מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איילרוני01/01/2010
מה עם תשובה עינינית לשאלה שלי,עד עכשיו ראיתי שיש לך תשובות עיניניות אז בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה עניינית לרוני.
איל03/01/2010באמת קשה להגיב בצורה עניינית, למי שמתנהג בצורה חסרת אחריות ומטופשת.
יש הרבה גברים שכל מה שיש להם בחיים, זה לכבוש ולהכניס למיטה עוד אשה, להשתמש ולזרוק.
והאתגר הכי גדול בשבילם זה אשה נשואה, תפוסה.
הם יודעים מה להגיד, איך להחמיא, הם מבינים מה האשה רוצה לשמוע, מה חסר לה והם מדברים ומדברים עד שהמטרה הושגה.
נכון, כאשר גבר עושה אותך, ואחר כך מנפנף זה כואב.
כאשר הוא נשוי, זה יותר קשה, וכאשר גם האשה נשואה זה הכי, הכי קשה.
אני לא יודע מה חסר בנישואים שלך, אולי אינטימיות רגשית, אולי פירגון, אולי תשומת לב, אבל יש מי שמזהה את הצורך שלך, מספק לך אשליה מסויימת ואת מתמסרת, וחמור מזה גם מתאהבת.
תראי רוני, או שתתקני אם אפשר, את הנישואים שלך, כדי שתקבלי מהם מה שאת צריכה, או שתתגרשי ,כי לקבל את זה ממאהבים מזדמנים, בטוח שלא תקבלי גם אם נדמה לך שכן.
כרגע את "טרף" קל לגברים רבים, אני מאוד מקווה שלפחות תעשי חושבים, ותעשי סדר בחיים שלך, כי נראה לי שאת תסבלי עוד הרבה, בגלל התמימות שלך וחוסר הבגרות שלך.
אני מקווה בשבילך, שאני טועה, ואת תפיקי לקח ממה שקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל שלום
רוני08/01/2010איל , תודה כל מילה פגעה בול , היום אני יותר מפוקחת מסתכלת על הדברים בצורה אחרת יותר בוגרת מבחינתי גמרתי פרק זה בחיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?