מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלמה עם עצמישרה מאי שם02/01/2010
טוב אז אחרי ההקדמה בשבוע שעבר היו מספר התפתחויות וכמה שינויים.
אני ובעלי ישבנו "לשיחה" שיננו היינו באותה דעה שזה פשוט נגמר שאין יותר מה להציל.
באמת הרגשתי שאנחנו מבינים אחד את השני וששניננו מחליטים לעשות אותנו מאושרים .
כל הסביביה החברים המשפחה כל אחד בתורו עשה לנו שיחה וביקש מאיתנו להיסתכל על הדברים שוב.
אבל אני בתוכי כבר ידעתי שאין מפה דרך חזרה כבר לפני חצי שנה שהכל התפוצץ בפעם הראשונה ידעתי. אבל פחדתי.. פחדתי מכל הסטיגמות של להיות גרושה בת 24. פחדתי לעזוב את כל מה שנוח לי ומוכר פחדתי להיות לבד.
לא משנה כמה אמרנו שנשים את זה בצד שננסה להישתפר שום דבר לא עזר.
אני מבחינתי מערכת יחיסים אמיתית מושתת על שלושה עקרונות , נכון יש המון המון דברים קטנים שמרכיבים מערכת יחסים מוצלחת אבל ביננו צריך רק שלושה דברים כדי שיהיה לזה המשכיות :
אמון, תקשורת, ואינטימיות.
ברגע שמוציאים מהמשוואה את אחד מהמשתנים האלה לא משנה כמה נשחק עם זה לא תהיה מערכת יחסים תקינה.
אני במצב שיש אמון לפחות מבחינתי אבל אין תקשורת אין אינטימיות לא נפשית ולא פיזית ומבחינתי אין שאיפה לייצר כזו.
אני רוצה להגיד שנכון אני מתה מפחד אני מרגישה לפעמים שאני עומדת על הגשר קשורה לחבל בנג'י והגיע הזמן שלי לקפוץ.משהו שתמיד רציתי לעשות אבל אף פעם לא היה לי את האומץ.
אבל אני שלמה עם עצמי . שלמה עם כל הסטיגמות וכל השינויים שיבואו אלי אני אקבל אותם בברכה.
מישהו פעם אמר לי שצריך להיות טיפש בכדי לעשות טעויות אבל צריך להיות חכם בכדי ללמוד מהם.. (או משהו בסגנון).
בקשר לאקס עם מישהו עוקב מהשירשור האחרון מה לעשות בסך הכל אני בנאדם והוא עם התווים הנכונים מוצא כל פעם דרך חדשה לנגן עלי.
שכבתי איתו. ואני אומרת את זה בפה מלא כי לא. לא בגדתי בבעלי. אמנם אני נשואה אבל זה רק על הנייר. בראש בלב ובהרגשה אני פרודה כבר זמן רב.
היה לי מוזר לשכב איתו שוב להיות בבית שלו עם כל הדברים שלו זה היה ממש מוזר כאילו 4 שנים עברו אבל לא יותר מידי השתנה.
מבחינת הסקס הוא היה מופלא אבל כל מה שמעבר היה קצת יותר מידי טכני בשבילי. כנראה שאני צריכה עוד קצת זמן לעכל את כל מה שעובר עלי ועוד יעבור בזמן הקרוב.
אני מאמינה שאני "ייתקל" באקס שלי עוד כמה פעמים אבל לא נראה לי שזו תהיה המערכת היחסים הבאה שלי.
אני אפילו לא רוצה עכשיו מערכת יחסים.
אני סך הכל בת 24 ואני רושמת כאן נסיונות של חיים שלמים.
תודה לכל המגיבים העצות שלכם הדליקו אצלי אור במנהרה המפחידה הזאת שהתחלתי את דרכי בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלמה עם עצמי
דליה שוורץ02/01/2010שרה מאי שם שלום,
אכן נשמע שאת שלמה עם עצמך וזה מצויין. שימי לב שאת פועלת מתוך מחשבה ולא מתוך דחף ואם זה כך, כלומר את יודעת מה את עושה ומתחילה דרך שאת יודעת לאן את רוצה להגיע, אז זה מצויין.
בהצלחה,
דליה שוורץ- מאמנת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?