מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?חסויה30/12/2009
היי..אני נשואה 17 שנה +2 עליות ירידות נו ...כמו כולם.
לפני כ12 שנה היינו במשברון קטן בעלי לא עבד היו כל הזמן צעקות בבית רציתי רק להשאר בעבודה שם הכרתי מישהו שידע להקשיב לחבק לתמוך ולאהוב.. ובנוסף ..למצוא לבעלי עבודה!! עקב ההכרות בניהם ניתקנו את הקשר בנינו כדי שבעלי לו ידע דבר ..היחסים בבית השתנו נכנסתי להריון לאחר הלידה עזבתי את העבודה והכל חזר לשגרה כלא היה דבר..לאחר כמה שנים בעלי פוטר שוב והחליט להיות עצמאי..עקב לחצים מצידו נכנעתי והצטרפתי אליו אנו ביחד 24 שעות ללא דקת נשימה אוהבים שמחים והכל זורם חוץ מדבר אחד..בשבילו זה בית עבודה וחוזר חלילה ..הוא לא מוכן לצאת לא לבלות פשוט כלום אני רוצה גם להנות מהחיים והוא מאוד מרובע בעניין.
לפני כחודש התחיל אצלי קשר עם בחור שקטן ממני בעשר שנים (גם הוא נשוי)אבל מבטים בלבד ,הוא צלצל פעם או פעמים אני כמעט ולא יכולה לדבר כי בעלי איתי כל הזמן (והוא מאוד חשדן).הפרפרים בבטן רוצים ולא רוצים ..אני די פוחדת להתחיל עם זה ומצד שני זקוקה לקצת ריגושים.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה תשובות..
חסויה01/01/2010נפגשנו פעמיים למשך זמן קצרצר..חיבוקים נשיקות בלבד !! הוא פשוט מקסים..דיברנו על הזוגיות אחד של השניה הוא אמר שהשגרה משעממת אותו (בסה"כ שנה וחצי שהוא נשוי..)הוא אמר שהוא יוצא לחופש של כמה ימים ולא יגיע וכמובן שהוא מאוד יתגעגע...(אני לא מפסיקה לחשוב עליו אפילו חולמת..ובעיקר כועסת על עצמי שזה קורה)
ואני כבר כמה ימים לא רואה אותו ועושה חשבון נפש עם עצמי האם כל המשחק הזה שווה? האם כדי לסכן הכל בשביל איזה ריגוש??
האמת שאני מאוד מנסה במקביל לשפר את הדברים בבית לגרום לבעלי לרצות "לחיות" גם אחרי העבודה זה מאוד קשה לו ..הוא מגיע הביתה מהעבודה ובשבילו הכל נגמר עד למחרת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
דליה שוורץ02/01/2010חסויה,
נראה שמערכת היחסים שלך בנויה על מה שבעלך רוצה ועל הדרך שהוא לוחץ ודורש שהדברים יהיו, מצד אחד את נכנעת ללחצים שלו אך מצד שני את לא מרוצה מזה שהדברים נעשים באופן שונה ממה שהיית רוצה ולכן את מחפשת את הריגושים במקום אחר.
יש אפשרות נוספת, לנסות ליצור את הריגושים עם בן הזוג שלך, להסביר לו כמה חשוב לך לצאת לבלות, להסביר שאת מעדיפה לעבוד במקום אחר ולא להיות יחד 24 שעות ביממה, להסביר כל דבר שגורם לך לאי נחת במקום לרוץ ולחפש את הריגושים שלך עם אחרים.
יכול להיות שתתקלי במצב שבו תסבירי לבעלך ותנסי ליייצר את הריגושים ותגלי שהוא לא קשוב או לא מעוניין. זה יהיה הזמן שלך להחליט מה את עושה ואיך את ממשיכה את הדרך.
בכל מקרה נשמע לי שייעוץ זוגי יכול מאוד להועיל כדי שתמצאו את הדרך שלכם.
אשמח לעזור יותר,
דליה שוורץ - 054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה06/01/2010תודה על תשובתך..האמת שהעבודה איתו לא מפריעה לי מה שכן זה השיגרה בית עבודה -עבודה בית !! פה זה נגמר הוא מאוד עייף הוא עובד קשה אבל יש ילדים שצריך להקשיב להם (מידי פעם אפילו שהם גדולים 16,12 ).
ניסיתי תוך כדי עבודה לדבר על כל מיני דברים בחיינו הילדים תשומת הלב הדרושה להם ,לי, לו,ואז הוא אמר "אני אוהב אותך את החיים שלי" אז אמרתי יפה אך החיים לא מתחילים בעבודה ונגמרים בבית יש חיים מעבר לכך מידי פעם צריך "אוויר" כן גם אתה !!!שהשיגרה לא תשעמם ,החלטנו שבימי חמישי נתחיל לזרום - מקווה שנצליח..........ולגבי הבחור הוא ממשיך להגיע ולהקסים אותי והאמת אני דיי פוחדת להסחף בזרם הפרפרים בבטן מובילים אותי לשם..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אבי06/01/2010לדעתי את עושה טעות ואפילו אם בעלך קצת לא בעניין הבילויים ובראש שלך אסור לך לבגוד בו כי בשביל ריגוש קטן את יכולה להרוס לעצמך תחיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אבי
חסויה07/01/2010תודה על תגובתך..
אני באמת לא רוצה להרוס את מה שבניתי במשך 17 שנים!!!
אני ובעלי נראים הרבה יותר צעירים מגילנו (אין אחד שלא אומר לנו) והוא קנאי לי בטרוף עד כדי כך שזה מעיק ,אנו עובדים יחד עם הרבה אנשים בעיקר גברים וכל הזמן אני מקבלת תגובות הצעות והוא מתחרפן.
אני באמת לא מתייחסת למה שאומרים- אך כנראה דיי נמאסה עלי השיגרה וחיפשתי קצת רגש...אותו בחור היה שם באותו הרגע חתיך הורס (צעיר ממני ב10 שנים )וידע "לקרוא"את מחשבותי ..נפגשנו פעמים לדקות ספורות (כי אין לי זמן אני על "סתופר") דיברנו ונפרדנו בנשיקה אחרי זה המצפון הציק לי..אבל הוא במחשבותי .. לפעמים השיגרה גורמת לך לברוח, ויותר מזה כשיש מישהו שעומד בצד וגורם לך להרגיש טוב אז אתה נסחף.
אני לא אומרת שכך צריך לנהוג צריך להגיע להבנה הדדית ואני כרגע מנסה בכל הכוח והרצון למרות ש....אני מקווה שאהיה יותר חזקה מהפיתוי .
בנתיים אני שומרת על ריחוק ללא דיבורים מיותרים ללא פגישות מנסה לשקם את ביתי שלי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך
אבי07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?