בקשת עיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עיצה
    קובי
    26/12/2009

הייתי בזוגיות 8 שנים.לפני מס.חודשים פגשתי מישהי ונוצר קשר שהתחיל כקשר אפלטוני לחלוטין ולפני זמן מה התפתח לקשר אינטימי שנמשך זמן קצר מאוד.מסיבות שונות התודתי בפני בת הזוג על הבגידה.היא ניתקה אתי את הקשר מיידית ומזה למעלה מחודשיים אנחנו לא בקשר.אני רוצה לנסות ולבדוק את שיקום הקשר,אך כל נסיונותי ליצור קשר(טלפון,מייל,סמס בלבד,לא ניסיתי ליצור קשר פיזי)לא נענים.יש לציין כי התחלת נסיונותי ליצור קשר הם בחודש האחרון בלבד.הייתי רוצה לקבל עיצה ממי שרק אפשר והוא בעל נסיון או תובנות מה הדרך הטובה והמומלצת ליצור קשר ולהביא את הצד הנבגד לפחות לשמוע מה יש לי לומר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עיצה

הוספת תגובה

• יצירת קשר לאחר בגידה

דליה שוורץ
    26/12/2009

קובי שלום,
    אתה מתאר מצב שבו אתה עושה נסיונות שונים שאין להם מענה, חשוב לזכור שאת היכול להיות אחראי רק על מה שאתה עושה ורק על הדרך שאתה הולך בה, אין לך כל אפשרות לקחת אחריות על התוצאה ולכן הנסיונות שלך הם הדרך שלך לנסות להגיע למצב של הדברות ושל נסיון ללבן את הדברים, אך אם הצד השני בוחר לא לשתף פעולה, אין לך כל דרך לשנות זאת. הדרכים שאני מכירה ליצירת הקשר הם הדרכים בהם אתה השתמשת: SMS, מייל, הודעה בפייסבוק שיחת טלפון ואולי אפשר להוסיף לזה חבר משותף שינסה לקשר או לפנות לחברה שלה שתנסה להעביר מסר. עליך לעשות את הניסיון ליצירת קשר כדי לדעת שאתה עשית הכל כדי לנסות לתקן אם היא בוחרת לא להיות שם אין בכוחך לשנות... אבל כן, אתה תוכל להסתכל על עצמך ולדעת שאתה ניסת הכל.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת עיצה

קובי
    26/12/2009

תודה על התגובה המהירה.
    רציתי לומר שלא פניתי ישירות עם מסר.המסרים ששלחתי היו מסוג:אני אוהב אותך,מתגעגע וכו'.כמו כן המסרים התחילו יותר מחודש אחרי הפרידה כשבכל הזמן הזה היתה "נשמה טובה" שדאגה להעביר אליה מסרים כאילו אני בקשר עם האחרת,מה שלא היה נכון.רק בחודש האחרון אני מנסה לפנות אליה,אבל אני מרגיש שדרך סמס זה לא נכון.הפגיעה שפגעתי בה קשה וצריכה להיות דרך אחרת ומיוחדת כדי להגיע אליה ולחדור את המסך.זו הדרך שאני מחפש ורציתי לדעת אם יש לך או למישהו אחר עיצה עבורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחזור לאקסית

מיטל
    07/01/2010

הי, קראתי את הודעתך וחייבת להגיב. גם אני יצאתי עם בחור 6 שנים וגיליתי שהוא בגד בי וכמו חברתך ניתקתי במיידית את הקשר איתו. שום דבר לא עוזר כבר 3 חודשים אחרי. אני לא מגיבה לSMS ולטלפונים שלו. עליך להבין שאחרי תקופה ארוכה כ"כ הכאב של הצד הנבגד הוא עצום. כביכול האדם שבו בטחת יותר מכל רימה אותך. אני בטוחה שהיא שבורה מבפנים כמוני. זוהי תקופה ממש ממש קשה. זה די מעליב אותי לקבל הודעות כמו אני אוהב אותך וכשזיינת מישהי אחרת לא אהבת אותי? אני לא מבקרת אותך כי קשה לי להבין את הצד השני. וכמה שאני חופרת בנשמה שלי אני לא מבינה איך אפשר בכלל להתקדם הלאה כ"כ מהר עם מישהי אחרת אחרי כ"כ הרבה זמן. אז אולי אתה תוכל להסביר לי דברים שאני לא מצליחה להבין. בכל אופן אני ציפיתי שהוא יבוא אלי הביתה ויתחנן על נפשו, יכתוב ויתאצץ קצת הרבה יותר מטלפון או מיסרון. אחרי הכל אחרי תקופה כ"כ ארוכה אנחנו שוות הרבה יותר. אתה לא חושב? אני מזדהה עם האקסית. הלב שלי כואב ברמות אבל כמוה אין מצב שאני יענה לאקס שלי. הוא את הלב שלי כבר שבר לרסיסים. כהר 3 חודשים שאני בוכה כל יום וקשה לי אבל הוא שיקר לי ובגד באמון שלי. בבקשה תסביר לי איך זה הולך אצל גברים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו