מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילוווווושרה מאי שם03/01/2010
אני כותבת כאן מתוך ידיעה שאולי זה לא הפורום המתאים אבל כבר "נקשרתי" לנמצאים כאן ולדרך המחשבה שלהם אז אני בוחרת לשתף אתכם.
האקס שלי.. הכל מתחיל ונגמר באקס שלי...
אנחנו מכירים מאז שאנחנו ילדים בערך 11 שנים כבר.
מאז שהכרנו היינו ביחד אין ספור פעמים וכל פעם זה נגמר בדרל לא דרך.
הבנאדם במילים תמציתיות הוא לא מציאה אין בו משהו מיוחד אין בו משהו בולט אבל אני לא מצליחה להישתחרר ממנו.
תמיד לא משנה באיזה מצב אני יהיה כמה זמן לא דיברנו כמה חרא הוא יצא בפעם הקודמת תמיד נמצא אחד את השני תמיד אני יחפש אותו תמיד הוא יפיע לי בחלומות ובתקוות.
אני לא מבינה מה יש בו שמושך אותי כ"כ?
שמצליח לרגש אותי כל פעם מחדש?
כל דבר קטן שהוא עושה בשבילי זה עולם ומלואו והוא מבחינתו אף פעם לא ידע כמה אני באמת מרגישה אילו הוא אף פעם לא ממש רצה להבין. אני בשבילו זה לא יותר מידי...
וזה מטריף אותי !!!
11 שנה והבנאדם לא עוזב אותי או שאני לא עוזבת אותו ואני לא מבינה למה? מה כ"כ מיוחד בו? זה לא המקרה הקלסי של הוא לא רוצה אותי אז אני רוצה אותו יותר כי כבר היו גברים לפניו ואחריו שלא רוצו אותי כשאני רציתי אותם והמשכתי הלאה כמו שכל בחורה עם שכל תעשה.. אבל ממנו אני לא מצליחה ובאמת לא נראה לי שגם אני רוצה להישתחרר .
חשבתי שאחרי שנשכב שוב תירד לי הסקרנות אילו תיחלש הכמיהה הזאת אילו ולא הופתעתי לגלות שטעיתי.
בעצם מה שאני צריכה זה דרך זה פיתרון פלא איך להראות לו אותי פעם אחת ולתמיד כמו שאני כמו שאני רוצה שהוא יראה אותי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריפטונייט
טל03/01/2010לכל אדם (כן, גם לי) יש אדם אחר שהוא הקריפטונייט שלו.
אותו אדם אחר, שהוא רע לנו או לכל הפחות לא טוב בשבילנו, אבל אנחנו נמשכים אליו בצורה לא ברורה. אולי זה פרומונים, אולי זה התאמה סמויה בתת-המודע, אין לי מושג. אבל זה קיים ולא ניתן להתעלם מזה.
מה שכן, כמו שהקריפטונייט הורס את סופרמן, כך הוא הורס אותנו. לכן הפיתרון הוא לעשות מה שסופרמן עושה: להתרחק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריפטונייט
שרה מאי שם03/01/2010אז כמו שהבנת כבר זה בערך הדבר הכי קשה שיש ...
לא יודעת למה באמת שלא .
אולי ההסבר שלך הוא באמת נכון, ובאמת יש בנאדם אחד בעולם שלא משנה מה לא משנה מתי לא משנה איפה תמיד יהיה אצלי בראש.
ולא משנה כמה זמן יעבור או כמה מים יזרמו בנהר תמיד תהיה לי פינה בשבילו.
השאלה האמיתית היא למה בעצם אני מוצאת בזה אישהו סוג של הנאה? איך יכול להיות שאחרי כל מה שעברתי, כל מה שהוא העביר אותי אני עדיין מחפשת אותו? אני עדיין רוצה את זה?
אם אפשר להעיד עלי משהו אחד זה באמת שאני לא מסוג הבחורות האלה שנהנות לסבול.
שאני האחרונה שתיפול לתוך המשחקים האידיוטים האלה ותיתן להם במה אבל איתו זה משהו אחר.
לא משנה כמה אני "בשליטה" עם כל באנדם אחר, איתו אני פשוט כמו ילדה בת 15...
אני לא יודעת אם אי פעם זה באמת יעבוד ביננו, אני לא יודעת אם אי פעם הוא ישים לב סוף כל סוף לאותה ילדה בת 15 שמעריצה את האדמה שהוא דורך עליה משום מה.
אבל אני יודעת שגם עכשיו כשהדבר האחרון בעולם שאני רוצה זה להיכנס לעוד מערכת יחסים אני רוצה אותו ליידי. אני צריכה אותו לידי.
לא בתור חבר שלי לא בתור האהבה הכי גדולה של החיים שלי.
רק שיהיה ליידי ואני אוכל להניח עליו את הראש שלי ולחייך כשהוא מלטף אותי ועטף אותי בריח שלו....
הלוואי והייתה דרך לגרום לו להיסתכל קצת מעבר למה שמונח לפניו ולשבור את הסטטיסטיקה שייצרנו במשך 11 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך לגרום לו
טל04/01/2010כתבת "הלוואי והייתה דרך לגרום לו להסתכל...."
את מדברת על "לגרום" ומתכוונת ל"לשכנע". זה לא יילך. אי אפשר לשכנע מישהו בעניינים של הלב. ענייני הלב הם רגשיים בעוד שפעולת השכנוע היא שכלתנית. זו הסיבה שאנשים המונעים על ידי רגשות, פועלים פעולות שלעתים הן סותרות את ההיגיון הבריא. אין שום קשר בין אהבה והיגיון, בין מה שמתאים רגשית למה שנכון תועלתנית.
אני יודע את זה ממקור ראשון. חשבתי שאשתי תשתכנע לחזור אלי אחרי שתבין ש"קר שם בחוץ". אבל זו לא סיבה מספיק טובה לרצות להיות עם מישהו. וגם הבחור שמצאה לעצמה, שהוא לחלוטין "לא נכון" בשבילה, מוכיח את התזה הזו. אז כן, הוא יכול להיות אבא שלה, וכן, הוא נשוי וכן יש לו ילדים משלו וכנראה שלא ייתן לה עוד ילדים, גם אם יעזוב את אשתו בשבילה (מה שכנראה לא יקרה). ונכון שהם יהיו תלושים מבחינה חברתית ונכון שהוא פרימיטיבי שמצפה שהיא תשרת אותו על ימין ועל שמאל.
אבל היא עדיין אוהבת אותו.
אז אם את מחפשת דרך, דעי לך שאין כזו. עכשיו, אם את כבר מבינה שהוא לא טוב בשבילך, ורוצה לבחור בשכל, אז תתרחקי ממנו. ואם את מעדיפה ללכת עם הרגש, אז תתקרבי אליו, ותשלמי את המחיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל היקר
שרה מאי שם04/01/2010אני רוצה אני רוצה להמין שאני אהיה מסוגלת להתרחק ממנו אבל אני מכירה את עצמי ואת החולשות שהוא גורם לי להרגיש בכל הגוף ואני יודעת שזה לא יצליח.
אני לא באמת יודעת אם אני כ"כ רוצה שזה יצליח כי באיזשהו מקום (בטוח חולני) אני עדיין מקווה לטוב עדיין מקווה שהוא יתעורר יום אחד ויבין הכל.. באיזה שהו מקום אחרי כל מה שעברתי בחיים ולא רק בתחום הזוגיות והיחסים אני בוחרת להישאר נאיבית ואופטימית איתו (או אידיוטית זו גם אופצייה).
בנוגע למה שכתבת על אישתך אני מקווה באמת שהבנת שאלו לא הסיבות הנכונות והכידאיות לגרום למישהו להישאר או לחלופין לחזור.
בנאדם צריך להיות איתך לצידך מרצון ומבחירה ולא מחוסר ברירה.
עם בעלי אני עוברת עכשיו את התהליך הזה.
אני יכולה להגיד מנקודת המבט שלי בכל העניין שזה באמת מפחיד ובאמת קר שם בחוץ אבל אני מעדיפה שיהיה לי קריר לבד מאשר קור כלבים איתו.
זה לא הוגן כלפי ובטח שלא הוגן כלפיו.
לעניות דעתי לא מגיע לאף אדם לחיות עם מישהו שלא אוהב אותו ולא נמשך אילו זה מצב שיכול להרוס בנאדם ולשגע אותו מרוב מחשבות על המצב ולמה אני לא מספיק טוב/ה בשבילו/ה.
אני מקווה שיהיו לי סיפורים עם סוף טוב לספר לך וגם אם לא רציתי להגיד תודה מכל הלב שנתת לי מפלט מכל הבלגאן הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתמצאי את עצמך
טל04/01/2010ויותר מזה, שתחזרי לספר על כך.
ואם עזרתי לך, אז אני שמח - כי לעזור לך זה לעזור גם לעצמי. בזכות התובנות שאני מפזר כאן, אני לומד עוד דברים בקשר לעצמי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?