אשתי עזבה,מפרקת את המשפחה,ואני אוהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • אשתי עזבה,מפרקת את המשפחה,ואני אוהב
    תום
    04/01/2010

    אשתי עזבה אותי ואת הבית, עושה דברים המביאים לפירוק המשפחה, מתנכרת לי ומונעת ממני ליצור איתה כל קשר, ואילו אני שאוהב אותה ומבקשת להקים מחדש את המשפחה, ולא יכול לשאת את העצה שנותנים לי דורשי-טובתי: "פתח פרק חדש ומצא אהבה חדשה". בתחושתי אפילו ההרהור על כך הוא בגידה באשתי. לשם הבנת המצב: יש לאשתי ולי 6 בנות ובנים משותפים, אחרי יותר מ-3 עשורים של חיי-משפחה !

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אשתי עזבה ,מפרקת את המשפחה...

    מיכל פאטל
    05/01/2010

    שלום לך תום,
    מתוך דבריך עולה שלך רצון עז להשיב את אשתך הביתה ולשקם את חיי הזוגיות והמשפחה המצויים במשבר.יתכן כי אשתך עזבה את ביתכם המשותף כיוון שהיו ביניכם קונפליקטים ? אי הבנות? כעסים? תיסכולים שלא קיבלו מענה? ברור שיש ביניכם כעת מצב משברי בזוגיות, ואהבה -שהיא מרכיב מאד חשוב בחיי זוגיות- איננה מספיקה. יש צורך גם בהקשבה הדדית, הבנה, יכולת לתקשר היטב ולהתמודד בופן אפקטיבי עם קונפליקטים.
    אני מסכימה עמך, שמוקדם מדי לפתוח פרק חדש ולמצוא אהבה חדשה, במיוחד לאור העובדה שאתה מעוניין ומאוהב באישתך, יש לכם 6 ילדים משותפים וטרם ניסיתם לפנות לייעוץ מיקצועי.
    לכן המצלתי לך, להציע לאישתך לפנות ליועצ/ת לחיי נישואין ומשפחה ולטפל במשבר שהגיעה לשיא באופן מיקצועי.
    בהצלחה לכם!
    מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו