בגידה עם נערת ליווי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה עם נערת ליווי
    מיקה
    30/12/2009

התחתנתי לפני כחצי שנה, בגלל אופי העבודה שלי אנני נמצאת בארץ באופן קבוע .השבוע גיליתי דרך שכנה שבזמן שהייתי בחול בעלי הזמין נערת ליווי.עולמי חרב עלי, אינני יודעת אם הוא עושה זאת בדרך קבע או שהיתה זו הפעם הראשונה .אינני יודעת למה הוא עשה את זה ,לטענתו רצה לנסות משהו חדש .האם אפשר בכלל לשקם את מערכת היחסים? מה יהיה אחרי 4 שנות נישואים אם כבר אחרי חצי שנה הוא משועמם .יהיה לי נורא קשה לנסוע לחול בידיעה שהוא שוב יכול לעשות את זה.אני מרגישה שאני לא מכירה את האדם שהתחתנתי איתו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה עם נערת ליווי

הוספת תגובה

• בגידה עם נערת ליווי

דליה שוורץ
    02/01/2010

מיקה שלום,

התשובה לשאלתך האם אפשר לשקם את מערכת היחסים נמצאת אצלך. אם את רוצה לשקם אותה אז אפשר ואם את לא רוצה אז אי אפשר. שיקום מערכת יחסים תלוי בכמה את מוכנה לדבר על הדברים להקשיב למה שיש לו להגיד ולהתייחס לדברים בצורה ענינית ולא ממקום של נפגעת. אם את רוצה לשקם אז שבי איתו לשיחה רצינית בענין בלי האשמות ובלי כעסים. נסי לקבל תשובות לשאלות שלך וכך תדעי אם יש מקום להתקדם הלאה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית - 054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו