חזרה לאחר גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאחר גירושין
    רון
    06/01/2010

אני גרוש בן 36 ורוצה לחזור לאישתי. יש לנו שני ילדים 12, 9, אני מחוץ לבית אצל אבי. אני זה שיזם את הגירושין, ניסינו לחזור פעם אחת אך ללא טיפול זוגי וללא הצלחה בכלל כיוון שלא הסכמתי לקיים חשבון בנק משותף ולהתחייב אליה כלכלית לפני שדברים יהיו יותר רציניים. כיום אני שוב רוצה לחזור אליה ומסכים לכל תנאיה. אני חש מאוהב ומחזר אחריה. לרגע היא שוכנעה כי מעוניינת לחזור, אך דורשת תקופת צינון במהלכה תהנה מחיי הגרושה. כבר יש לה יזיז לפחות אחד והיא אינה מוכנה להתחייב לא לו ולא לי ובעצם לאף אחד.
    אני יודע כי היא אוהבת אותי, אך לא מוכנה לוותר על החופש שלה כעת. אני חש מצוקה רבה. אנני ישן, בקושי אוכל, עצבני, לא מרוכז, חווה התקפי לחץ (דופק, הזעה וכו), ועצוב.
    שקלתי לפנות לפסיכולוגית אך אני במצב קשה מדי מלדבר וכל שיש לי בראש זה מה להגיד לה שתשתכנע. האם יש עוד סיכוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לאחר גירושין

הוספת תגובה

• מצב קשה

טל
    06/01/2010

שמע, אתה באמת במצב קשה. אבל איך נראה לך שתצא ממנו בלי לדבר?
    זה לא חייב להיות עם פסיכולוג, אבל רצוי שכן. מבלי להיות איש מקצוע אני מרשה לעצמי לומר לך שאם אתה מוצא עצמך יוזם גירושין ואחר כך חוזר אבל לא מוכן להתחייב ואחר כך שוב...
    ככל הנראה יש לך בעיה כלשהי (אל תיעלב) והדרך היחידה לפתור אותה היא באמצעות טיפול. אני חושב שאתה גם מכיר בזה, אחרת לא היית כותב כאן בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני די מבין אותה.

איל
    06/01/2010

אתה יזמת גירושים, עכשיו אתה רוצה לחזור, מה נראה לך? שאתה יכול לשחק בחיים של משפחתך מתי ואיך שנוח לך? ולמה בעצם לחזור לנישואים?
    אתה רוצה לחזור להתחלה? בבקשה, תתחילו לצאת כמו כל זוג, ותראו אם אתם בעניין.
    חוץ מזה, לא הבנתי, האם הסיבות שגרמו לך ליזום גירושים השתנו?
    בעצם למה בכלל רצית להתגרש, ולמה אתה רוצה לחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעיתי

רון
    06/01/2010

היית כוכב עולה, חתיך אינטיליגנט בן 32 לפני הפריצה הגדולה בהייטק.
    רציתי חיים של רווק בן 30 עם דירה, כסף, אוטו וחופש. חופש לסטוצים, מסיבות ועוד שטויות שכאלו. חיכית לזה, זלזלתי בכולם בדרך, לא הקשתי לקולה החכם של אשתי, אמא שלה, אבא שלי, כולם. הדיתי, לא הייתי ריאלי, חיים בסרט, הייתי לכוד בתוך בועה.
    זה התחיל מזוגיות תקועה, נשארתי איתה רק כי אהבתי אותה, אבל בלי אמון, נאמנות, זוגיות. היא סבלה, בכתה, התאכזבה. אני אפילו דחפתי אותה לבצע הפלה של הריון לא מתוכנן. אני מקולל על מה שעשיתי. מגיע לי מה שאני מרגיש עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב גם אני מבין אותה.

רון
    06/01/2010

אבל רוצה לכפר על השנים שאבדו. לא עם אחרת אלא איתה. זה נפל עלי כמו פטיש לראש. איך יכול להיות שאני כל כך רוצה להיות איתה וכול השאר תפל עבורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב גם אני מבין אותה.

רון
    06/01/2010

אבל רוצה לכפר על השנים שאבדו. לא עם אחרת אלא איתה. זה נפל עלי כמו פטיש לראש. איך יכול להיות שאני כל כך רוצה להיות איתה וכול השאר תפל עבורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב גם אני מבין אותה.

