אב מסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אב מסית
    ליאור
    02/01/2010

אני ואב הילדים התגרשנו לפני כחודשיים וחצי ופרודים לפני כן כ- 7 חודשים. בעלי ניהל רומן 2.5 לפני שהחל הליך הגירושין. היום ובכל הזדמנות הוא מנסה להסית את הילדים כנגדי, לאמר להם כי אני השקרנית ולא הוא, משקר ואף אומר לילדים לשקר לי בכל מיני דברים אך בסופו של דבר הם מספרים אמת. הוא מנסה בכל דרך שהילדים לא יראו את האמת שהבחורה איתה הוא חי היא הבחורה איתה הוא בגד. הילדים מבולבלים מאוד כי אבא שלהם מלמד אותם איך "לעבוד" על אמא.
    איך להתמודד עם ניסיון האב להסית את הילדים והדרך בה הוא נוהג ומלמד אותם לשקר לי רק בשביל להרגיש שהוא לא אשם (מדובר ב- 4 ילדים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אב מסית

הוספת תגובה

• הדרך הנכונה לילדים שלך

דליה שוורץ
    02/01/2010

ליאור שלום,

לא כתבת בני כמה הילדים אך אם אבא שלהם יכול לדבר איתם אז גם את יכולה לעשות זאת.
    הסבירי להם שאת אינך משקרת ובטח לא להם, אמרי להם שאת תמיד תעמדי שם לצידם, הסבירי להם כמה חשוב לאמר את האמת ולא לשקר ולא משנה מהו הדבר... מה שאני מנסה להגיד הוא שאת צריכה להקנות לילדים שלך את הדרך הנכונה לחיים ע"י שתגידי להם מה כן צריך לעשות ואיך כן ראוי להתנהג. בנוסף אני חושבת שלא כ"כ חשוב שהילדים ידעו שזאת האשה שאבא שלהם בגד איתה, אין לזה משמעות. לא תשיגי בכך כלום חוץ מאשר שהם יפתחו אליה כעס ואז יהיה להם שם לא טוב והם יצטרכו ללכת בכל שבוע לבית שיש בו כעס ושנאה. במקום זה תתרכזי בדברים הטובים שאת יכולה לתת להם וללמד אותם, אני בטוחה שהם ישיגו מזה הרבה יותר.
    אולי כדאי גם לנסות לדבר עם האבא ולהסביר שהוא גורם לילדים נזק וכדאי להפסיק להתעסק בכם אלא בדרך הטובה והנכונה לילדים. חשוב לי לציין שגם אם הוא יחליט שהוא רוצה להמשיך בדרך שלו תיהיי את האחראית ולכי בדרך הנכונה עם ועבור הילדים שלך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית 054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו