פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    רוני
    30/12/2009

לאחר הכרות של כ-חצי שנה נפרד ממני לאחר חיזור ארוך שבו נענתי בשלילה , אמרתי לו לא כדאי לסבך עינינים אנו נשואים בעלי משפחות, הוא המשיך בחזור מילים יפות, כמו את יפה, סקסית בטרוף, מדהימה לאחר מכן נכנעתי ואכן הצליח להשפיע עלי, תוך זמן קצר הבנתי שהיה סטוץ הוא נסע לתקופה ארוכה וכשחזר הכל השתנה , לא אותם מילים, לא מחזיר פלפונים, וכשרציתי לודא מה קרה פתאם לאיניטימיות לקשר נענתי בצורה בוטה, הואשמתי בהתנהגות לא ראויה שאני מנסה לפגוע במשפחתו בדרישה שלי לקשר מה שלא היה לא נברא יש לי משפחה משלי ויש לי מה להפסיד , נפגעתי מאד מהתנהגות, קבלתי את התגובה כמו סטירה ניסיתי כל הזמן הזה להתעלם אבל האינטואציה שלי הצביע לי, את עושה שטויות תפסיקי את הקשר אכן הפסקתי אותו עם הרבה עוגמת נפש , ודמעות ממש לא היגע לו משהיא כמוני. הרבה גברים ניסו להתחיל איתי ודחיתי לא ברור מה משך אותי עליו דווקא וכאן היתה הנפילה שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• כן מגיע לך, שרלילה.

איל
    31/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סוף העולם

את תתאוששי
    21/04/2010

מי שכתב לך שרלילה הוא קשקשן,יכל להיות שעשית טעות כי לא הכרת את הבחור עכשיו תשקיעי בנשואים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי את עצמך

שמחה
    21/04/2010

סיפורים הכל סיפורים אני רק מקווה שיום אחד תרגישי על עצמך מהי בגידה
    תרוצים יש בלי סוף בגדת בבעלך את מלוכלכת ומגיע לך להתעסק עם אדם מלוכלך
    שזרק אותך לכלבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש

רון
    21/04/2010

אני כל כך מרחם עליך (ולווא דווקא על מה שעשה לך) אני מרחם עליך בכלליות אני מרחם על הנשמה השחורה שלך שבגדה באיש שלצידך.
    אם ירצה השם (ואני משוכנע שהוא ירצה) הגוזלים שממתינים לך בבית יסבלו גם ויחושו בעתיד את המושג הזה הקרוי בגידת בן/בת הזוג שלהם

תתבישי
    אפס חסרת תועלת שכמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

רון
    21/04/2010

אני חייב לציין שאין לי מושג איך את טוענת שלא מגיע לבחור שבגדת איתו בחורה כמוך אם כל מילה שלישית שלך היא טעות כתיב !!

מה את מחזיקה מעצמך ?

עילגת !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחמים

לי
    22/04/2010

אייך את מרחמת על עצמך.הריי את הפוגעת והבוגדת.תיתביישי לך.נשים כמוך צריך לישפוך אלהם חומצה.שתרגישנה מה זו בגידה בבן הזוג שאת מיתחייבת לאהוב כול החיים{ועים ליבגוד אז לפחות לא עים נשויי}את ממש מגעילה ודוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב, תרגעו..

נוי
    24/04/2010

היא קלטה תמסר.. אבל יש נשים שמתפתות מהר..באמת לא היית צריכה לעשות את זה..אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה..אבל את ממש לא צריכה לחפש על מי להתלבש עכשיו..אם לא טוב לך עם בעלך..אז לכו לטיפול זגי או שתתגרשו..אל תפגעי בו.. כמו שאת לא רוצה שהוא יפגע בך..ואז תהיי חופשייה לעשות מה שבאלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו