    29/12/2009

זה לא בראש שלך, זו האמת לצערי, גם לי קרה דבר כזה. היתה לי הרגשה וכשניסיתי רק לגשש לראות אם אני צודקת, קיבלתי צעקות נוראיות ללא שום פרופורציה למה ששאלתי. הסיפור עדיין לא נגמר, אני חושבת איך אני ממשיכה הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובהלשואלת האמיני לי מיניביון

יוסי
    12/05/2010

קחי חוקר פרטי תשמי קצת כסף שיתעד הכל הכל - שווב לך
    תעשי ארוחת ערבאו סתם תזמיני חברים משפחיה הורים וכל מי שבא לך
    בחלקשל הקינוח תדליקי את הדיסק קלטת תמונות מבשבסיא החוקר בפני כולם ותשתפי אותם רציתי ךשתף אתכם אורחים יקרים.....................ואז תשאלי אותם אורחים יקרים מה אתם הייתם עושים במקומי..?? ואזכמו גדולה החזרת לו באביאביו שלחי את כולם הביתה בעלך יגלה עלייך דבר שלא ידע כמה את יכולה להיות זונה בת זונה והינה הנקמה המתוקה שלך , תעשי דיאטה תראי מיליון דולר תיצאי לחברות או תלכי מהבית אחת ל.......... העיקר שהוא בבית את יוצאת גם אם זה לזמן קצוב ותראי איך הכלב חוזר למלונה שלו................בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הבעל בוגד?

דליה שוורץ
    02/01/2010

פרגית שלום,
    אכן הסיפור נשמע בעייתי ועלייך לחשוב איך את מתקדמת עם זה. עלייך לנסות שוב לשאול או לברר אך קיים סיכוי שתפגשי שוב תגובה כזו. יש כמה דרכים להתמודד עם זה, לקחת חוקר, להיות סבלית עד שהוא יעשה טעות ואז לא יהיה מקום להכחשה מצידו, ולנסות שוב לשוחח על הנשוא בדרך עקיפה כלומר להציע לצאת, לשאול איפה הטבעת ובהתאם לתגובה שלו להתקדם עם השיחה,

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות בטן בדרך

אב
    13/05/2010

כלל נכונות, לכי עם התחושות שלך ושימי איזה שהוא מעקב אחריו, מנסיון גם לי היו תחושות לא טובות ובמקום לשאול ישירות ולקבל צעקות וגידופים, התחלתי לחקור בעצמי עם עיצה מחוקר וגיליתי לצערי שתחושות הבטן שלי לא הטעו אותי, שימי לזה סוף מהר חבל על הבריאות שלך,, תבדקי קצת מה הוא עושה כל הימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו