מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת לא יודעת כיצד להמשיך...שרה מאי שם27/12/2009
שלום לכולם,
כבר זמן מה אני משוטטת ברחבי האינטרנט למצוא "אוזן קשבת" או לקבל עצות ממביני עניין.
היום נתקלתי בפורום שלכם ואני מקווה שהכנות המוחלטת ועצות שאקבל מכם יעזרו לי לגבש את עצמי מחדש.
אני בת 24 והתחתנתי לפני קצת יותר מחצי שנה עם בעלי אנחנו ביחד כארבע שנים הכרנו בצבא.
גרנו ביחד לפני הנישואים כשנתיים וחצי.
לפני שהתחלתי לצאת עם בעלי לא היו לי מערכות יחסים תקינות עם גברים אחרים.
היו גברים כמובן היו התאהבויות ילדותיות אך לא משהו רציני.
מאז גיל 13 ניהלתי " מערכת יחסים" מתוסבכת בטירוף עם האקס המיתולגי שלי הקשר נפסק ביום שהכרתי את בעלי.פשוט נחתך.
האקס גורם לי להרגיש דברים שמעולם לא הרגשתי כלפי בעלי ולא כלפי גברים אחרים בחיי.
ראוי לציין שבעלי הוא איש מקסים אוהב בטירוף אכפתי וכל השבחים שיש. מבחינה מינית אני לא נמשכת אילו כבר הרבה הרבה זמן וסקס הוא אירוע נדיר במחוזותינו. לפני החתונה הייתה תקופה קצרה בה הייתי בקשר עם האקס - לא נפגשנו ולא כלום רק פלירטטנו באינטרנט ובהודעות.
אחרי החתונה עם ירידת המתח וההמולה נכנסתי לדיכאון והגעתי למסקנה שעשיתי טעות בכך שהתחתנתי אמרתי לבעלי בפעם הראשונה את האמת שאני לא נשכת אילו בכלל (הוא הרגיש את זה הרה זמן לפני שאמרתי לו) ושאני חושבת שאני אוהבת אותו כמו חבר ולא כמו בעל עזבתי את הבית לשבועיים אך מלחץ של הסובבים והפחד הזה להיות גרושה אחרי חצי שנה ולהיות לבד חזרתי הבייתה והכל המשיך כרגיל.
לפני כמה ימים האקס שוב חזר לחיי (הוא אף פעם לא עזב אותם כמעט כל לילה הוא מבקר אותי בחלומות) ומיידית התרחקתי שוב מבעלי.
שוב אני מוצאת את עצמי באותה תחושה שהרגשתי לאחר החתונה אני רוצה להיות עם האקס ואני מפחדת..
אני לא יודעת מה לעשות אם מישהו יכול לעזור אני אשמח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה מיתולוגית
אורה27/12/2009הבעייה שלנו,לעניות דעתי,זה שהאהבה הראשונה תמיד מלאת עוצמה ורגשות שלא תמיד יש להם ביסוס,יותר כמו פנטזית ילדות.
אני יכולה לערוב לך שאם תחזרי היום להיות בקשר זוגי עם האקס-הרבה דברים יתנפצו לך הכוונה שלי כמובן כל מה שחשבת עליו,או ידעת...יתגלו כלא בדיוק נכונים...
לפי איך שאני רואה את זה יש לכך השלכה ישירה על הקשר עם בעלך,ואולי אתם צריכים למצוא את הדרך חזרה.
הפיתרון שיש לי להציע לך באם הינך מעוניינת לשמר את הקשר עם בעלך ולא מתוך פחד להיות לבד זה לנתק כל קשר או מגע עם האקס שלך.מיידית.
מעבר לזה טיפול או ייעוץ זוגי יכול לעזור לשניכם למצוא אחד את השנייה שוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה
שרה מאי שם27/12/2009אך מה עלי לעשות כאשר אני נמצא במצב בו אני לא נמשכת לבעלי כבר הרבה הרבה זמן. עוד מלפני החתונה הרגשתי ככה וכבר אז לא היינו מקיימים יחסי מין כמעט ובכלל.
כשהוא הציע לי להתחתן הסכמתי ובאותו רגע וויתרתי לעצמי על חיי מין מספקים.
לפני בעלי הייתי בחורה מאוד מינית ולא הייתה שום בעיה.
כיום אם אני ובעלי שוכבים זה רק לאחר שבעלי כבר "מתחנן" ןאני מרצה אותו כדי לא להרגיש אשמה.
גם עכשיו אני מוצאת את עצמי מלאה ברצון לשכב עם אדם אחר.
בקשר לאקס אני יודעת שהוא לא טוב עבורי הוא אף פעם לא העריך אותי באמת והבין את האהבה שלי כלפיו אך זה בלתי נשלט מהרגע הראשו לפני 11 שנה שראיתי אותו אהבתי אותו גם אלחר שהוא עשה לי הכל גרם לי להרגיש הכי חרא בעולם גם אז אהבתי אותו והיום בדיעבד אני יודעת שעברו 4 שנים שבהם לא היינו יחד והשנים האלה קריטיות להתבגרות של בנאדם אבל עדיין אני מרגישה שהוא אהבת חיי האמיתית ואיתו הייתי צריכה להיות פשוט לא נלחמתי מספיק על רצונותיי והתפשרתי על חיים עם בעל אוהב והכל אבל בלי משיכה ואהבה שצריכה להיות בין גבר לאישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה
שרה מאי שם27/12/2009אך מה עלי לעשות כאשר אני נמצא במצב בו אני לא נמשכת לבעלי כבר הרבה הרבה זמן. עוד מלפני החתונה הרגשתי ככה וכבר אז לא היינו מקיימים יחסי מין כמעט ובכלל.
כשהוא הציע לי להתחתן הסכמתי ובאותו רגע וויתרתי לעצמי על חיי מין מספקים.
לפני בעלי הייתי בחורה מאוד מינית ולא הייתה שום בעיה.
כיום אם אני ובעלי שוכבים זה רק לאחר שבעלי כבר "מתחנן" ןאני מרצה אותו כדי לא להרגיש אשמה.
גם עכשיו אני מוצאת את עצמי מלאה ברצון לשכב עם אדם אחר.
בקשר לאקס אני יודעת שהוא לא טוב עבורי הוא אף פעם לא העריך אותי באמת והבין את האהבה שלי כלפיו אך זה בלתי נשלט מהרגע הראשו לפני 11 שנה שראיתי אותו אהבתי אותו גם אלחר שהוא עשה לי הכל גרם לי להרגיש הכי חרא בעולם גם אז אהבתי אותו והיום בדיעבד אני יודעת שעברו 4 שנים שבהם לא היינו יחד והשנים האלה קריטיות להתבגרות של בנאדם אבל עדיין אני מרגישה שהוא אהבת חיי האמיתית ואיתו הייתי צריכה להיות פשוט לא נלחמתי מספיק על רצונותיי והתפשרתי על חיים עם בעל אוהב והכל אבל בלי משיכה ואהבה שצריכה להיות בין גבר לאישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כנראה
אורה27/12/2009שלא היית צריכה להתחתן איתו מלכתחילה.
אל תחפשי פתרונות פלא.התשובות אצלך.
כשתביני את התשובות אצלך,תוכלי לפעול בהתאם.העיקר שתרגישי שלמה ומאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
דליה שוורץ27/12/2009שרה שלום,
אני לא בטוחה שאת מבולבלת, אני חושבת שאת יותר מבוהלת, את כנראה מבוהלת מהמצב שנקלעת אליו. אני מציעה שתשאלי את עצמך מדוע בחרת להתחתן דווקא עם בעלך. מה היה בו שמשך אותם? מה היה בו שגרם לך להגיד כן למרות שידעת שאת לא נמשכת אליו? כנראה שהוא ענה על צורך מסויים שלך ולכן הסכמת. ננסי למצוא מהו הצורך הזה וכך תוכלי לנתח טוב יותר את המצב ולקבל החלטות לגבי המשך הדרך שלך. יכול להיות שאת לעולם לא תתחתני עם האקס המיתולוגי כי את יודעת שהוא לא בשבילך אך אולי תוכלי למצוא לך גבר אחר אותו תאהבי באמת?בדקי את המצב שלך וקבלי החלטה מה באמת טוב לך מבלי לפחד מה יגידו ואיך זה יראה כי בסופו של דבר אלה החיים שאת צריכה לחיות.
אני מאוד ממליצה על אימון אישי כדי שתוכלי לקבל כלים שיעזרו לך להגיע להחלטות
אשמח לעזור יותר,
דליה שוורץ-יועצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
שרה מאי שם28/12/2009דליה תודה על ההבחנה שלך היא כ"כ מדוייקת...
במבט לאחר אני חושבת שהסכמתי להתחתחן דווקא עם בעלי בגלל הביטחון.
לדעת שיש גבר שיהיה איתי 100% שיהיה חבר טוב לחיים ויעניק לי סביבה בטוחה מה שלא היה לי כ"כ כשגדלתי.
אבל באיזה שהוא מקום בהחלטה הזאת ויתרתי על כל המרגש בחיים.
ויתרתי על חשקים ותחושות בשביל "נחת ושלווה"...
מן הסתם אני לא אתחתן עם האקס אולי אני אפילו לא אהיה איתו בקשר אבל זה לא מה שמטריד אותי אני אסתדר מה שמטריד אותי זה איך ליישם את ההחלטה שלי? איך לעמוד מולו ולהגיד לו שזה באמת נגמר? איך להתחיל לפרק את כל ההתחייבויות שיצרנו במשך 4 שנים איך לפרק את המינוס המשותף וכל הבעיות הטכניות האלה. אני בכלל לא מדברת על כל "הטיפול" שאני יקבל מהמשפחות והחברים זה מאוד מפחיד.
אבל מצד שני אני לא מאמינה שאני צריכה לשלם כל החיים על טעות שעשיתי בגיל כ"כ צעיר. ואני לא מאמינה שאם אני אמשיך לשתוק כמו שהיה עד עכשיו ואנחנו נביא ילידים לעולם זה יפתור את המצב. נכון זה ימלא אצלי חלק שחסר אבל לא את החלק הנכון וזה לא הוגן כלפי אף אחד.
אני פשוט מנסה להבין איזה רגל שמים קודם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לעזוב עכשיו
לי28/12/2009יקירתי , אני מציעה לך להתגרש ולעזוב את בעלך עכשיו, לפני שהבאתם ילדים ולפני שהכל יסתבך עוד יותר, בלי שום קשר לאקס שלך בין אם יש לכם עתיד או לא, עצם העובדה שאת לא נמשכת לבעלך לא משנה מה יקרה את תמיד תמצאי את עצמך מפנטזת על מישהו אחר, את בחורה צעירה ולא תוכלי לחיות במסגרת שבה את לא מסופקת מינית, אני אומרת לך מניסיון, אם אין לכם כימיה במיטה אין לכם עתיד,למה לסבול ולמנוע מעצמך את אחת ההנאות הגדולות של החיים,גם אני התחתנתי צעירה ולא ייחסתי חשיבות לכל מה שקשור לסקס, עוד כשהיינו חברים הוא אף פעם לא ידע לספק אותי מינית, אם רק הייתי אוזרת אומץ ועוזבת אותו כבר בהתחלה הכל היה נראה אחרת,היום אני עם ילד מה שהופך את המצב להרבה יותר מסובך,אז התחתנת ועשית טעות, לא נורא, את צעירה תתחילי מחדש, כל עוד אין ילדים כל ההליך לא כזה מסובך, כמובן שזה לא נעים אבל שוב אני אומרת לך עדיף עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קל...
שרה מאי שם28/12/2009לי תודה על התובנות שלך אני שמחה שיש אנשים שמוכנים לחלוק את כאבם האחרים לטובת לימוד מן הניסיון.
משתמע מכל הדיון הזה שאני עוזבת אותו רק בגלל סקס וזה ממש לא ככה.
נכון הסקס הוא זה שהדליק אצלי את כל המנורות האדומות אבל ישנם עוד הרבה דברים שלא ייחסתי אליהם חשיבות בזמנו כשהיתחתנתי.
אנחנו זוג צעיר עוד לא רכשנו בית בכלל הרכוש המשותף היחידי שיש לנו הם האוטו שלי שעולה בערך 10,000 ש"ח וכל השאר זה מינוסים משותפים שגידלנו כאילו היו ילדינו.
אני נמצאת במצב בו עלי להחליט אם אני מוכנה פשוט לשבור את הכלים ולהתחיל הכל מחדש .חסכונות אין לנו כך שעלי לחזור לבית ההורים לתקופה מסויימת שזאת עוד היסתייגות מאוד גדולה שיש לי. הקשר עם ההורים שלי הוא טוב מאוד אבל מצד שני הם לא רואים את הדברים כפי שאני רואה מבחינתם זה מתחתנים וזהו אין דרך חזרה ואין להתחרט.
אני לא מעוניינית לקחת שום דבר מהבית המשותף שלנו את הכל קנינו יחד מאז שעברנו לגור ביחד מוצרי חשמל רהיטים וכו'...
אני לא מרוויחה משהו ואני מפחדת שעם תחילת התהליך הזה אשאר ממש ללא כלום.
בסופו של דבר אני פשוט מפחדת אין לי מישהו מוסמך לדבר איתו וכרגע גם אין לי כ"כ אפשרות לשכור מישהו אז אני מנסה לבד. אני מתנצלת אם אני שופכת כאן את הלב שלי אבל בשלושה ימים האחרונים הפורום הזה נותן לי מקלט ועידוד.
אני בסך הכל בת 24 אפילו לא, היומולדת שלי היא רק בעוד שבוע וחצי.
אני מפחדת להישאר לבד אני מפחדת להיות גרושה בת 24 אני פחדת לעשותאת מה שאני כ"כ רוצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה לקחת פסק זמן.
איל28/12/2009אבל אמיתי.
את מבינה שסה"כ את ארבע שנים עם בחור, שבתוך הארבע שנים האלה הספקת לצאת איתו, לגור איתו, להתחתן ולפתח רומן עם האקס, כל זה בארבע שנים, כשאת בת 24 בסה"כ.
חבר'ה בגיל הזה, בקושי סיימו את הטיול שאחרי הצבא, מתחילים רק את שלב הלימודים, בקושי מבינים מי נגד מי, ואת כבר בתוך סרטים, שאחרים עוברים במשך חיים שלמים.
לאן את רצה? מי רודף אחרייך?
עדיף לך להתגרש, ממילא אין לכם רכוש וילדים, כל החתונה היתה מוקדמת מדי, קחי לך את הזמן, תחשבי מה את רוצה בחיים, לא הייתי מציע לקפוץ ישר אל האקס, להתרחק מהכל וזהו, לארגן את החיים מהתחלה, עם תכנון, עם בדיקה מה את רוצה בחיים שלך, מתי כמה ולמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסק זמן
שרה מאי שם28/12/2009חשוב לי לציין שלא פיתחתי רומן עם אף אחד לא בגדתי בבעלי ואני לא רוצה לבגוד בו אני פשוט רוצה להישתחרר כבר מכל הבלגאן הזה.
אני לא מצליחה לעבוד לא מצליחה לאכול לא מצליחה להתרכז בכלום.
בנוגע לאקס מבחינתי שילך #@#$ הוא לא זה שייתן לי את תשובות שאני רוצה מקסימיום הוא יכניס לי עוד כמה שאלות לראש שלי שכבר עומד להיתפוצץ.
בסך הכל אני רוצה שקט. אני רוצה להרגיש שלמה . רוצה להרגיש נאהבת נחשקת וחושקת.
אני רוצה להרגיש כמו בנאדם ולא כמו פיסת זבל מהלכת שהורסת את כל מה שהיא באה איתו במגע.
איך יוצאים מהברוך הזה שהכנבתי את עצמי אילו?
אני שואלת כאן שאלות שאני יודעת שלא יכולים לענות לי עליהן.
אני מרגישה שאני רוצה פשוט לאסוף את מה שנשאר ממני וללכת להיתחבא באיזה פינה חשוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קל...
שרה מאי שם28/12/2009לי תודה על התובנות שלך אני שמחה שיש אנשים שמוכנים לחלוק את כאבם האחרים לטובת לימוד מן הניסיון.
משתמע מכל הדיון הזה שאני עוזבת אותו רק בגלל סקס וזה ממש לא ככה.
נכון הסקס הוא זה שהדליק אצלי את כל המנורות האדומות אבל ישנם עוד הרבה דברים שלא ייחסתי אליהם חשיבות בזמנו כשהיתחתנתי.
אנחנו זוג צעיר עוד לא רכשנו בית בכלל הרכוש המשותף היחידי שיש לנו הם האוטו שלי שעולה בערך 10,000 ש"ח וכל השאר זה מינוסים משותפים שגידלנו כאילו היו ילדינו.
אני נמצאת במצב בו עלי להחליט אם אני מוכנה פשוט לשבור את הכלים ולהתחיל הכל מחדש .חסכונות אין לנו כך שעלי לחזור לבית ההורים לתקופה מסויימת שזאת עוד היסתייגות מאוד גדולה שיש לי. הקשר עם ההורים שלי הוא טוב מאוד אבל מצד שני הם לא רואים את הדברים כפי שאני רואה מבחינתם זה מתחתנים וזהו אין דרך חזרה ואין להתחרט.
אני לא מעוניינית לקחת שום דבר מהבית המשותף שלנו את הכל קנינו יחד מאז שעברנו לגור ביחד מוצרי חשמל רהיטים וכו'...
אני לא מרוויחה משהו ואני מפחדת שעם תחילת התהליך הזה אשאר ממש ללא כלום.
בסופו של דבר אני פשוט מפחדת אין לי מישהו מוסמך לדבר איתו וכרגע גם אין לי כ"כ אפשרות לשכור מישהו אז אני מנסה לבד. אני מתנצלת אם אני שופכת כאן את הלב שלי אבל בשלושה ימים האחרונים הפורום הזה נותן לי מקלט ועידוד.
אני בסך הכל בת 24 אפילו לא, היומולדת שלי היא רק בעוד שבוע וחצי.
אני מפחדת להישאר לבד אני מפחדת להיות גרושה בת 24 אני פחדת לעשותאת מה שאני כ"כ רוצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להסכים עם איל(לשם שינוי)
לי28/12/2009תראי, אני באמת חושבת שנחפזתם קצת עם החתונה, תאמיני לי יש לך את כל החיים, לקחת על עצמך יותר מדי בשלב מאוד מוקדם, ושוב לצערי אני אומרת לך מניסיון גם אני נישאתי בגיל 24 אחרי שהיינו יחד 6 שנים, למה???? לאן רצתי, למה מיהרתי, למה לא עשיתי טיול? למה לא הכרתי עוד גברים, אנחנו לא באמת יודעים מה אנחנו צריכים בשלב הזה בחיים, את לא באמת יודעת, היה לכם טוב ביחד אז החלטתם להתחתן, טוב שאין לכם הרבה רכוש משותף זה חוסך המון כאב ראש, ואת ההורים שלך תשאירי בצד, הם לא תמיד מבינים, נכון שהם רוצים בטובתנו אבל הם חיים בעידן אחר, כמו שאמרת ברגע שהתחתנת אין דרך חזרה, תחייכי ותגידי שהכל בסדר, תשריצו כמה ילדים תקנו דירה, תבואו בסופי שבוע ובזה נגמר הסיפור, אף אחד לא יודע מה מתרחש עמוק אצלך בבטן, שאת ישנה עם בן אדם שאת לא נמשכת אליו, ואם זה המצב לא נראה לי שזה ילך וישתפר אלא להיפך.
כשהחלטתי להפרד מבעלי ההורים שלי היו באבל, לא יצאו מהבית, לא דיברו עם אחד, בכל פעם שהייתי מגיעה אליהם הם היו מסתכלים עלי כאילו שהרסתי להם את החיים,היום הם איכשהו הצליחו להבין, אין להם ברירה, תשאלי את אמא שלך אם היא מעדיפה שתהיה אומללה כל החיים העיקר שלא תתגרשי, כי זה בדיוק מה שיקרה לך אם תישארי איתו, עם הזמן חוסר המשיכה שלך אליו יבוא לידי ביטוי בהתפרצויות זעם כלפיו, הוא אמנם לא אשם אבל גם הוא יסבול, את תשנאי אותו ואת עצמך שלא היית חזקה מספיק לקום וללכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?