רון
    06/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיפור שלך משך את תשומת ליבי כי הוא

שחף
    30/05/2010

דומה לסיפור שלי כשאני מהצד של אשתך,,גם אני נעזבתי ע"י בעלי,למעשה כבר התגרשנו לפני פחות מחודש אחרי פרידה של כשמונה חדשים,הסיבה שלו היתה הזוייה והיה ברור לכולם שזה רק תירוץ עלוב וכנראה רצה חופש , לפני שהגענו לרבנות הביע נכונות לחזור אבל עם "תנאים" ותנאים לא ריאליים כאילו להשקיט את מצפונו שעזב אותי ואת הילדים,ברור שסירבתי,"הרצחת וגם ירשת"?,לא הבנתי איך אדם שאומר שאוהב אותי,שאני אישה טובה ואמא מדהימה עדיין רוצה להתגרש ... ,הוא פירק משפחה למופת וגרם הרבה צער מיותר ,לי ולילדים .
    אגב,מה קורה איתכם היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

שחף
    06/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

סלעית
    30/05/2010

האם זה אתה, ה"רון" התומך בי לאחרונה?!! בכל מקרה, בתגובה לדבריך:
    1. ראשית אומר כי תמיד יש סיכוי, מכיוון שממה שהבנתי, עדיין קיימת ביניכם אהבה, ויותר מכך- ילדים משותפים, שמיד יקשרו ביניכם.
    2. לגבי המצב הרגשי המעורער בו אתה נמצא, מובן שכדאי להיתמך בפסיכולוג או ביועץ נישואין כתמיכה וחיזוק כרקע לפעולותיך ומעשייך.
    3. אם אתה באמת מתכוון להשיב אותה אליך ורוצה בכךבכל מאודך, אני בטוחה כי תצליח. נשים אוהבות הקשבה, פרגון, תמיכה ויחס. הראה שאכפת לך, אל תפחד לחשוף רגשות ותחזר במלוא המרץ. איני חושבת שיש אשה בעולם, אשר אוהבת גבר ואינה רוצה לשמוע: "אני אוהב אותך" אחת ל (...לא הרבה זמן).
    4. זכור: "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עוצמתה אלא מכוח התמדתה."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

רון
    30/05/2010

לא אישה יפה ! אינני ה-רון הניתמך

זה כנראה רון אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון שהתגרש והתחרט

שחף
    30/05/2010

הייתי רוצה לדעת יותר על הסיפור שלך אם אפשר (אני חדשה בפורום). מתי התגרשתם ואחרי כמה זמן הבנת שטעית?מה גרם לך להבין? כמה זמן עבר מאז הפעם הראשונה שניסית לחזור אליה והאם היה רצון אמיתי ,כי לעניות דעתי אילו היה רצון אמיתי לא היית מציב תנאים (כמו שהגרוש שלי הציב )
    הסיפור אצלי עדיין טרי נראה לי שהגרוש שלי הבין שטיפס על עץ גבוה אבל לא היה מוכן לשלם מחיר על מעשיו והציב תנאים ,מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה לרון משחף ולא למיכל משחף

שחף
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין התייחסות ???

שחף
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמע חביבי

אסף
    06/06/2010

אתה התגרשת. אחר כך רצית לחזור אבל בכל תנאי. עכשיו אתה מוכן לחזור ובכל תנאי. זה מראה שכנראה חשבת שאם תתגרש היא תתחנן לחזור אליך. כנראה שגילית גם שחיי ההוללות שאחרי הגירושין די ריקניים ושנמאס מהם מהר. רק מה? אתה פתחת לה את צנצנת הדבש ועכשיו אתה מתפלא שהיא לא מוכנה להפסיק לטעום.מה אתה חושב? שהיא יושבת בבית ובוכה? אתה כנראה לומד על בשרך שאחרי הגירושין הגבר לא תמיד חוגג והאישה לא תמיד מתאבלת.
    יש לנו זוג חברים . יום בהיר אחדהוא החליט להתגרש בטענה שנמאס לו מאישתו ושהיא לא מבינה אותו וכו'. היא נלחמה כלביאה. עשתה הכל כדי לשמור על הזוגיות.התחננה שילכו לטיפול ויעוץ. אבל הוא לא היה מוכן לשמוע. בסוף היא ויתרה. האדון חגג שבועיים שלוש ועכשיו שנתיים אחרי הוא מתחנן אליה. מאיים שיתאבד. ממרר לילדים את החיים .מתקשר אליה כמה פעמים ביום. וזה לא עוזר. היא אומרת שירד לה ממנו והמשיכה הלאה.
    זה קצת מזכיר לי אותך. אז תשמע לי. תן לה מנוח. אל תלחץ. אם היא צריכה את החופש הזה אתה תחכה בסבלנות.אין לך מה לעשות. תתחיל לחזר אחריה בלי ללחוץ. אל תשכח שהיא לא חייבת לך כלום. ואם היא תחליט שטוב לה עם חיי החופש שארגנת לה אז תתגבר ותמשיך הלאה. בכל מקרה בתחנונים וויתורים זה לא ילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו